![]() |
">
Obavezno bubnut na 1080p, dode mi da zaplacem sto jos nije vani :( |
E ovo izgleda prestvarno, samo šteta šta tog neće biti za komp!!!!:care:
|
A dok stigne jos malo oci napasavat:
"> "> "> Devinitivna poslastica: "> Takoder konacno ekipa pocela voziti kako spada bez imbecilnoga zabijanja u zidove kao da nepostoji sutra :): "> Jedino mi je zao sto niti jedan video nije DIRECT FEED nego sve snimke off screen pa bas niti 720p nepomaze da pokaze igru u njezinom punom sjaju :-/ PS: mod ak je previse ovo za jedan post, po mogucnosti da se razlomi na vise... |
|
Ova je igra jedan od razloga zas imam PS3 :D.
Definitivno kupujem dok izađe. |
U igri će biti sva tri layouta Nurburgringa, a tu su i novi skrinsi:
LINK: Gran Turismo 5: “Zeleni pakao” potpuno podržan |
|
Citiraj:
|
Jer to bude za pc?
|
Citiraj:
|
ne, samo PS3
mislim da cu u 11 mj kupiti PS3 :D |
Ova igra je definitivno vrijedna kupovine plejke 3
Bolesno dobro izgleda |
The long awaited game will Finally be available November 2nd
Collector's Edition Content Details: * Exclusive limited edition 1:43 scale diecast 2009 Nissan GT-R Spec V with custom Gran Turismo livery designed by Polyphony Digital, produced by well-known collectible car maker Kyosho * Gran Turismo® 5 game * In-depth 300-page car-lover's guide written by the experts at Polyphony Digital, covering everything from the history of the modern automobile to driving techniques and game reference material * Custom etched Gran Turismo key chain * Voucher for five (5) exclusive high-end cars with custom Gran Turismo livery and performance upgrades * Numbered certificate of authenticity * Custom collectors packaging * 3D is just an option in the game so you can choose to play in either normal mode or in 3D Ja se predbilježio , 99 $ košta , 164 $ sa poštarinom |
WTF, kakva je to poštarina od 65 dolara? :stoopid:
Di si to uzeo? |
Citiraj:
|
@vex
di si to narucio ? |
Kakva je "fizika" u ovom čudu grafike??
|
nesumljam da je predobra :D
|
Ja sumnjam...nemože sve bit odlično..znaš da to tak ne ide...
|
Ova igra bi stvarno mogla biti razlog za kupovinu plejke :goood:
Odlični traileri... |
|
MEGATON :D :D :D
Citiraj:
Replay na TG stazi :) (sa Nascar-om :D) VIDEO |
Isprika na upadu ali kak sumnjam da bum imal za PS3, a duže vrijeme nisam pratil igre, jer ima kaj slično za PC?
poz |
@alfa159 ... a ono nest slicno ti je RaceDriver GRID, barem meni
@svi ostali samo se nadam da sama fizika igre nece biti kao GT5 Proloque, nedavno sam ga igrao na PS3 i ostao totalno razočaran ... GT4 owna prologue u svakom smislu osim grafike Traileri uvijek izgledaju odlicno tako da ... a nista, pricekat ce se izlazak igre pa nekih mjesec dva nakon toga da se na na ebayu da naci rabljeno za manje para jer sumnjam da ce se dati nabaviti ispod 40 funti nova... |
Hvala na sugestiji. :beer:
Sva sreća kaj sam sad stariji pa ak je dobra nebum visel na njoj kak sam visil na GT-ima u ono vrijeme.:D |
|
Pogledajte što nam donosi Signature Edition
LINK: Gran Turismo 5: Signature & Collector’s Edition detalji Da čovjek ostane bez riječi - praznog novčanika :) |
Pogledajte cijene ovdje. Stoji ko preorder. A po njihovoj politici cijena koju stave
ovdje se ne može povećati tako da bi izdanje samo disk i kutija trebalo bit povoljno. http://www.game.co.uk/search.aspx?s=gran+turismo+5 Ako sam dobro sve shvatio.... |
Da malo osvjezim temu novim trailerom :)
http://www.gametrailers.com/video/tg...turismo/704776 |
bolesno dobro! Ona kiša je savršena!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:05. |