![]() |
Citiraj:
|
Trudom i voljom uloženim u ovo stvarno zavrijeđuješ da ovo postane logitechov proizvod, probaj njih kontaktirat :)
|
max respekt za znanje!
ocekujem neki video :) i da .. ja bi uzeja za sad 20 % tvojih dionica :D |
majstorija od posla, svaka čast na trudu :goood:
|
Svaka čast i malo sreće (mislim da ti više neće trebati) jer ovo izgleda brutalno dobro za igranje. :respekt:
|
E kralju ako ne zaradš koju kunu na ovim volanima neznam ko će, prejebno izgledaju i sigurno bi se prodavali ko ludi ;)
:beer: |
Svaka čast! Ovo je dokaz da svatko moze napraviti sto zeli te da ga nista ne moze sprijeciti u tome.
Nadam se da ces ga dobro unovciti te da cu ga ja isprobati posto smo bilzu(split) :D |
drzim fige da uđe u masovnu proizvodnju pa da si mogu priustiti jedan primjerak :)
svaka cast na trudu |
Kakav haus , svaka cast . :D
Ubio si totalno. Izvrsno, još ako te krene, potpisivat ćeš Šumiju šiltericu ;) Sve se može kad se hoće, samo treba moć :) |
Roso, majstore, ti uopće nisi normalan. Niti 1%. Uopće.
Ne znam inače šta bi ti rekao na ove uratke, osim svaka čast!!! |
e dabogda ti se probio volan na tržište i da ti zaradio ferarija pravog na njemu ;)
svaka čast! p.s. evo baš daddy i ja komentiramo koliko bi caltali za ovak nešto... makar imaš kalupe tu je još dosta manual labora... ajde pukni tu ili pm ak je tajna koliko će tajlanđane izać ta igra |
edit
|
Mrak stvar, stvarno mrak. Čudo jedno.
Doduše, mene više kopkaju one tvoje pedale. Progresivna kočnica pogotovo.:D |
Citiraj:
|
pa da nabije na svoj volan taj komad sparco pleha može ga prodati po istoj cijeni kao i oni... pogledaj malo na onom drugom ploču iza tog quick release-a, kod gornjeg desnog šarafa... u mom kraju se to zove fuš, a za te pare se to zove nedopustivo.
imho roso kad se već spomenulo 500€ nemoj ni centa ispod ići i jedna konstruktivna kritika - zamijeni onaj bijeli slušalica-kabel za neki crni i malo matirani/gumenastiji pod prstima, što će komplet vizualno dić za pol stepenice. |
Stvarno nemam riječi, pohvala u svakom slučaju i nastavi tako. Majstor i pol nema kaj.
|
Citiraj:
Hvala na prijedlogu ;) BTW, ne mogu uploadat video na youtube, stalno mi izbaci neki error nakon 10 % uploada :( Pokušat ću sa wma formatom... |
Jbte, onaj prvi volan, sad ovo..Sta da ti čovjek kaze?
Samo tako naprijed |
Citiraj:
|
Evo video, ništa spektakularno, samo da se vidi šta je to:
|
Predobro, svaka cast :)
|
preprejak!
|
Pas mater, svaka ti dala, radije bi vozio ovo neg pravu formulu :D , nadam se da ces se probit s time jer volan je prejak.
|
Samo naprijed, uspješnu komercijalizaciju ti želim...
|
Odlican projekt Zeljko, gledao sam kad su decki rezali limove za to i kad je koelga pakirao (inace firma u kojoj radim je to radila :D)... Sad se sve nemogu nacudit sta je od tih limica ispalo :)
Svaka cast, i pozdravlja te moj kolega Miljenko :) |
O, pa odlično :)
Ovaj naš dalmatinski mentalitet je nizašta, ne možeš vjerovat, tvoja firma je jedina koja se udostojila iti odgovorit na email, a da ne govorim koliko ste uslužni i sa poprilično povoljnim cijenama. Svaka čast! Moji ovdje me svi pogledaju tipa "daj sinko gubi se" a ionako ništa ne rade :( Baš sam jutros Miljenku posla e-mail, trebat će mi pokušat rezat aluminij, malo više komada, u ponedjeljak šaljem ;) Pozdrav i vama! |
Ljudi, ne trebam vam više ništa govorit, pogledajte video, vidite di je završio volan i tko vozi:
|
Kaj si ono rekao 500 €??
Jel ide na rate :):) |
Sad je 600 €, dobio sam toliko narudžbi da nema šanse da mogu to odradit ikad :)
Iako, kako izgleda, neću to uopće više radit, proizvod je praktički prodan... |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:09. |