![]() |
Citiraj:
edit,ovo ti nije podjebavanje,nego prijedlog od nekoga ko poštuje i voli lijepu našu i ovaj forum. |
Ja više ne smijem komentirat na ovoj temi, dobit ću ban. :D
|
...al uvijek doživim napad smijeha kad se sjurim u ovu temu :D :D Opet i opet.
Ljubičasta ploča i ljubičasta grafa, ma LoL. Kakav waste of time. |
Citiraj:
Konfiguracije cu poklonit frendovima i sl, vec sam sve dogovorio ostat ce mi jos 1-2. @majmun; hvala za link |
Citiraj:
Citiraj:
Netko me u ducanu prevario pa je sebi uzeo MX440 a meni dao MX400 :fuming: ajd drago mi je da nekog uveseljavam i uvjeren sam da svi volite citati moje postove :D samo nemoj podjebavati doticnu spodobu ;) tuzit cu te adminima :P |
Nije mi jasno zasto se ovo razvuklo na 4 stranice. Pa gdje su moderatori?
|
Čekaj, sad će Vuco uljetit sa blokićem :D
|
@junkieeeeeeeeeeee
OK je 4 stranice, pa i 10. samo da nema offtopica ;) @dizel Mislis lokoticem? Nema problema, otvorit cu ja novu temu :D, tj pocet stavljat sve u onu prijasnju, koja je imala cini mi se oko 6 stranica. @dizel, a ti jos nisi pod banom? ccc :nono: sry na offtopic |
Citiraj:
|
U redu, ako je tako, povlacim se s ovog dijela foruma.
Ja sam iskreno mislio da vas ovo zabavlja i usrecuje, ali kad je ovako.. Ne kanim objavljivati vise kompove ovdje, ako ne zelite. Jasno da cu napredovati i pripremio sam jedno kuciste koje ceka ljeto i bit ce full moddano (imam i dremel i lakove i sve je pripremljeno). BAN sam imao, 2 puta trajni ban, srecom pa je Gospodin Tor bio dovoljno uljudan da ih skloni. Ukoliko moderatori/administratori tako zele, neka obrisu sve moje postove u ovom podforumu. Slike i daljni napredak moddinga saljem na PM clanovima koji zatraze. Moze lock. |
O jebote pa čemu toliko istih slika???
2. 3. 6. i 7. slika su praktički jedno te isto. 14. i 17. također. 15. 18. i 23. naravno, ista stvar. 16. i 19. iste. 25. 26. i 32. su isti k. Da ne spominjem da ih ima još sličnih ovima gore samo si za 3 cm pomaknuo fotić pa je mala razlika u kutu. ČEMU TO??? Ne znam kak bi ovo nazvao nego spam. Što se samog uradka tiče, sam si rekao, za cirkus je dobro. Al ak je tebi dobro, dobro je i meni. Bar za dobro se nasmijat. :D |
Svaka čast na trudu, ali da imam tako uređeno kućište sakrio bi ga od javnosti
bez uvrede, moj prijedlog je da se ostaviš moddinga |
Mozak ti masiram, psihologija je zakon...
|
Citiraj:
Neke slike su nastale prije 2 mjesece, neke prije 1.5mj, neke prije 1mj a neke prije 2 tjedna. Svaki put sam slikao 4-5 slika. Zbog toga vise slika. A i slike sam uplodao prije 2 tjedna pa sam samo C/P napravio, tko hoce neka pogleda, tko nece ne treba. Znam da grijesim u kolicini slika, jbg, genetski je :D Citiraj:
Sto se moddinga tice. Zbog cega da odustanem? Vec sam spomenuo da sam sve nepotrebno nabacao u ovo kuciste i da to ne zovem moddingom nego nalickavanjem i kicenjem kucista. Modding je nesto sasvim drugo (ovaj "modding" je krenuo u krivom smjeru), ako cu ikad raditi modding nekog kucista ili sl, bit cete obavijesteni :beer: |
bogami ,taj koji je htio dat 2000kn za to je vjerojatno daltonist pa mu samo svijetli sve!
ili ima fetiš na kričave kerefeke (i viška novaca) dodatak : ili ima 12 godina |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/2/Cu/2I0f3Yc0/hang.gif |
Kako već niste shvatili da nakon svih ovih postova negodovanja jedino u sadistu može biti volja za tipkanjem i fotkanjem ovih urnebesa? Ili to ili je pak mazohist pa voli kad se izrugujemo i jebemo ga u mozak. Ili oboje?
Al neka, svako selo svoje lole ima. :D |
ovo hvaljenje koliko kolega Computer_Modder ima kompjutera i njegove nebulozne ponude od 3000-2000kn nemaju smisla pa čak i na tržnici.A modding bolje se nemoj baviti sa tim možeš imati profi alat,PCa...ako nemaš smisla za to badava ti to sve kaj imaš neki bi to komentirali kao "neshavčeni umjetnik".
|
Izgleda mi pomalo kao kavez za hrcka s tunelicima.Svaki vent druge boje,dolje ove granule plastike cega više umijesto piljevine,i kablovi .aaaaaaaaaaaaaaa
daj nekom da ti napravi ili zatvori kuciste :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:10. |