![]() |
Evo ova ima jad. file.
|
Nebi bilo loše da se napiše neka vrsta top liste da ne nabadam bez veze.:beer:
|
Moram se pohvalit da sam vlasnik mobija LG u8120, inače je 3G mobitel al je dekodiran pa radi i na vip-u :D
Nema ga za kupit u hr, kupljen je u švedskoj za 200 eura, kad dođe u nas bit će oko 600 eura otprilike:D Ima video player, audio player, javu i dosta ostalih điđa miđa. btw neko je pita za povezivanje LG-ova, hm origigi software ne valja ništa pa koristim program Gthing koji radi i sa originalnim USB kabelom. Link za download je ovdje http://mobile.softpedia.com/images/phones/541_1.jpg |
Nakon prvotnog veselja, žalost i tuga:mad: jer navodno ne radi sa LG5100, al' ću ga skinut i isprobat sa usb kablom.
Mob. je na slici čisto O.K. :beer: |
ja sam imao probleme sa originalnim LG software-om koji sam dobio uz mob, uspio sam skinit neku verziju sa neke ruske stranice koja radi,pa ako kome treba...
|
Naravno da treba.:) :) :) :burn:
|
Daj ako netko ima u faveritsu neki link za site sa igrama za mobitele. Neda mi se tražit :p a "iglo" bi se :beer: (Siem. S65)
|
bude, poslao cim stignem
|
Citiraj:
|
Citiraj:
(bilo kakve igre ništa konkretno) |
b1
|
Baš i nemam najnovije hitove:rolleyes: , ali se probaj zadovoljiti sa ovim popisom.:beer:
|
Ufff ako se za koju odlucim javim :D
|
Citiraj:
Nestrpljiv sam. |
;)
|
:p
|
:cool:
|
:)
|
:D :beer:
|
Pa ti si poludio AMD nemoj djecu ucit jos o SEX-u ne mislim na ove na Forumu stare Frendove nego....LOL smjeh:p :p :p
Dode ti on kod mene u igraonicu i onda trazi Srpkinje i to GLEEEE:argue: LOL salim se........samo DAJ- Mozete decki doc i kod mene malo na Forum |
Nisu srpkinje nego Zemunke.:D
A nisam znao da si suvlasnik :confused: :rolleyes: igraonice.:beer: |
Odličan biljar. Živa zaraza, baterija mi jedva potraje 1 dan.:)
|
Citiraj:
|
Sretan Uskrs.:beer:
|
Za koje su mobitele ove igre?
|
Jel zna ko kolko kosta poruka kad se salje iz inozemstva( preciznije iz Austrije) u Hrvatsku sa Simpe...????ja sam poslao 10 poruka i s 5o kn otisao mi je u minus 16kn
|
Citiraj:
|
Mjenjao bih tarifni model, ali neznam u koji.
Na Cronetu sam i imam model Pro sa mjesečnim računom od 330 do 430 kn, ali ubija me pretplata od 220 kn. Evo primjerice ovaj mjesec: Pretplata 188 kn Pozivi 1:33:36 53.30 kn SMS 21 kom. 6.09 kn MMS 3 kom. 14.94 kn Neto 262.33 kn PDV 22% 57.71 kn Naknada za uporabu radijskih frekvencija 12.50 kn Ukupno: 332.54 Koji model po vašem mišljenju bi mi najbolje odgovarao? |
Evo jedna odlična stranica za besplatno skidanje java aplikacija i igrica.
Sve je razvrstano po vrsti mobitela. Preporučam aplikaciju Fuel Consumption En MIDP1 1-0-0. Upisuje se datum točenja goriva, količina, kilometraža, cijena, a program izračunava potrošnju na 100 kilometara, cijenu prijeđenog kilometra, koliko ste kilometara prošli itd... Čak ima i grafikon koji prikazuje i potrošnju goriva. Slika slijedi. Ali ni kompas nije loš.:beer: |
6230i Vs. Samsung D500
vrlo se dvoumim, najviše zbog toga što nokia ima 65k boja a samsung 262k.:fuming: pa zašto kvragu nisu stavili i u nokiu sa 262k ekran...onda bi bio stvarno dostojan onog "i"!
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1087 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |