![]() |
Citiraj:
:D |
Ajde ajde imaš pravo :p :D
Inače da sam našao neki bad na svom mislim da bi mi sig bio put svakakvih pixela :D |
Citiraj:
|
Damn iphone tipkovnica :D
|
Gdje njega sad ima opće za kupit?
|
Telebit, protis...
|
A so... Tenkju. :) Tak mi i treba kad se orijentiram prema nabava.net, pa sam dezinformiran. :D
|
Samo nemoj tražit u Optimumu, jer su bahati i pi*** :)
Ja tamo ni CDe više ne kupujem, zbog njihovog poslovanja pa pozivam i ostale da nastave mojim tonom ;) |
cekam crnoga :)
|
Citiraj:
Malo su pretjerali u ponasanju jer imao sam i ja "slucaj" koji sam na lijep nacin rijesio....kako oni meni, tako ja njima i imaju losu reklamu sto im i nije bas nesto. :kafa: |
Citiraj:
Mislim da bi mogli imati :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro, za to imate Garancije i povrat temu, a ne temu o ovom monitoru :)
|
Pozivam se na komentar koji sam upravo ostavio kod HP-jca i pitam se :
ma oTkad Je tO 240PW9ES dobio LED pozadinku? Mogu shvatiti da je BUG mozda pobrkao tablice, ali u daljnjem tekstu izricito nagasavanje LED pozadinskog - zbog kojeg nalaze da ima najzasiceniju - svakako ne pomaze u odgonetavanju ove enigme? Prvi put cujem da je on koji dijeli isti ekran sa udarnicima IPS konkurencije dobio LED? Ma otkada Mar-e molit cu lijepo? :stoopid: Ili je to neka baz ispod cekica revizija koja je dobila LEDinku? hm? |
Citiraj:
Sad, postoje 2 mogućnosti: - krivo govore - Philips je u novije revizije monitora ubacio LED (što bi bilo vrlo iznenađujuće) Sve što sam dosad vidio o tom monitoru je navodilo da je u njemu nalazi CCFL, tako da je vrlo vjerojatno da se Bug malo prevario, možda ima bolje riješeno osvjetljenje od ostalih 24" modela i jače lampe, pa se doima da ima LED?? Inače na svom osobno držim Brightness na 65/100, i dovoljno je svijetlo, tako da je lako moguće da su se prevarili... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo i mene s pitanjem oko ovog monitora, trenutno nema ni Dell U2410 ni HP lp2475w pa mi se čini da ću uzeti ovaj Philips koji im je brat po matrici, što vi kažete jel ću profulat ako uzmem ovog?
|
Nećeš
|
Citiraj:
Citiraj:
nećeš. :goood: s obzirom na komentare na samo ovom forumu na navedene monitore, koje su ljudi vracali po 3-4 puta zbog zelenkastih ekrana i backlight bleedinga. Philips je definitivno dobar izbor. P.S. priznajem da sam philips monitor fanboy. :D dokazali mi se kroz godine koristenja. |
Citiraj:
Evo sad kad sam se skoro odlučil naletim na par dućana gdje ih ima, pa sam sad u nedoumici uzeti li Philips ili Dell, stvarno neznam:dajpivu: |
Philips navodno koristi LM240WU4-SLA1 dok Dell noviju reviziju LM240WU4-SLB1
sad ako igra kakvu ulogu, u specifikacijama matrice piše ovako: LM240WU4-SLA1 http://img9.imageshack.us/img9/7762/lm240wu4sla1.th.png LM240WU4-SLB1 http://img593.imageshack.us/img593/1...wu4slb1.th.png |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:34. |