![]() |
Citiraj:
jako mi je lagao taj server pa se nisam baš previše zadržao :) |
hehe :D vidija sam te ;) .. bilo je i par bosanaca na serveru
Citiraj:
|
Jel možemo to riješit rađe preko xFirea?
|
Mozemo rjesit kako god hocemo, nego eto kazem ovi koji vec imaju preko Steama, samo se pridruze ovoj grupi i to je to. :beer:
|
Ljudi pričali kak će trebati pol godine da igra bude igriva, ali evo sad nakon 2. updatea uopće nisam primjetio ni jedan bug nit me izbacilo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dali je jos netko probavao izforsirat igru da koristi 2 jezgre? Dali se ikako taj nhancer moze koristiti i sa atijem?
|
Ako te zanima korištenje više jezgri i poboljšanja : http://www.overclock.net/pc-games/52...e-lag-aa3.html
edit: e da za ovaj nhancer ti treba geforce 8 generacije ili starija verzija programa i ovo pomaže za smanjit lag "Step #1) Go to: USArmy\America's Army 3\AA3Game\Config\AA3Game.ini USArmy\America's Army 3\Engine\Config\BaseGame.ini Step #2) Ctrl+F inside above ini's for "bDynamicNetSpeed". Step #3) Change bDynamicNetSpeed=true to bDynamicNetSpeed=false." |
Mozete sredit stvari sa PB serverima. Sad mogu igrat i na njima bez problema. Iz nekog razloga PB ne skida pbsec.htm i pbsvnew.dll file koji treba, a na Evenbalance stranici ima taj file. Pa ga treba kopirat rucno, sve pise:
http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-aav3.php |
Kaj samo mene izbacuje? Igra mi radi u izborniku (donekle), radi dok sam spectator, ali kada uđem u igru imam 10 sekundi igre i onda me izbaci...
Guglao sam, ali nikaj od rješenja. Inače, instalirao sam verziju preko Deploy-a. Dajte mi recite vi kaj imate 3.0.3. verziju, da li vam pokazuje unutar igre 3.0.3 ili je 3.0.0? |
Citiraj:
Inace ja koristim steam i jedini problem koji jos imam je taj da kad alt tabam igra se zna cesto srusiti. Evo danas sam pronasel jos dva buga, jedan je sa zoomom na sniperu, prikaze se ko da su dvije optike na njemu, a drugi kod odabira klase nesto se zablokiralo ko da se neko hoce swapati s menom za mjesto pa nisam mogel mijenjati m4/m16 ili equipment. |
Citiraj:
Igram samo na serverima bez PB-A. P.S. Jel' ti piše 3.0.3. ili 3.0.0. u glavnom izborniku America's Armyja? |
kad uđem u igru piše3.0.3. a kad biram vojnika onda piše 3.0.0.
izgleda da su zaboravili svagdi promjeniti :) |
Na zalost AAOtracker odlazi u povijest. Spaja se sa Battletrackerom i kako ce sve to izgledat i funkcionirat ne znam. Samo se nadam kao i do sad. Iako se AA 3 jos uvjek ne moze trackat nadam se da ce se i to u buducnosti promjenit.
|
Odustajem od America's Armyja do daljnjega... Iako sam bio zagriženi fan (od 1.6.0. verzije), ovo mi je ubilo svaku volju za ponovnim igranjem. Probao sam i preko Steama i preko Deploya, ista stvar, isključio sam DEP, isto, nema kaj sve nisam probao i neće...
Komp je svježe formatiran (prije 3 dana), a ista stvar se događala i prije formatiranja... |
Hooah, proradit ce trackanje AA3. Pa cete moc uzivat u detaljnijoj statistici od one na official siteu ;)
http://battletracker.com/ |
Citiraj:
Jeeej. |
Evo dosad sam igrao sa frendom...
Prvo mu se nije svidjela i bilo je previse bugova, al nakon par sati igre je odusevljen, samo mi to nece priznat. :P |
Jel ima koji nacin da se iskljuci onaj "dodge" od UTa, onaj duble tap za run na movment tipkama?
|
To se vjerojatno u .ini file-u moze napravit
meni igra i dalje baca ultra lose performanse. Reza 1280x1024, low postavke, konfa pod "moj komp" i na pipelineu koji mi je jedina dobra mapa (ocu Bordeeeerrrrr) vrti 30 fps-a sto je iritantno nakon 150+ fps-a u CODu |
Citiraj:
|
Imali jos tko problema sa 3.0.4 patchem???
Uđem u server i nemogu izabrat team i to se događa jos nekima, dok neki jednostavno uđu i izaberu team!? Any ideas?? @ajsi: nekako mi je steam zahvalniji od deploy clienta, cak obavlja posao- downloada |
Ja ga nisam ni dobio jos preko Deploya.
|
Sa 3.0.3 verzijom i onih nekoliko tweakova bilo je skoro pa savrseno sada sa 3.0.4 verzijom ima puno manje servera i nije bas savrseno kao prije:(
|
nakon zadnjeg patcha, u koji god server da dođem, nema nikoga :/
steam ne "prati" igru ko ostale MP. nemreš vidjet s kime si igrao. |
Ja uđem u server i nemogu odabrat momcad, kao i mmnogi koji dolaze na server, samo ih par zapravo igra...
evo bas sad reko..idem probat uc na server i evo cudnog li cuda uspio sam |
aj da pitam par blesavih pitanja :D
nisam nis igrao online vec dugo a da valja, tj da mi se svida AA nisam nikad igrao online, u biti jesam ali tek kad je onaj prvi izasel :D.... kaj treba za online igrane? jel to dzabe igra i dalje ili se mora kupit? ako je ovo pod dva dali ima crackanih servera? |
to je besplatna igra... samo skineš i deri :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:57. |