![]() |
Stari dobri T65 zamjenio Sony Ericsson T290i
|
nokia 3310
najači mob ikada malo ga pofarbao da sakrijem ožiljke prošlih padova ali već je pun novih ožiljaka, ali ne mijenjam ga dok ne ispusti svoju finsku dušu |
3310 je jako izdržljiv mob...da...moja tetka ga ima već 4god i nikad se nije pokvario;) da ne ureknem:D
|
Samsung x600
|
a zašto se samo jedna marka može odredit
ja imam ovo samsung d500 samsung e800 (od starog i stare) samsung p400 (sestrin) siemens m55 motorola mpx200 nokia 7610 siemens s65 sonyericsson k700i evo to su moji mobovi (osim ova dva, sestrinog i od roditelja) :beer: |
Koji bi mobitel preporucili kad bi bilo bitno samo da baterija sto duze drzi i da je eventualno otporan na udarce (nije previse bitno). Koristio bi se samo za razgovor. Naime starom mi ide na zivce punit svako malo :D
|
nokija :D 6610 ili tako nesto
|
Nego, kako te služi 6600?
|
"sluzila" je dobro :D prodao sam ju za 750kn i trenutacno sam bez moba, a za koji dan ce doci k700i :beer:
iako sam ju razbio (display) sluzila je dobro i nisam imao primjedbi na nju - malo velicina ali da se progledat kroz prste. nokija je nokija :smoke: Citiraj:
|
Povremeno se služim njime i nisam baš oduševljen u nekim stvarima - kamera je spora, meni je prekompliciran (previše stavki). Meni je izgled skroz dobar.
|
zadovoljan sam s njime ali stvarno mi netreba :D ja memu na njemu (od 38mb) nisam napunio niti 6mb, koristio sam ga kad mi je trebao mail i net, stalno.... a sto se tice stavki ima ih puno a ako ti nije dosta moze ih biti i vise :D a sada na k700 instaliram hid za desktop, media player i windows i to je to :smoke:
|
Nego, jel može ikako snimat clipove duže od 10 sekundi ova nokia?
|
jesam. nasao sam program na netu i snima do full memorije - cak sam u postavkama nasao da snima u vga kvaliteti umjesto qcif kvalitete tako da je slika bila i bolje od ove na video recorderu ali bog zna gdje sam ga nasao
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |