PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Assassin's Creed 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=144755)

danc00 03.03.2010. 22:43

Glavno da ste dramili oko toga, a sad bi mogli i bannove pobrat kad vas modovi nanjuše!

Hamm 04.03.2010. 08:30

Točno to.

http://dublinopinion.com/wp-content/...-500-x-341.jpg

Za sada obrisano. Ubuduće šaljem na godišnji.

LorD ClockaN 05.03.2010. 15:16

Ja upravo kupio igru preko Steama i sad mi se downloada...

Samo da me veza ne izda i naglo se uspori :)

Nadam se da se isplatilo!!!

edit:
300kb/s užas!! umjesto 1200kb/s!!

edit2:
igra je bomba!

Doink the Clown 05.03.2010. 18:34

Eto nam i patcha prije nego što je igra službeno izašla :D
Ubisoft pokušava spasiti obraz ali traljav im je to pokušaj...

Citiraj:

A softening of DRM hits Assassin's Creed II just in time for launch.
http://media.bestofmicro.com/assassi...6-237138-1.jpghttp://m.bestofmedia.com/i/presencepc/design/loupe.gifZoom
The DRM scheme that Ubisoft intends to use on Assassin's Creed II isn't one that PC gamers are looking forward to.
Last month, PC Gamer UK reported that "If you get disconnected while playing, you're booted out of the game. All your progress since the last checkpoint or savegame is lost, and your only options are to quit to Windows or wait until you're reconnected."
While autosave points are frequent in Assassin's Creed II, it still stings to be taken down by your ISP failing, your wireless signal being weak, your router on the blink, or simply just someone pulling any number of plugs. Even worse, what happens when Ubisoft's Master servers are down?
Perhaps in response to the public outcry, Ubisoft has released a v1.01 patch before the game's retail release (set for March 9).
The most notable of fixes are:
  • Game can now be continued from the exact same point when connection is restored
  • Added support for ATI Eyefinity technology
  • Fixed minor performance issues related to some multi-core processors
The top point shows that Ubisoft, while not backing off from its 'Internet-connection-required' stance, is still trying to make things less harsh on the legit gamer.
On the other hand, the copy protection scheme may have already been hacked (at least partially) by software pirates.
http://www.tomshardware.com/news/ubi...tion,9807.html

Conroe 10.03.2010. 17:08

hahaha

šta je "gejmeri", igra je vani 3 dana a nitko ništa ne komentira :D

t3cH_GuRu 10.03.2010. 17:22

Citiraj:

Autor Conroe (Post 1591746)
šta je "gejmeri", igra je vani 3 dana a nitko ništa ne komentira :D

je je, sve trču pa zapinju :roller:

LorD ClockaN 13.03.2010. 19:13

ja ju igrao malo, i nikako da uhvatim vremena za jos.

lijepo vrijeme je, pa je opet motor u djiru..

LorD ClockaN 19.03.2010. 20:06

evo da javim dojmove nakon 5,6 sati igre...

Definitivno je u svakom aspektu igra bolja od prvog dijela. Jos nisam sve otkljucao i sve gradove vidio, ja bih rekao da sam presao do sada oko 15-20% igra, jos se ne nazire kraj.

grafika je predivna i ultra glatka.. nisam vidio nikakav clipping ili sl. Igra ima mozda par bugova, ali joj to oprastam..

Neke radnje se obavljaju drukcije nego prije i nema vise tolko naganjanja sa cuvarima.. zgrade su puuuno vislje, tako da se nece desiti kao u prvom dijelu da vas sa 5 susjednih zgrada gledaju cuvari i pocinju npaadat sa strijelama ili bacaju kamenje :)

prica je takodjer bolja i zanimljivija...

amen

LorD ClockaN 22.03.2010. 16:33

Igra zavrsena nakon 4 dana igranja od 14 do 23, pa vi zbrojite...

igra je prejebena i jedva čekam treći dio koji definitivno dolazi kako ovaj nastavak zavrsava

sada mi je jos ostalo 10ak sporednih radnji kao utrke sa vremenom i neke dostave pisama...

nemam riječi i svima preporučam kupnju ove igre!!!

TheBEaST 22.03.2010. 17:13

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 1601941)
Igra zavrsena nakon 4 dana igranja od 14 do 23, pa vi zbrojite...

igra je prejebena i jedva čekam treći dio koji definitivno dolazi kako ovaj nastavak zavrsava

sada mi je jos ostalo 10ak sporednih radnji kao utrke sa vremenom i neke dostave pisama...

nemam riječi i svima preporučam kupnju ove igre!!!

Valjda si ju jedino i ti igral na forumu.
Ja ju osobno iz inata nebi kupio zbog toga što su napravili kak i veliki broj ostalih.

LorD ClockaN 22.03.2010. 17:27

ma hajte molim vas.. a sta ti COD ili battlefield ne uvjetuju 24h online posto su MP igre??
SP od tih igara i tako pređeš u par sati, a za MP ti treba veza naravno..

Ti ljudi koji ovu igru ne zele kupiti nemaju pojma sta propustaju.. eto, nek ostane na tome

kakva smo svakakva sranje trpili od drugih proizvodjaca, ovo je jos super...

fran123456 22.03.2010. 17:30

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 1601986)
kakva smo svakakva sranje trpili od drugih proizvodjaca, ovo je jos super...

Kao npr?

Btw, odgovori na PM :)

LorD ClockaN 22.03.2010. 20:31

ka sto je DRM u ostalim igrama, secure romovi, nema dediciranih servera i td..

samo je zalosno sto ovdje 99,5% ljudi ne kupuje igre, nego ceka piratske verzije i kada se onda zastita nemoze probit odmah kao bojkotiraju..

eto..

danc00 22.03.2010. 22:30

No neki imaju, i isto tak nek kupe i super, i uz to nek tu javljaju. Daj baci koji SS i slično...
Jel se u ovom nastavku bira DX9 ili DX10 ili u kojem se modu igra?

Hamm 23.03.2010. 15:08

Sam vi spamajte. :)

Lock pošto zadnjih je zadnjih 20ak postova spam o banan državi itd... Ako netko poželi reći koju pametnu nek mi se obrati na pm pa ću otključati temu.

Red Dwarf 10.04.2010. 22:59

eto nabavih i ja ovo konačno...igra je bome legendarna što je da je...daleko bolja od prvog dijela

uglavnom novotarije su prelegendarna, kupovanje oružja, armora, upravljanje gradom, double killing (pogotovo dio kad neubije dvojicu nego stražaru kroz nosnice zabije obje oštrice :D), novac...ma ama baš sve moguće novotarije su predobre a tu je i leonardo da vinci i još "armor of Altair" kao ultimate armor koji more biti :D

uglavnom ako se pitate igrica se isplati koliko dođe jer u odnosu na ovaj nastavak prvi dio bi vrijedio 10 kuna :D

jedina negativna strana je igranje na laptopu i to još na faksu....grrrr neimaština interneta

Michel 10.04.2010. 23:17

Bogami priča, scene izvedba svega sto malih detalja vrlo ugodno.
Pogotovo mi se sviđa fluidnost pokreta pri penjanju, i fenomenalan zvuk
kupa kad se gazi po njima usred firence i ostalih gdje god :D

Drvoje 10.04.2010. 23:22

Walkthrough

http://img534.imageshack.us/img534/643/07right.jpg
Evo da ne spoilam previse, zapeja sam na dijelu gdje se u snu lik penje na kulu. Na netu ima info (redoslijed tipki) samo za konzole ali ne i za PC. Ako netko uspije nek javi/opishe (jer mi se cini da je neka greska u kodu igre - objekt je 1m iznad lika u igri i ne moze se koristiti na uobicajeni nacin)Pozdrav

hobitxxx 10.04.2010. 23:33

evo i ja igram igra odlicna sve na maximumu i nikad ispod 30 fpsa stvarno se isplati odigrati.....:D

Constantine 10.04.2010. 23:42

Citiraj:

Autor Drvoje (Post 1618239)
http://img534.imageshack.us/img534/643/07right.jpg
Evo da ne spoilam previse, zapeja sam na dijelu gdje se u snu lik penje na kulu. Na netu ima info (redoslijed tipki) samo za konzole ali ne i za PC. Ako netko uspije nek javi/opishe (jer mi se cini da je neka greska u kodu igre - objekt je 1m iznad lika u igri i ne moze se koristiti na uobicajeni nacin)Pozdrav

moras se zaletit u zid pokraj grede i dok si na najvisoj tocki odbacit se u desno na gredu,nije komplicirano.

Red Dwarf 10.04.2010. 23:45

meni šugavi laptop sve na minimumu vrti :(

ali najviše me se dojmilo što nisu stavili u onom djelu gdje skupljate portrete onih koje ste ubili koliko ih je...naprimjer imate x/YZ oružja, x/yz armora, ali kad pogledate portrete imate x/? portrete...

tako da vam ne spoilaju igru...vidi se da su pazili :)

e da i volim igre koje traaaaju :) uglavnom ovo i stalker su jedne od onih koje traju

definitivno uz stalkera, hitmana, splinter cell, gta i civilization meni najdraža igra tj jedina za koju vrijedi izdvojit hrvatke cijene igara (tim redosljedom :lol2:)

TheBEaST 11.04.2010. 09:36

Mene je igra u petak i jučer zaljepila za komp, već dugo me jedna igra nije tolko oduševila.

Doduše i Just Cause 2 mi je odlično sjela, i bome sam se je naigral dosta i prošao ju prije koji dan, ali ta igra ima ipak dosta sitnih boljki, ovdje ih jednostavno ne vidim.

Sve je na top razini. Odlično je i ovo sa razvijanjem vile, ekonomijom i skupljanjem određenih predmeta, armora, raznolikih oružja itd. Sa glavnom pričom, odnosno glavnim misijama ne žurim previše, radim i sve sporedne po redu. Imam black edition verziju koja ima još neke dodatne stvari.
Super je što su stavili pojedine misije koji su malo za razmišljanje, poput onih gdje se skupljaju seal-ovi i treba se penjati pa svemu i svačem odbacivanjem u stranu. Podsjeća na dobre trenutke zadnjih Tomb Radier nastavaka. Dobro je što su misije raznolike i nisu onako jednolične kao u prvom nastavku.

Drvoje 11.04.2010. 10:09

Citiraj:

Autor Constantine (Post 1618257)
moras se zaletit u zid pokraj grede i dok si na najvisoj tocki odbacit se u desno na gredu,nije komplicirano.

Evo jutros sam rjesija problem, tako da sam umisto zaleta s ograde ili ispod grede, upotrijebija onaj shtok od vrata s desne strane i po njemu se zaletija te skocija u livo. Igra sam jucer 10-12 sati u komadu pa sam sinoc vec bija sjeb.., a jutros iz prve :D
Hvala svejedno Constantine/Malcolm McDowell na tipu, a sad idem igrat jelte :goood:

Wolfblade 11.04.2010. 10:21

ja sam evo jučer zavrsio igru mogu reč da je legendarna samo sad zbog odlične priče jedva čekam ac3 , samo da dojde prije 2012 da je stignem odigrat :D .

Jos kad se sa desmondom boriš na kraju. Ja mislim da sam jedan od rijetkih kojemu se zapravo vise sviđalo otkrivat priču i igrat s desmondom nego biti u animusu, iako su oba dijela genijalna

Ako se ne varam po logici u ac3 bi trebao biti gameplay glavni sa desmondom?

slavonac90 11.04.2010. 11:35

evo napokon oživila i ova tema :D
ma igra je super,i prvi dio mi je bio dobar ali ovo je još bolje,totalno su razbili onu monotoniju iz prvog dijela i ubacili još sitne rpg elemente,nove stvari...ma odlična igra,
trenutno sam ne 5-oj sekvenci i baš uživam dok igram...
definitivno jedna od boljih igara u zadnje vrijeme:goood:

Constantine 11.04.2010. 11:37

lijepo je sto su slusali igraci i ispravili skoro sve probleme AC1.

Wolfblade 11.04.2010. 12:02

Citiraj:

Autor Constantine (Post 1618421)
lijepo je sto su slusali igraci i ispravili skoro sve probleme AC1.

da slusat igrače jako jednostavno ali rijetko korišteno. Na prste mos izbrojat developere koji to rade

bedess_madrfakr 11.04.2010. 14:52

SPOILER

Evo nakon 3 dana neimanja života (doslovno igrao sam od kad sam otvorio oči dok ih nisam zatvorio xD ) sam prešao igru....
i što reći osim da je ovo jedna od boljih igara koje sam igrao u duže vrijeme :D
kraj me ostavio stvarno WTF?!?! Nakraju cijele priče alieni....šta..kako.zašto...xD ugl igra je prefenomenalna i nemogu vjerovati kakav kraj ima ova igra....jedva čekam treći dio....
al stvarno nisam ni približno zamišljao ovakvu priču i takav kraj.....u usporedbi sa prvim dijelom...neusporedivo :)

hammer_of_thor 11.04.2010. 19:34

Evo krenuo i ja igrati malo.

Jedinicu sam igrao ali nisam završio, nekako mi nije sjela.

Dvojku evo upogonio uz pomoć drugih aplikacija, i save radi, igra ide super, ali imam problema sa zvukom, zvuk isprekidan, kasni, nestaje pa se pojavljuje, petlja se i ostalo, dali i ostali imaju tih problema?

Inaće super što je u FIorentini, grad je lijep, makar mi je bio lijepši Istanbul.
Bilo bi perfektno da se još i dan i noć izmjenjuju.

tech 11.04.2010. 19:42

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1618831)
Evo krenuo i ja igrati malo.

Jedinicu sam igrao ali nisam završio, nekako mi nije sjela.

Dvojku evo upogonio uz pomoć drugih aplikacija, i save radi, igra ide super, ali imam problema sa zvukom, zvuk isprekidan, kasni, nestaje pa se pojavljuje, petlja se i ostalo, dali i ostali imaju tih problema?

Inaće super što je u FIorentini, grad je lijep, makar mi je bio lijepši Istanbul.
Bilo bi perfektno da se još i dan i noć izmjenjuju.

Izmjenjuju se:stoopid: ili sam ja čorav?

Moram priznat da mi je u jednu ruku drago što mogu žabare mlatit:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:16.