![]() |
Citiraj:
Pa još one automobile koje si trebalo dostaviti bez sudara i sl. Zapravo na toj dostavi auta mi je jedino islo na živce ako s kotačem prejdeš mrvicu izvan asfalta odma ti pada iznos love. A ja sam bil picajzla pa mi je sve trebalo biti perfect dostava :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Al dobro, vidjet ćemo kak će sad biti, navodno bude oko 600 challengea ukupno na oba otoka. |
Citiraj:
|
Citiraj:
naravno da se mogu auti unakaziti sa tuniranjem, ali to nije razlog za uopće izostaviti tuniranje nego su mogli dodati kao opciju, pa tko hoće stavi spoiler itd, tko neće ne mora... btw, pogledao sam Godlike sound iz tvog siga :), bugatti nije ni napravljen za utrke po zavojima nego da bude najskuplji, najjaći i najbrži auto, formula 1 je napravljena za utrke po zavojima i ako bi se usporedila formula 1 sa svim onima autima bi rezultat vjerojatno bio oko minutu ili ispod :) Citiraj:
haha, ja sam isto išao na perfect radi bonusa |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
A da, malo se zabunio izgleda.
Taj challenge je time trial utrka koja se mora završiti unutar 60 minuta da se dobe pare. |
Citiraj:
|
ma TDU jedinica mi je odlicnaaa bila uzasno dobra btw bilo je sa onim speedtrapovima za 70 000 ili 90 000 lako i brzo doc do hrpe novaca ja sam imao na kraju oko 10mil. novaca i sad preko ljeta cu ponovo krenut prelazit igru jer je igra fenomenalna!!
|
Citiraj:
sad imamo i noć u igri pa bi neon ispod auta baš bio dobar felge, ali i ostatak auta ovise o sobnom ukusu, meni je npr zonda ružan auto koji bi mogao urediti sa spoilerom itd, S7 mi je lijep :), bugatti nije lijep... ma dobro, išli su samo na snagu...ali s druge strane tko će to kupiti i voziti 400 km/h ? :D od običnih autića bi ja htio Peugeot 207, a od ovih skupih S7 :) da, na Tour sam mislio... igrao sam zadnji puta prije 9 ili više mjeseci pa se ne sjećam točno |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
opet, to bi bila samo opcija, ako je tu ne znači da moraš staviti :)
hehe, htio am jućer samo nisam mogao naći, izgleda da ću morati ponovno kupiti ili doma pogledati |
to BigGuy: pego 207 je chick car i gay car of the year :P
evo toliko price oko drugog nastavka da sam jucer opet instalirao jedinicu i poceo vozikat se po otoku :) |
hahaha
a koji je onda muški auto ? golf ? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=c8qou0zmSxw |
hahaha beast. BigGuy ja sam naklonjen istoku više.
ma kratica cc ti znaci chick car :) |
Citiraj:
Ovo bi volio vidit :) http://www.pohrani.com/t/2y/gV/dyHt0...passatcc18.jpg |
|
iskreno, falio mi je Evolution i Impreza u 1 dijelu.
|
Citiraj:
Dalo bi se tu još nabrojati dragulja sa istoka. Ma samo da bude novi Nissan GTR i ja bum happy. |
u novom dijelu bi trebali vidjet Nissan GTR, Lexus LFA, mitsubishi gamu posto sad ce biti suv modeli...
to je cisto moja predodzba jer dosta modela je falilo al s ovim drugim dijelom ce to biti puno zanimljivije. jedino mi je smetalo sta damage na autima je ono 0. barem da ono zakuha ako ga zviznem s 300 na sat u zavoj al ne on nastavi s 200 kao da se nista nije dogodilo :P |
a znate što se veli
što veći/jaći auto => manji alat :D @knocker ne, ne želim simulaciju, imaš dirt 1 i 2, igraj to ako želiš simulaciju |
Citiraj:
Od kada je Dirt simulacija? |
Citiraj:
|
znaci ako volis smart onda si el grande :D:D:D
|
@xGAME
hehe, ok, ali je realnija nego test drive :D @Baja 001 što sa ć ? hahahahaha @knocker teoretski da :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Moj tuki je uvijek isti a imao sam od sadašnjeg Swifta i sx4 preko Galanta i Carisme,Colta,staroga Swifta i Starlete. Dakle svakakve veličine od micro do mrcine.
|
Citiraj:
Prvo sjest i provozat jednog, onda bacit oko na novine, youtube i sl. pa onda nešto tvrditi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:54. |