![]() |
rock i metall su moje slabosti, iako se povremeno zalomi i nesto trece ali vrlo rijetko GnR RULEZ
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw. ovi frendovi. iz kojeg su kvarta i kako se zovu. Mozda ih cak i poznajem.:rolleyes: :D |
Citiraj:
Sam ga bum cititral "tad sam imal kosu do riti." |
Rammstein 4 ever
|
Citiraj:
:D :D |
... za 4 dana, tocnije 11 prosinca 2004, ide cicha (moja malenkost) na Stiff Little Fingers-e u Temple bar music center....
Ko zna zna, ko nezna njemu.... |
2? :D
|
Belfast Food Van iz ovog grada :D
volim takvu mjuzu ima ko sve albume? |
Citiraj:
|
Dečki da vam nekaj objasnim:
Govorim o Zagrebu jer me drugo ne zanima,narodnjake sluša uglavnom ekipa s periferije i tobožnji neki šminkeri kaj su si zabrijali da je turbo folk mrak i IN.To me može tolko raspalit da to nije istina.Pa pogledaj jebene Sesvete i tam pičke materine sve neki derneci i cajke.Pa to treba pobit čovjeće ono naslov u Večernjem "Željko Joksimović bacio Zagreb u trans"!!!Pa daj se gubi onda u Srbiju pa nek te baca u trans čovjeće to nije normalno!!Pa ak hoćeš slušat narodno slušaj Mineu a ne srbe i bosance.To je tolko primitivno i još kad mi navine u tramvaju to smeće pa sam se moro potuć ma užas!! :rolleyes: Ako ćemo već o dobroj glazbi ima tu svega od starog rocka,preko rapa pa do dobre partijane JEFF MILLS RULEZ :smoke: :beer: btw jel bio ko na Acquavivi u OTV-u prije negdje mjesec dana???::: |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali ne stvarno to je istina! i Jeff Mills rules i Dave Clark, naš Ogi i Matt! |
mmm nisam bio na aquavivi...bio prije....čovjek putuje sa 100 000 ploča....da dobro ste pročitali sto tisuča
barem je tak prije radio što se tiče careva scene...dečki....Ben Sims i AMEN ;) :D dave clark je stari lisac ,ali mi ne odgovara to što je zabrijao na elektro zvukove...ono fuck off :rolleyes: oliver ho.....jebezec do ibezec.....vjerojatno ste slušali set iz tvornice (kad je prvi put bio) jeff mills je kum industrial techna i neke lude mješavine acid-a....ali nije čovo što je nekad bio još od dražih su mi beyer, mullero , pet duo ,rush varela, umek (opraštam mu što je janez jerbo opasno pegla) , nastić je ok , samuel l. sesionn (@ monoid) ;) , Billy Nasty, Plasticman itd. itd. itd. Carl Cox ima odličnih setova iako ga općenito ne preferiram od domaćih Komlinović, Zero.....i Kiki naravno eto toliko od mene............... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Blink 182 rulez |
Dream Theater rulez...
|
1 privitaka
Božić je blizu, nesmijemo bit tužni.
Fasttracker rulez! (also) |
Kaj ti je to u attachu. Nemogu otvorit.
|
Citiraj:
pa sa winampom:mad: |
Kakav ti je to file. Meni to pc ne prepoznaje?
|
Citiraj:
radi se o MOD trackeru, audio file. Točnije- FastTracker 2, Digital Tracker music module (MOD) sa ekstenzijom XM. |
Nemam winamp insatliram. Rabim wmp 10 jer mi je brža, tak da ništ..
|
METALL VLADA
Pretežito Iron Maiden, W.A.S.P., itd. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:42. |