PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Što SluŠate? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=13952)

Chuby 25.11.2004. 02:01

rock i metall su moje slabosti, iako se povremeno zalomi i nesto trece ali vrlo rijetko GnR RULEZ

Darth Revan 25.11.2004. 11:52

Citiraj:

Originally posted by Fleks
Još posljedica TT-a... Mogli bi ih tužit? Skupljamo za umjetne pužnice...

Ili si i ti zaposlen na aerodromu?

Pokrenuti ćemo opet akciju "Dajmo da čuju"

>>>KUKY-vk<<< 25.11.2004. 20:58

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ma ne kužiš ti mene:)
I meni isto ide na kurac svatko tko zagovara jednu vrstu mjuze a pljuje po ostalim...

Samo sam vidio tvoj post i sjetio se te dvojice:D , koji su mi i dan danas frendovi ali kad smo skupa ne pričamo o muzici:)

Ti si iz tog kvarta pa sam ih se sjetio...

Kaj se tiče mjuze-meni najviše idu na onu stvar npr. oni koji slušaju narodnjake, jer hvala-ti-ga-bože svatko ima pravo slušati kaj hoće...a sa druge strane pljuju svatkog tko sluša kajtigajaznam Mineu ili Magazin...tamburaše itd...

Skuzio sam davnih dana da ne treba pricati o muzici s nekim ko neslusa isto ili barem slicno kao ti.

btw. ovi frendovi.
iz kojeg su kvarta i kako se zovu. Mozda ih cak i poznajem.:rolleyes: :D

Isus 25.11.2004. 23:55

Citiraj:

Originally posted by >>>KUKY-vk<<<
Skuzio sam davnih dana da ne treba pricati o muzici s nekim ko neslusa isto ili barem slicno kao ti.

btw. ovi frendovi.
iz kojeg su kvarta i kako se zovu. Mozda ih cak i poznajem.:rolleyes: :D

eh naznaš ti kaj je striček Jeltz slušal dok je bil mlad..
Sam ga bum cititral "tad sam imal kosu do riti."

Black Lotus 05.12.2004. 23:38

Rammstein 4 ever

>>>KUKY-vk<<< 06.12.2004. 16:15

Citiraj:

Originally posted by Isus
eh naznaš ti kaj je striček Jeltz slušal dok je bil mlad..
Sam ga bum cititral "tad sam imal kosu do riti."

nemoj me palit da je jelc bio ludi rocker?
:D :D

sbp 06.12.2004. 17:48

... za 4 dana, tocnije 11 prosinca 2004, ide cicha (moja malenkost) na Stiff Little Fingers-e u Temple bar music center....

Ko zna zna, ko nezna njemu....

Fleks 06.12.2004. 21:37

2? :D

Trek 06.12.2004. 22:26

Belfast Food Van iz ovog grada :D

volim takvu mjuzu ima ko sve albume?

sNNooPY 06.12.2004. 23:25

Citiraj:

... za 4 dana, tocnije 11 prosinca 2004, ide cicha (moja malenkost) na Stiff Little Fingers-e u Temple bar music center....
bio sam u templu prosle godine kad sam bio tjedan dana u Dublinu. svirali lokalni bendovi, premocno bilo. taj district rula, ko i svi u radijusu od 2-3km od Spirea. :)

madafaka 10.12.2004. 17:27

Dečki da vam nekaj objasnim:
Govorim o Zagrebu jer me drugo ne zanima,narodnjake sluša uglavnom ekipa s periferije i tobožnji neki šminkeri kaj su si zabrijali da je turbo folk mrak i IN.To me može tolko raspalit da to nije istina.Pa pogledaj jebene Sesvete i tam pičke materine sve neki derneci i cajke.Pa to treba pobit čovjeće ono naslov u Večernjem "Željko Joksimović bacio Zagreb u trans"!!!Pa daj se gubi onda u Srbiju pa nek te baca u trans čovjeće to nije normalno!!Pa ak hoćeš slušat narodno slušaj Mineu a ne srbe i bosance.To je tolko primitivno i još kad mi navine u tramvaju to smeće pa sam se moro potuć ma užas!! :rolleyes:

Ako ćemo već o dobroj glazbi ima tu svega od starog rocka,preko rapa pa do dobre partijane

JEFF MILLS RULEZ :smoke: :beer:

btw jel bio ko na Acquavivi u OTV-u prije negdje mjesec dana???:::

>>>KUKY-vk<<< 10.12.2004. 18:03

Citiraj:

Originally posted by madafaka
Govorim o Zagrebu jer me drugo ne zanima,narodnjake sluša uglavnom ekipa s periferije i tobožnji neki šminkeri kaj su si zabrijali da je turbo folk mrak i IN.To me može tolko raspalit da to nije istina.Pa pogledaj jebene Sesvete i tam pičke materine sve neki derneci i cajke.Pa to treba pobit čovjeće ono naslov u Večernjem "Željko Joksimović bacio Zagreb u trans"!!!Pa daj se gubi onda u Srbiju pa nek te baca u trans čovjeće to nije normalno!!Pa ak hoćeš slušat narodno slušaj Mineu a ne srbe i bosance.To je tolko primitivno i još kad mi navine u tramvaju to smeće pa sam se moro potuć ma užas!! :rolleyes:

Ako ćemo već o dobroj glazbi ima tu svega od starog rocka,preko rapa pa do dobre partijane

potpisujem sve sto si rekao u narodnjacima, a pogotovo kada klinci pocnu u autobusu pustat na mobu prave srpske domoljubne pjesme. Uzas:rambo: :rambo: :rambo:

Darth Revan 10.12.2004. 22:15

Citiraj:

joj kad ti doleti onaj Stojko!1

ali ne stvarno to je istina!
i Jeff Mills rules i Dave Clark, naš Ogi i Matt!

MentalHarikiri 11.12.2004. 00:33

mmm nisam bio na aquavivi...bio prije....čovjek putuje sa 100 000 ploča....da dobro ste pročitali sto tisuča

barem je tak prije radio

što se tiče careva scene...dečki....Ben Sims i AMEN ;) :D

dave clark je stari lisac ,ali mi ne odgovara to što je zabrijao na elektro zvukove...ono fuck off :rolleyes:

oliver ho.....jebezec do ibezec.....vjerojatno ste slušali set iz tvornice (kad je prvi put bio)

jeff mills je kum industrial techna i neke lude mješavine acid-a....ali nije čovo što je nekad bio

još od dražih su mi beyer, mullero , pet duo ,rush varela, umek (opraštam mu što je janez jerbo opasno pegla) , nastić je ok , samuel l. sesionn (@ monoid) ;) , Billy Nasty, Plasticman itd. itd. itd.

Carl Cox ima odličnih setova iako ga općenito ne preferiram

od domaćih Komlinović, Zero.....i Kiki naravno

eto toliko od mene...............

Darth Revan 11.12.2004. 00:49

Citiraj:

opraštam mu što je janez jerbo opasno pegla
a i to šta kažeš!:D slušao ga jednom u Colloseumu u Opatiji baš a pegla

madafaka 11.12.2004. 02:41

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri
od domaćih Komlinović, Zero.....i Kiki naravno

a Mary???!!!!:eek: sramoto jedna :D

Ivan_1 12.12.2004. 13:38

Citiraj:

LOL! Žalosno ali istinito. ccccc:mad:

Blink 182 rulez

ZiViky 12.12.2004. 14:20

Dream Theater rulez...

Ivan_1 12.12.2004. 18:26

1 privitaka
Božić je blizu, nesmijemo bit tužni.

Fasttracker rulez!

(also)

Fleks 12.12.2004. 18:43

Kaj ti je to u attachu. Nemogu otvorit.

Ivan_1 12.12.2004. 18:49

Citiraj:

Kaj ti je to u attachu. Nemogu otvorit.
Pa nije moguće:rolleyes: .......

pa sa winampom:mad:

Fleks 12.12.2004. 18:59

Kakav ti je to file. Meni to pc ne prepoznaje?

Ivan_1 12.12.2004. 19:05

Citiraj:

Kakav ti je to file. Meni to pc ne prepoznaje?
ne želim se previše zamarati oko toga da ti objasnim
radi se o MOD trackeru, audio file. Točnije- FastTracker 2, Digital Tracker music module (MOD) sa ekstenzijom XM.

Fleks 12.12.2004. 19:43

Nemam winamp insatliram. Rabim wmp 10 jer mi je brža, tak da ništ..

Pakleni stroj 20.12.2004. 15:05

METALL VLADA
Pretežito Iron Maiden, W.A.S.P., itd.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:42.