![]() |
|
Not bad, ali Celeri imaju 533MHz FSB i vrlo su pogodni za stancanje :)
|
Citiraj:
Jedini proc koji bi se mozda mogao naci u ovoj semi, a da ima u imenu Celeron bi mogao biti 430... Od ove starije ergele tesko da cu ista uspjeti nabaviti. |
Eh, ja sam do negdje prije imao jedno rijetkog macka Celera 352...i sad mi zao ko' psu sto sam ga prodao za gajbu piva :(
http://www.cpu-world.com/CPUs/Celero...80552352).html Sad su mi preostali samo ovi 336 i 341... |
Zaludu ti Cedar Millovi ako nemaš P965 čipset. Kad se radi o ozbiljnijem poduhvatu na tim procevima najbolja ploča bi bila P5K Premium koliko se sjećam. Naravno, ako u cilju nije obaranje 7.5GHz+ barijere onda je svaki čipset više manje ok...
|
Sjajno, nema niti jedne jedine slike :smoke:
|
To ti je tako kad stavljas na supermegagiga pouzadni imagesforme . . . :puke::smoke:
PS kad ce apdjet one liste akvamark tri? |
Hmmm, ne...nisam neki ljubitelj Imagesformea. Stavljao sam na Hostili, kod Icytexxa...
A kako vidim od posljednjeg pada Imagesformea, ako ništa drugo barem niti jedna slika nije nestala, za razliku od Maxsavea i Hostilija kod kojih mi već po drugi put nestaju slike i sa sesija i recenzija...debilana...toliko o obećanjima da će držati slike (barem/čak) godinu i više dana... Pohrani ili Abload.de i ništ više odsad pa nadalje...nije bitno uglavnom, prebacit ću sve i uploadati ispočetka... @P.S. - bude uskoro svih listi... |
Svaka cast ;)
|
Eto ljudi, ja se izvinjavam zbog najave koju necemo biti u mogucnosti da realizujemo.
Ovo mi se desava vec po ko zna koji put i polako vec ludim zbog ovakvih stvari. RAZLOG |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:16. |