![]() |
12 minuta samo imali igrača manje + jednom (ili dvaput) 2 manje i vodimo dosta.
Igra odlična, Blaž je prebacio u 6. Napad super, obrana super, suce na lomaču. |
ajmo na 10 razlike :D
naprijed naši! |
a nemogu vjerovat aj da smo u sred đungle pa reko aj nek nas kradu, al kod nas doma, no comment
|
Tako se navija, tako se igra:respekt:
|
svaka čast na vodstvu......da nas malo kradu-možda ali mi je drago što je i klupa popila 2min. šta glume,oni su tu da smire tenzije a ne da dobijaju isključenja.....uostalom suci su bogovi na terenu i što oni kažu to je to.ajmo po pobjeduuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
Bolje da su poslali španjolke nego ovakve rukometaše..ubit ćemo ih ko zečeve.:D Suce neću komentirat,smijem se bez prestanka i kladim s burazom koga će izbacit idućeg:D.
|
suci trebaju batina popit
|
Suci :fuming:
naši :respekt::goood: idemo Hrvatskaaaaaaa |
ovo nije rukomet, nego koljačina.
Totalo su moćni naši, bacili španjolce pod noge. A suca bi obisija o prvu lipu. |
zatefterio ga i balič :-)
|
Omg ove suce nemogu podnjeti koliko kenjaju, ali koliko god ovi sereju ipak se nasi drze.
|
jebemti, suze mi krenu od sriće kad vidim što im rade.
|
Ajme ovo je dobro
:dajpivu: |
Weeeeeee koja igra, ako će svaka tekma bit ovakva, jedna lijepa medalja nam se sjaji ^^
|
Mislim da španjolcima još nije jasno kaj ih je snašlo:D
Ovo je bilo izvrsno, svaka čast dečkima:chears: |
Ma ovo stvarno nije neki pokazatelj ja mislim.
Odlicna igra nasih (alilovic - kapa doje) ali španjolci ko da su eksperimentirali sa obranama. Šveđani mi se cine puno cvrsci od španskih mušica - bumo vidli... |
Šveđani su danas imali puno lakšu utakmicu i biti će puno svježiji sutra. Naši su se sigurno više potrošili , ali mi imamo publiku.
Sutra nebu tako lako, volio bi da sam u krivu. |
Dobar je Alilović, kaže: "Mislili smo da će bit teško..." i nasmije se :DDDDDDDDDDD
|
Valjda budu nas sutra postedili suci malo.
|
Haaa... jadni spanjolci :D
|
raspašoj......totalni.....svaka čast našima....treba sutra hladne glave razbucat švede
|
prestrasno, predobra tekma...
|
Protiv 6-0 obrane jako teško igramo i jedva smo koji gol dali na početku poluvremena, da nije bilo zalihe.... slomili smo ih na polu kontre i naš golman je pravio čuda. Onaj sedmerac je bila prelomnica i publika... Sutra će nas razbucat.
|
:bonker:Sta im uradise
treba vidit sutra kakvo ce stanje biti, ostao nam je po meni najjaci protivnik i ako Švede pobijedimo bilo bu dobro. Samo sto onda na red dolaze Franci i Danci :sweating: |
Predobra tekma. Uz sva iskljucenja ovoliko protiv spanjolaca! :)
U svakom slucaju! Idemo dalje! :) Citiraj:
.. EDIT: A neka kaze netko sta hoce. Ali onaj "Udri ga Blaž" je bio predobar! |
Citiraj:
Među kojima se isticao panjina Buntić i sve je išlo supertromo i usporeno... |
Između ostaloga...
|
ma suci nas pokrali imali bi mi i 15 razlike...gamad
al nekako mi se cini da dok smo imali 5 igraca da su odma zivnuli i dali gol... mozda da stalno igramo sa 5 igraca :D just kidding... |
Duga desetka
Jedva stiga doma, ekipa slavi, a to vodi samo u jedno, totalna koma. Čuo sam da ove golove viška možemo prenit u sutrašnju utakmicu.:chears:
|
Samo pohvale za našu današnju igru. U prvom dijelu su stvarno savršeno igrali obranu i sumnjam da bi i Francuzi znali to razbit. Što se sudaca tiče morali su sudit za Španjolce jer smo MI imali publiku.:D
Sutra dobivamo tekmu sa 3 gola razlike. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:54. |