![]() |
o moj eBože, što li ćemo sad?
|
Citiraj:
Baš šteta tek počeo igrat. Nego nisam pratio, da li sati/dani idu relano ili nerealno brzo? |
Citiraj:
Cini se da je pao esvijet Citiraj:
|
Previse se hrvata pocelo registirat i nisu nas nikako mogli zauzstaviti nego ovako :)
|
Prebacuju nesta pa je zato off
|
radi :)
|
Evo na marketu kupujmo hrvatsko hrane :) to kupujte nista drugo! :chears:
|
Maloprije bilo giftova po 1.97 planuli dok si rekao keks, sad ih ima po 2.98
|
Citiraj:
ovi ostali su strani ,nekupujem to |
Kupio ja 3 komada i odma razmjenio sa zmajem :)
EDIT: Za koliko mozemo ocekivat da ce nama novima placa biti malo veca od 1kn, jer nofci mi se polako smanjuju pa se bojim da bi mogao umrijeti od gladi :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali kad ti welnes padne ispod 40 upišeš se u onaj registar slabog wellnesa i jaki igrači će te napuniti. Nisam mislio na guzu. :D |
Citiraj:
|
Ma to je pocetak, kad malo stanemo na noge biti ce nam super , sad imamo i svog predsjednika ....sve u svemu super mi je igra samo da malo duze traje :D
|
Sada kada ja nešto odradim, i kada treniram za vojsku, da li je to sve što mogu obavit taj dan?
|
evo bilo po 1.02 kn giftova ja kupio 5 razmjenio s zmajem ostalo 1 ja reko na chatu u 1 sek nestalo 25:D
|
Hm, sad sam skužio da dosta ovih jeftinih firmi za kupit "proizvodi" resurs kojeg nema u toj regiji pa da se netko ne poveseli prerano i kupi.
Btw., vi iskusniji da li imate kakav savjet kako najbrže do golda? |
Citiraj:
BTW eno kruha naseg domaceg :D po 1.1 kn |
Citiraj:
|
evo ja se regao...fora
Ingame: bipsic amdejac addao sam te... |
Ako svaki dan radis i treniras vojsku, svaki dan izgubis 2 wellnesa ... onda bi trebalo naci 2 frendsa za razmjenu darova ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Super onda :goood:
|
gradjanin phnx
ja mislim da sloveniju trebamo unistit |
Citiraj:
Trenutno smo toliko slabi da nemožemo uništiti niti krumpirove zlatice. |
Mislim da cemo u Atlantis tak da od ratovanja nista . Druga stvar bas nam treba rat a tek smo poceli :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Edit: Za sve nove igrače ...sve jako lijepo i sažeto piše...pročitajte: http://hrvatska-erepublik.forumotion...njice-t598.htm |
Jel bilo danas giftova domacih na marketu ?
Ja nisam vidija niti jedan, i jucer isto nije bilo =( samo slovenski. |
Nisam ni ja vidio..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:17. |