![]() |
Citiraj:
|
@ Isus - nisam ni ja vjerovao dok nisam vidio svojim očima.
Bolje da ne vidite kak memorija izgleda. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajd prestanite pumpat jedni druge i pomozite mi.
Imam memoriju (iz siga) i letencije mi se čine pre pre velike. Default napon je 2.7V. Koliki napon mogu stavit a da se ram ne pregrijava, a da letencije ponešto olabavim ?? |
baš ste zanimljivi! keep up the good work! : goood :
|
Citiraj:
Stavi 2.8V za početak to je poprilično sigurno da se neće "pregrijat". Rađe spusti FSB pa stavi manje latencije. Pokreni AIDU i benčaj kako ti je sada namješteno, p aonda spusti na 210 i 200 sa manji latencijama pa benčaj pa pogledaj da li se isplati tih 220 na tako visokim latencijama. |
Heh pa isplati mi se s visokim letencijama. Znam da zvuči čudno ali u aidi imam 3300, a kad je fsb na 200 i letencije olabavljene imam 2900.
Uspu matična mi nema Vdimm na 2.8V već na 2.9V pa sam zbog toga i pitao. Nije li 2.9V već neka granica početka zagrijavanja !? |
Ak imaš dobar propuh u kučištu ne bu se trebao brinut.
|
Citiraj:
ista stvar je i kod mene u AIDI dobivam bolje rezultate ako mi je FSB recimo 210 na 3 3 3 7, nego na 200FSB 2.5 3 3 7 latencije u aidi baš nemaju puno utjecaja, jedino frekvencija |
Citiraj:
2.9V mi se ipak čini previše :( |
Citiraj:
Možda dobiješ bolje rezultate |
Citiraj:
imam samo jedan stick 256, tako da mi ne pašu te postavke... kolko ja kužim |
Citiraj:
Vidim da ste se prestali svađat. Tko je dobio batina :confused: |
Citiraj:
FREEK : bonker : |
Meni je već pola sata prime na:
proc 230x10 1.775V Memorija 460 2.5 3 3 10 2.7V Ja sretan! A ostala mi samo 2 venta u kučištu. @Njuškalo Jesi li probao 200mhz na 2.5 3 3 7? Taj samsungov spd mi je nekako prelabav, pogotovo sa obzirom na 2,7V defaultnog napona. |
Citiraj:
Pa niko nije pobio moj "iskaz":confused: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I jel se grije memorija?? |
Fuuuu
Freek popušio si ga gadno.
Spustili su ti ga do jaja Ajd baci kakav scshoot sa memorijom na 2.8-2.9V da se mogu malo orjentirat :rambo: :beer: |
Re: Fuuuu
Citiraj:
|
Re: Re: Fuuuu
Citiraj:
:burn: |
Njusskalo,spd postavke su 2.5-3-3-7 2.5V
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:55. |