![]() |
pa slobodno kupac moze zaokruzit :D
a to je drito 50% najnize i efekt "99.99kn" ^^ |
samo da se javim i kazem da nakon godine dana na Koneu nijedan problem :D
|
Jedno pitanje - koji je zadnji Roccat Kone? v2 ili v3? Jer vidim po googleu da postoje i jedan i drugi, ali na nabavi.net samo v2, ili je v3 neki fake ?
|
V2 je navodno OK, moj V1 je krepao nakon 5 mjeseci (otkazao/propao scroll wheel). Dobio sam dvojku (uz malu nadoplatu) i taj za sad radi dobro nekih 8 mjeseci :)
|
|
Citiraj:
|
Nebi znao, nisam pratio od kad sam zamijenio za V2 :). Navodno je na V1 poznati problem to sa prekidacima koji lako otkazuju pa su zato radili V2 koji ima bolje/kvalitetnije mikroprekidace i drugacije je pakiranje da se lako razlikuje od v1.
|
v1 se doslovno raspadao,užas....Riješili su problem i v2 je odličan, ali i prilično skup miš...
|
Da, nazalost V2 je jos i skuplji 30-40 kn od V1 koji je vec bio preskup :(.
|
|
za podlogu roccat sota svaka preporuka imate osjećaj kao da miš nije na podlozi.
uz coolermaster storm podlogu najbolja koju sam probao. razer se može sakriti naspram ovih podloga. |
ponosni vlasnik Valo tipkovnice i imam same rijeci hvale za nju, a ne ko ono smece od lycose koja je otisla nakon pol godine.
|
daj mi reci koju verziju imaš...navodno prva verzija zuji kada se upali pozadinsko osvjetljenje. Kao i problemi sa pisanjem. kada se piše brzo ne prihvača sva slova. Tako sam barem citao u reviewima.
|
Citiraj:
|
Mogao bih i ja reći sa su Roccat i Logitech smeće,ali svako ima svoja iskustva,dobra ili loša...
Kone v1 se doslovno raspadao,a sa Logitech tipkovnice su mi ispadale tipke pa ipak neću reći da su smeće... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:44. |