![]() |
Kaj na tvom brdu niste čuli za Tv-karticu i schedule?:D
|
Oni rukometaši su stvarno najbolji. Pobijedili su i sudce i dansku. Ali najbolje mi je kako se oni usude onako pucati rizično. Npr. đombin sedmerac poviše glave. ja nebi pucao onako da je prijateljska utakmica a ne neka važna. Ili cepelin
Piše da je skok u vis u Thu Aug 21 2008 Start Time:9:50, a kod njih je sada Thu 5:19 AM. Znači za 4 sata Blanka ili sam ja nešto krivo shvatio. http://results.beijing2008.cn/WRM/EN...html#ATW071902 |
Citiraj:
|
ali u rukometu su nas suci lijepo zbananirali, više puta...
|
za sve one koji neznaju, Blanka danas skace po nasem vremenu u 10:50 :fala:gledajte
|
Citiraj:
|
I mala Martina je osvojila medalju:chears:
|
Da,zlatin bodom u taekwondou.Svala čast:chears:
|
I to uz ovakvo sudačko guzičarenje:suicide:
|
Jel to Primorac ima neki gadni tik sa ustima, ili ga boli zub :D?
|
Koliko vidim,Blanka je u finalu koje je u subotu u 13H po HR vremenu.Norma je smanjena s 196 na 193 zbog kiše,rušila je prvi put 193 i sve ostalo preskočila.
|
Citiraj:
Kod ovoga za krivicu sudaca, se krivi Slovenca koji je sudio SAD - Njemačka i pokrao Nijemce i nas i sjebo nam direktno polufinale, a još i što je Španjolski trener obzervirao "Pa ne vidim baš da su se Srbi trudili osvojit drugo mjesto" :rolleyes:. U samo ovoj kombinaciji smo mogli izgubit prvo mjesto, i gle vraga baš se "slučajno" dogodio. Fair-play kako god se to zvalo. No nuff said, bilo-prošlo. Samo reć za danas, bravo Martina, bravo Zoki, bravo Janiću, bravo Tan Riuwu :D. |
Citiraj:
|
Iz Sinja čovjek. Moj djed je dobar s njegovim.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
inače tko je ovako vam njabolkji sportaš na igrama:meni je Bolt; "To nije čovijek,to je munja" |
Ne kužim ja to...koreanki boduju isti udarac koji našoj nisu...fakat suci navlače...
|
istina.... trebali su i nasoj bodovat kaj su koreanki onda bi bilo nerjeseno..
|
Citiraj:
ali su je sudci usrali. i onda se dogadaju stvari kao i sad. najbolje da se slete jedna na drugu i koja ostane na nogama dobiva i super. :D |
Baš sam gledal. Strašno.
|
Na svim borbama gdje su nastupale kosooke cure suci su natezali za njih...
Rasna diskriminacija :D A da ne velim da se tak nateže za Kineze u drugim sportovima, a i oni muljaju gdje stignu. Kad pogledaš one gimnastičarke, to su mahom curke od 13-14 godina, teško me netko može uvjeriti da imaju 16 ili 18... Ima li netko link gdje mogu live pogledati naše rukometaše u 12h na webu uživo? Niti jedan od onih linkova u takvim temama mi ne radi... |
uf,krenulo odlično,mogli smo ići na +4,ah syebali smo se...nadamo se pobjedi....jel:D
|
Ajajajajaj, ništa od finala:( Koliko god nam suci pomagali, s 3 obrane nemaš što tražit u polufinalu OI-a. Točka
Čestitke Sandra :chears::beer: Dobro je dok se tješimo medaljama :) |
Citiraj:
|
Bar je za utjehu Sandra osvojila broncu:chears:
|
da..iako mi cemo sada igrati i za trece mjesto u rukometu jel tak :)
|
Hrvatska ima sanse pobjediti francuze kada čak noris bude na hrvatskom golu. hahaha :D
steta,al ovo sam ocekivao.zao mi je sto sam se kasno probudio i ne stigao uplatiti na francuze.nista cudno.premalo obrana. francuzi zasluzeno.bilo bi mi drago da oni sad dobiju zlato. čestitke nasim momcima nije ni ovo mal uspjeh. ;) |
u jbt tomy... neznam dal smo gledali istu tekmu... nije bio problem u nasoj obrani, nek u napadu ... hahah i jos netko izjavi da su nam suci pomagali jer su ovi 2 puta napravili prijestup... FTW!?!?!?!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:31. |