![]() |
Realno teško je bilo i očekivati da Dinamo sa ovom kvazi ekipom i može prismrditi Šahtaru , razlika u kvaliteti je ogromna , ipak oni ne kupuje treće i četvrto razredne Južnoamerikance niti svoje domaće potrošene igrače , već kupuju ono što vrijedi i što zna igrati ... Više me ništa oko Dinamo ne pogađa jer stvarno ekipa je slaba , a sve ove priče da se ekipa tek stvara su samo jadna isprika ...
Nadam se da će Slaven i Hajduk danas biti uspješniji , iako neće im biti lako ... |
Točno ono što sam rekao
Citiraj:
|
Citiraj:
uvijek igram na taj glupi dinamo.i sad reko kepeci mozete mi labana. pare u džepu dinamo opet u banani ko inace svi iz hr lige :D eduardo.kranjcar,modric,corluka dreaming... |
jebemu miša, kako se nisam toga prije sjetio? Sljedeće sezone ću se i ja kladiti na europske tekme dinama, naravno ako me prije uputite kako se ispunjava listić, i što znače one oznake X, 1, 2.... :D
|
x-nerijeseno
1 pobjeda domacina 2- pobjeda gosta 1x-pobjeda domacina ili remi 2x isto samo za gosta |
Skupina A: Chelsea, Roma, Bordeaux, Cluj
Skupina B: Inter Milano, Werder Bremen, Panathinaikos, Anorthosis Skupina C: Barcelona, Sporting, Basel, Šahtar Skupina D: Liverpool, PSV, Marseille, Atletico Madrid Skupina E: Manchester United, Villarreal, Celtic, Aalborg Skupina F: Lyon, Bayern, Steaua, Fiorentina Skupina G: Arsenal, Porto, Fenerbahče, Dynamo Kijev Skupina H: Real Madrid, Juventus, Zenit, BATE Borisov Uaaaaaaaaaaaaa, stare mušterije se vračaju na ANfield :goood: |
nadam se da dinamovci gledaju Slavena,škola nogometa u napadu,a u obrani spremni poginut!
|
Mislim da se tu nema što za dodati i oduzeti. Općenito nam je klupski nogomet u :banana:, zamislite kakva bi kanta za nabijanje bio Dinamo da je slučajno napravio čudo i izbacio ukrajince, iako na kraju mislim da Dinamo jedini ima šanse dokopati se eventualno liga Uefe.
|
Bravo Slaven, sunce im njihovo kak je spor bio napad :D, al odlična lopta. Svaka čast. 2:0
|
Sve skupine jake i izjednačene, sretni oni koji dobili padobrance Bate i Anorthosis
|
Bravo Slaven:chears:
|
Bravo Slaven!
Ajmo sad Hajduce! |
Uhvatio drugo poluvrijeme Slavena za vrijeme treninga i bas mi je drago ... Svaka im cast i sreca sutra u bubnju !
|
Drago mi je zbog Slavena. Cijelu sma tekmu gledao, svaka cast...neka, volio bi da oni budu prvaci HNL-a!
|
A Hajduk nam ode opet u livade HNL-a do sljedece sezone, kao i obicno. Mora Šošo jos svojih pulena dovest, hehe.
|
bravo Slavene :)))
timska igra...odlican napad, a za obranu nema izgubljene lopte... samo tako dalje... i Dinamo i Slaven... a jbg, steta kaj hajduk nije zabio na pocetku... |
AAAAAAAAAA fakin Hajduk
Syebali me na kladionici. Pogodio 7 od 8 parova koje sam igrao, fulao samo jedan - stavio X na Hajduk. :fuming: |
Mogući protivnici Dinama:
Valencia CF (ESP) Club Brugge KV (BEL) AC Sparta Praha (CZE) Manchester City FC (ENG) AS Nancy-Lorraine (FRA) Mogući protivnici Slavena: PFC CSKA Moskva (RUS) VfB Stuttgart (GER) Rosenborg BK (NOR) SK Slavia Praha (CZE) Stade Rennais FC (FRA) UEFA Cup draw lineup |
Dinamo mozda nesto mogao izvuci sa Slaviom ili sa Brugge-om. Sa ostalima ce proci isto kao i sa Shakhtarom
|
Dinamo Zagreb - Sparta Prag
Slaven Koprivnica - CSKA Moskva Dinamo teško, Bye bye Slaven :( |
ajde bas me zanima kak ce to odigrat... :S.. ko ce u njihovoj momcadi dat gol ? niti jedna spica nece...
edit: Slavenu CSKA.... obo 2 tekme ce bit zanimljive.. |
ma bit će slaven dobar, uvijek dobiju jače na papiru pa se zainate.
dinamo bi mogao podcijeniti spartu pa lagano otići pognute glave, ali nadam se da će proći, makar na gol u gostima. |
slazem se... kad bi bar obo 2 kluba prosla... i bas bi htio da slaven iznenadi sve :)
|
Eto bar sam pogodio za Slaviu :D
Inace moje misljenje je da je Dinamo slabiji od njih, mozda ne po igracima nego po kretenskom mentalitetu, no ako se potrude mogli bi proci. Za Slaven neam pojma no volio bih da prođu :) |
Citiraj:
|
To je to.
Da ja imam par mil. eura kucio bi se ja Kamen Ingradom... |
jel ide tko na Vrapče - Medulin 1921 ? 30.08.2008 u 17:00h.
Šteta što nije na TV-u. Prognoze? Ja mislim da će Vrapče poludit i napunit mrežu Medulina. Bez prepucavanja molim,u pitanju je utakmica visokog rizika i znam koliko vas je žestokih navijača ova 2 kluba. morph @ = > moć zapažanja ti je izvrsna,falio sam temu,točno... no,svejedno,svojevrsna je sprdnja na protekla događanja (cca 7 g.) u našem nogometu. A kakve veze imaju HR klubovi s ligom prvaka i kupom uefa? :D Bezveze :D |
Citiraj:
|
Dobro je od Sparte smo jači, na svim pozicijama osim u napadu...
|
Superkup osvojio Zenit , pobijedili ManUtd 2:1 , streijelci Pogrebnyak i Danny , pa Vidic smanjio , pred kraj Scholes zabio 'božjom rukom' gol ali dobio samo crveni , stvarno dobra utakmica ...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:46. |