![]() |
prvo nek spoji kako treba pa nek proba, ako je osigurač izgorio nevjerujem da je ampu išta bilo.
|
Evo sad sam odnio kod jednog covjeka i provjerio je. Trafo ispravan. Na plocici nigdje nije bilo tragova i covjek je stavio osigurac na ulaz kod napajanja i nest se culo i dalje je radilo i jedan elektrolit je nabreknuo
|
možda si ga krivo okrenuo...sad ga slobodno možeš u kantu za smeće bacit, mislim na kond. :)
|
Evo kupio sam novi, platio 18kn i stavio i nije bilo nikakvog gorenja. Jos nisam ispobo na zvucncima ali ovako mi se cini da radi. I ova lampica koja pokazuje kad je upaljen nakon sto ga se ugasi jos svijetli par min.
|
Svijetli jer je nakon gašenja u kondenzatorima ostalo naboja, a nema drugih većih potrošača pa LED-ica troši pohranjenu struju....Kad će pojačalo biti opterećeno (kad zvučnici budu priključeni), odmah će prestati svijetliti.
|
Na koji zvučnik se to spaja?!
|
Na onaj koji ima impedanciju 4 ohma.
|
Citiraj:
|
Probaj bez potenciometra, samo reguliraj glasnoću preko izvora. Tako bi ja prvo isprobao...Možda netko ima još neke ideje.
EDIT: što koristiš za izvor? Možda izvor nema dovoljno visok napon za pobudu pojačala. U svakom slučaju, ako nisi, pojačaj glasnoću na izvoru. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
nema to veze, koliko god da je mali napon nesto se mora cut kad pojača bar do pola, kao što si i rekao, neka makne potencimetar pa nek onda pokusa. a ako ne radi, odi do njega i riješi problem da se čovjek ne muči.:fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:12. |