![]() |
Half-Life 1 Kratko i jasno igra koja bi po igrivosti i dan danas rusi(la) neke sutraizasle igre
Might And Magic VI - Neki ce cak i znati o cem ja pricam Heroes of mm 2 i 3 |
evo nekih mojih omiljenih igara koje i danas volim odigrati:
1. freespace 1+bonus pack obavezan! & 2 2. baldurs gate 1&2 3. homm 1,2,3 4. wing commander 5 (ima li netko 4 i 5 mozda? 4 nikad nisam ni igrao, a 5 posudio nekome i nestalo..) 5. sports car gt 6. warcraft2 7. fallout 1,2 + tactics za razbibrigu zadnje. al nikako najmanje vazno 8. X-com: ufo enemy unknown :D (ima malih problema s danasnjim kompovima, prebrzo radi pa ga je u prvi mah malo teze postelat, nakon toga je igrivo) vidim ima puno ljubitelja homm3, mogli bi bacit neku vrucu sjedalicu uz koje pivo ili nesto jedanput! |
quake III arena :)
|
to sam igral malo, al bezze mi je igra... bolji ut!
|
Nisam siguran, no mislim da nitko nije spomenuo ovdje sljedecu igru: Dungeon Keeper. Nazalost, ja ju nisam nikad zaigrao, ali cinjenica je da je igra klasik:D
|
Citiraj:
a i mislim da je tema STARE igre...al neću se miješat... EDIT: Vidim neki su već komentirali taj post, tako da, ignore me, move along, nothing to see here :D |
Citiraj:
|
Street Legal Racing Redline,ali 2.3.0LE patch obavezan za kvalitetno igranje!
To je igra u kojoj slažete svoj auto,i to ne NFS stil,već od bloka preko bregastih vratila do volana. BTW kliknete F1 tjekom igre i promjeni vam kameru u kokpit,najbolji dio igre! Isto što je zakon,stvorite V12 mrcinu i stavite one ogromne čelave gume,dosadašnji rekord mi je 7,548 na 402 :D |
Citiraj:
Imo sam igru, ali sam igro bez tog patcha. Problem je sto je igra monotona pa brzo dosadi, inace nelosa:D Davno sam igro, ali koliko se sjecam da sam uspio "Peugot 406" nagurat >1000 KS :D Ali nisam ga znao kasnije vozit:D Inace sam sa "Golf 3" sve rušio. Stavio sam pod navodnike jer se tako ne zovu auti vec izmisljeno ali naravno lice na stvarne aute. Skupa prava:D |
Citiraj:
U 230 dobiješ još puno stvari,poput mogućnosti gradnje v10 v12 i v16 motora i tak. Ja sam sagradio onu m3cu,stavio v12 motor i izvuko 2026 ks,kaže lega da se igro sa bregastim vratilima i izvuko 3000 :D Al nemogu dobro podesit omjer brzina,preveliki okretni moment i pali gume u prve dvje brzine XD |
Citiraj:
Uz Heroese 3 ovo je igra na koju sam potrošio najviše sati pred kompom...davno je to bilo...onda je tek Voodoo 2 ugledao svjetlo dana ;). |
...ja imam nešto brži komp al tak i tak vec 3god. igram skoro samo :care:Dotu (war3 mapa)..
Inace nes najbolje kaj sam igro na starim kantama su Halflife, grim fandango, diablo, freespace i mk:goood: to su bili dani... |
Samo da nadodam, definitivno je za odigrat Soul Reaver trilogiju. Nemojte to preskocit, barem pogledajte trailere, a poslje toga cete ju definitivno odigrat :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |