![]() |
Citiraj:
|
isss a ja tek počeo skidati MediaMonkey.... a niš >> solitaire :D
|
mental cini mi se grabi prvo mjesto za nespavalicu... :D
kad se ti budis? ovaj... jel uopce spavas? :D |
Citiraj:
|
: lol2 :
|
zijev :o
pa znam odspavati malo duže :D
kae boy nisam niš mislo vrijeđati i ja sam db fan jedino nevolim dbz ,jer su mi se pokvarili sa svim super hajper i sličnim pretvaranjima (ono kad se gothan i onaj drugi spoje i te šeme)...meni su najjače prve epizode jer su pišarija teška :beer: |
Citiraj:
Osim toga-ne možeš staviti finu ATI-cu na ploču sa Nvidia chipsetom i očekivat da bu to štimalo:D :D :D |
Re: zijev :o
Citiraj:
Dragonball je zakon. |
Najmanje?Onaj koji ima genetsku predispoziciju da mu nije potrebno puno i/ili testira efekte pomanjkanja sna do dolaska štete na mozgu ili...
Uglavnom to nije dobro, sve ostavi svoje posljedice(a i previše spavanja) |
Citiraj:
moja zapažanja: fakat solidna grafulja!! fino guta farcry u 1280*1024 sve very high , voda ultra high, bez aa i af....dobro ne odmaže tu ni giga rama :D nisam stigao baš sve isprobati no čini me poštenom kupnjom za cca 1300KN @mad uff kad se goku počne češati po glavi znaš da će biti sranja :D |
Citiraj:
Ili kada Roshyi vidi dobru zensku odmah mu 5L krvi iz nosa istece (na pocetku dragonball-a Bulma mu pokaze gacice da joj da Dragonball :D) . |
:D :D :D :D
|
Citiraj:
Sta radim? Ili ucim ili igram Warcraft III na netu.. hehe |
jos malooo...
pa ce repriza.... mozda uspijem... |
Citiraj:
|
Vidim da ste visvi tune spav lice pa im ma jedan ljek zato, samo troznamenkasturuječ:
RUm!! nema da aksiranja riuamaa"" ajd živli""!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :rum: :rum:ždošo prijepočlsat doam!! Čumjmkso r sutra""!! |
Citiraj:
nadam se da je rum bio neki bakardi ,a ne badelov za kuhanje (ako je ne bih htio biti u tvojoj koži sutra) |
vudu ce se mozda javit sutra... kad dode k sebi... :D
|
Veceras moram ranije pajkiti, imam sutra popravni :D (a ucio sam jako "puno")
|
Evo mene! Nemre mene tak mala kapljica izbacit iz takta!
Prije pola sata sam otišao šetati psa van i napokon je prestala mučnina.....bilo je odurno.........rum naravno nije bio bacardi(mi ga zovemo miokard zbog jednog učinka na jednu osobu:D :D ), ni Segestica, već nekakac kakti domaći, 44kn litra. A Mental, kako uopće spominješ tako nešto, pa kupujemo hrvatsko valjda! Nisam ja bezveze imao MS Industrial.....:D :D Ljudi, poludit ću sa Abiticom....ploča je za ku*ac. Imam daleko niži score u svim sintetičkim testovima od Asusice (npr. 2000 3dMarka01se) itd + krepao sound storm najvjerojatnije -> mislim nema zvuka. A već sam jednu reklamirao. :rambo: : DualWiel : Machineg ABIT : sniper : : DualWiel :rambo: |
ljedi kaj vi radite svojim komponentama :D svima nekaj crkava ?!?!?!
ak ćeš i tu mjenjati uzmi epox 8rda3+ rev 3.x .....jako dobro |
Ali ta Epoxica nema Soundstorm......
Ajd daj navedi neke razloge zašto da ju uzmem(ako mogu uzeti ću bilo koju samo ne Abit) I koju mi još preporučujete a da ima S-ATA i FSB 400? |
neznam zakaj imaš tolike probleme sa abitom...ja sam instalirao bar 5-6 nf7-sl matičnih i sve rade superiška
ova zadnja revizija epoxa mi se svidjela zbog coolera na NB i SB, dobrog lejauta ploče i bundle-a koji nadmašuje jedino dfi lanparty |
nema nikog idem lec! :D
|
Citiraj:
|
danas idem jos ranije lec... jer ne mogu gledat vise na oci... :D
|
nešto malo prometa na forumu zadnjih dana...valjda ispiti, popravni etc.
|
Sve ranije i ranije idem spavati. Ali nasao sam lijek tomu. Samo odem na IRC i odmah se razbudim :D.
|
Kak je lijepo na moru. Ne radim niš cijeli božji dan i onda se još malo odmaram i nejdem spavat do bar 4 vjutro, al dok mi je stari tu nemrem baš na net pa me neće bit prečesto ovih dana.
Umočil bum noge u more za sve vas koji nemrete na more. :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:55. |