![]() |
Mislim da je to zbog wide reze, sve je razvuceno
|
Citiraj:
inače kako preći na sljedeći level tako da mogu u drugu državu;i kaj moram platiti da bi prevozio dizel i sl? |
Evo vam sifre za pare:Idite u my documents/euro trucksimulator/confing.cfg
Otvorite confing s notepadom nadjite ovaj red uset g_console "0" umjesto nule stavite 1 ,zatim nadjite ovaj red uset g_developer "0" i umjesto nule stavite 1 zatim spremite.Za vrijeme igre stisnite tildu i upisite cheat money. |
Citiraj:
Bas sam se spremao ovo napisati :D Pogledajte koliko ja imam novaca :D |
Citiraj:
Moras kupiti kamion koji ima dosta konjskih snaga... Moj ima 620 i kada ga ja vozim ima 621,5 konjskih snaga... :D Inace, mozes i nadogradjivati kamion (bolji motor, mjenjac i kocnice).... Edit, ne moras prijeci na visi lvl da bi vozio po drugim drzavama... Samo otvori mapu i otkljucaj sve drzave, naravno ako imas para... |
U svakom nastavku igre sifre su iste:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
upisem sifre...kupim najjacu scaniu i sve novo za nju onaj motor i one gluposti i dobijem osjecaj ko da vozim NFS...do 120 dodje za 5 sec:D...
ako je ovo netko uspio svaka cast :D...tako se nesmije vozit :D:Di da...moze se driftat http://www.imagesforme.com/out.php/t...niaubanani.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naravno, mozes driftat... To ti je gust... Steta sto nisu doradili i da prikolica prati kamion dok drifta... :D Inace, Scania ti nije najjaci kamion u ponudi, ima jedan Reno koji je najjaci... Evo jedna moja nezgoda... http://www.imagesforme.com/out.php/t124369_022.JPG Je li itko uspio vise natociti? http://www.imagesforme.com/out.php/t124370_028.JPG |
pozzzzzzz svima........upravo skidam igrudemo ali engl verz koliko sam uspio shvatit iz opisa download-a.........uglavnom zanima me minimalka.........ako je netko otkrio ili zna neka mi kaze.......please
|
Citiraj:
@d^_^b:ja koliko se sjecam sam najvise natocio za oko 600 eurica |
Citiraj:
Probaj istovremeno kociti tako sto ga prebacis u rikverc i das gas, aktiviras parking kocnicu i ukljuci kocnicu na motoru. Odmah ces zakociti, skoro u mjestu... Citiraj:
Osnovno: Koristi cheat, obavezno... Kupi najjaci i najbolji kamion, isto obavezno... Igraj na maksimalnim postavkama, takodjer obavezno... :D Ako zelis igrati kako treba: Uvijek da ti kazaljka, koja pokazuje broj obrtaja, bude na zutoj boji... Nikada nemoj izlaziti iz lijeve trake. Ili desne.... Glavno je da nisi u sredini... Nikada nemoj preticati a da ne pogledas iza sebe. Uvijek stani na semaforu. Svaki put kada si u nekom gradu, obavezno servisiraj kamion... I nikada ne ulazi sa 150 km/h u krivinu :D |
Citiraj:
ovo kad bi tak kocio polomio bi si prste ili strgo volan :D:D:D ma ovo sam sad bez veze ovak sa cheatevima probo new game...a inace bas mi je gust igrat tak te igrice za opustanje i pazim na sve normalno da bude sto realisticnije...a ne ko u 18wos ja ko kreten vozim sat vremena s jednog kraja na drugi kraj mape i onda se Al prestrojava i pobere mene i jos 3 auta...toi mi je zivce dizalo...i jedva cekam da izadje official demo ili full igra... |
Citiraj:
aj baš ću sutra stavit par chetova,mada ja preferiram ovako po pravilima,to mi je gušt |
Citiraj:
e puno hvala.....imas kakvih chetova........naso sam za novceu predhodnoj str ili dvije,neznam:D:D |
Jebate i kod ove limunade od igre vam tribaju čitovi:D
Koja je uopće šema u divljanju?:D I ja volin potegnit 120, al to je to, ovo je jednostavno stvoreno da se igra po pravilima, sve ostalo je ludost:D Pa neću valdja palit gume, pretjecat i "lomit čoše" kamionom, iman NFS, GRID,... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma,kad instaliram punu verziju definitvno neću upisivati cheteve,užiatak je onkao polagano voziti,po pravilima:goood:
|
Citiraj:
Sema divljanja? Ides jedno 120 sa prikolicom ili bez... I odjednom pocinjes divljacki kociti i motati lijevo i desno... i eto ti driftanja... I najbolje od svega... Nema pandura... Nego, sve kazne ti se naplacuju nakon sto izvrsis dostavu... :D Citiraj:
Citiraj:
|
a zanima me dali se moze slusat muzika kao u 18 WoS Haulin's.......pokusavo sam sve ali nigdje nemugu naci radio,a svira mi muzika u igri.....naravno od igre.......i dali je moguce stavit mp3-cu u folder od muzike za igru i u igri pustit da svira?????Nisam pokusavo ali sam cuo da se to u 18 WoS Haulin's moglo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ako se ne varam to je bio ogg. a kad bi bacio wma ili mp3 jednostvno je nije prepoznavao. jadno ! :beer: |
jel mi moze netko objasnit sto moram uciniti da ispunim jos ovu preostalu natuknicu? Hvala
http://www.imagesforme.com/out.php/t125067_untitled.JPG |
Citiraj:
U tom i jest fazon... Posto je demo, ne mozes prijeci na sljedeci LVL... Inace, to ti podrazumjeva da dovuces 2 ture u potpunosti neostecene... |
di kupit kamion :D
jel se moze samo napocetku kupit ili moze i negdje u igri ? edit:našo :D |
Citiraj:
Za one koji ne znaju, da objasnim... Kad dodjete u neki grad trazite "francuski kljuc" negdje na mapi... Odvezite se tamo... Parkirajte na mjesto gdje se rotira slika kamiona iznad nekih krugova... Pritisnite "Enter" i unutra ste :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47. |