PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Euro Truck Simulator (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=109522)

Crash009 11.08.2008. 15:20

Mislim da je to zbog wide reze, sve je razvuceno

Kimi 11.08.2008. 17:56

Citiraj:

Autor d^_^b (Post 1108807)
Ama pusti ti ekipu, glavno ti je da moderatori kuze ili nekuze :D

Evo jos koji SS od mene...

http://www.imagesforme.com/out.php/t123786_025.JPGhttp://www.imagesforme.com/out.php/t123785_012.JPG

Gle gada,moj kamion ide do 100 kad je s prikolicom:smoke: :D
inače kako preći na sljedeći level tako da mogu u drugu državu;i kaj moram platiti da bi prevozio dizel i sl?

BeroVK 11.08.2008. 18:01

Evo vam sifre za pare:Idite u my documents/euro trucksimulator/confing.cfg
Otvorite confing s notepadom nadjite ovaj red uset g_console "0" umjesto nule stavite 1
,zatim nadjite ovaj red uset g_developer "0" i umjesto nule stavite 1 zatim spremite.Za vrijeme igre stisnite tildu i upisite cheat money.

d^_^b 11.08.2008. 18:46

Citiraj:

Autor BeroVK (Post 1108970)
Evo vam sifre za pare:Idite u my documents/euro trucksimulator/confing.cfg
Otvorite confing s notepadom nadjite ovaj red uset g_console "0" umjesto nule stavite 1
,zatim nadjite ovaj red uset g_developer "0" i umjesto nule stavite jeda zatim spremite.Za vrijeme igre stisnite tildu i upisite cheat money.

Bas sam se spremao ovo napisati :D

Pogledajte koliko ja imam novaca :D

d^_^b 11.08.2008. 18:48

Citiraj:

Autor Kimi (Post 1108967)
Gle gada,moj kamion ide do 100 kad je s prikolicom:smoke: :D
inače kako preći na sljedeći level tako da mogu u drugu državu;i kaj moram platiti da bi prevozio dizel i sl?

Moras kupiti kamion koji ima dosta konjskih snaga... Moj ima 620 i kada ga ja vozim ima 621,5 konjskih snaga... :D

Inace, mozes i nadogradjivati kamion (bolji motor, mjenjac i kocnice)....

Edit, ne moras prijeci na visi lvl da bi vozio po drugim drzavama... Samo otvori mapu i otkljucaj sve drzave, naravno ako imas para...

BeroVK 11.08.2008. 18:56

U svakom nastavku igre sifre su iste:)

d^_^b 11.08.2008. 19:24

Citiraj:

Autor BeroVK (Post 1109006)
U svakom nastavku igre sifre su iste:)

Mislim da u ovom nastavku se nece moci imati nekog da radi za vas jer ne radi cheat: "cheat driver"...

Kimi 11.08.2008. 19:28

Citiraj:

Autor d^_^b (Post 1108997)
Moras kupiti kamion koji ima dosta konjskih snaga... Moj ima 620 i kada ga ja vozim ima 621,5 konjskih snaga... :D

Inace, mozes i nadogradjivati kamion (bolji motor, mjenjac i kocnice)....

Edit, ne moras prijeci na visi lvl da bi vozio po drugim drzavama... Samo otvori mapu i otkljucaj sve drzave, naravno ako imas para...

Ma,neželim koristiti šifre:kafa:,al ipak je to demo...cheat money....:D

knez|boy 11.08.2008. 19:59

upisem sifre...kupim najjacu scaniu i sve novo za nju onaj motor i one gluposti i dobijem osjecaj ko da vozim NFS...do 120 dodje za 5 sec:D...
ako je ovo netko uspio svaka cast :D...tako se nesmije vozit :D:Di da...moze se driftat

http://www.imagesforme.com/out.php/t...niaubanani.jpg

Kimi 11.08.2008. 21:34

Citiraj:

Autor knez|boy (Post 1109054)

Mada to tebi to neide,a:banana:

d^_^b 11.08.2008. 23:52

Citiraj:

Autor knez|boy (Post 1109054)
upisem sifre...kupim najjacu scaniu i sve novo za nju onaj motor i one gluposti i dobijem osjecaj ko da vozim NFS...do 120 dodje za 5 sec:D...
ako je ovo netko uspio svaka cast :D...tako se nesmije vozit :D:Di da...moze se driftat

http://www.imagesforme.com/out.php/t...niaubanani.jpg

Naravno, mozes driftat... To ti je gust... Steta sto nisu doradili i da prikolica prati kamion dok drifta... :D

Inace, Scania ti nije najjaci kamion u ponudi, ima jedan Reno koji je najjaci...

Evo jedna moja nezgoda...
http://www.imagesforme.com/out.php/t124369_022.JPG

Je li itko uspio vise natociti?

http://www.imagesforme.com/out.php/t124370_028.JPG

Jaspy 12.08.2008. 00:01

pozzzzzzz svima........upravo skidam igrudemo ali engl verz koliko sam uspio shvatit iz opisa download-a.........uglavnom zanima me minimalka.........ako je netko otkrio ili zna neka mi kaze.......please

knez|boy 12.08.2008. 00:03

Citiraj:

Autor Kimi (Post 1109120)
Mada to tebi to neide,a:banana:

ma to sam bas uletavo u onaj ljepi zavoj kod bezinske natocit ga i lik mi se sa yugicem,milslim da je imo poljske tablice,prestroji ispred mene i udarim u neki kamenjar...nije bas lagano sa 150 km/h zakocit....:D

@d^_^b:ja koliko se sjecam sam najvise natocio za oko 600 eurica

d^_^b 12.08.2008. 00:21

Citiraj:

Autor knez|boy (Post 1109253)
ma to sam bas uletavo u onaj ljepi zavoj kod bezinske natocit ga i lik mi se sa yugicem,milslim da je imo poljske tablice,prestroji ispred mene i udarim u neki kamenjar...nije bas lagano sa 150 km/h zakocit....:D

@d^_^b:ja koliko se sjecam sam najvise natocio za oko 600 eurica

Probaj istovremeno kociti tako sto ga prebacis u rikverc i das gas, aktiviras parking kocnicu i ukljuci kocnicu na motoru. Odmah ces zakociti, skoro u mjestu...

Citiraj:

pozzzzzzz svima........upravo skidam igrudemo ali engl verz koliko sam uspio shvatit iz opisa download-a.........uglavnom zanima me minimalka.........ako je netko otkrio ili zna neka mi kaze.......please
Prelistaj par prethodnih stranica i sve ce ti biti jasno.

Osnovno:
Koristi cheat, obavezno...
Kupi najjaci i najbolji kamion, isto obavezno...
Igraj na maksimalnim postavkama, takodjer obavezno...
:D

Ako zelis igrati kako treba:
Uvijek da ti kazaljka, koja pokazuje broj obrtaja, bude na zutoj boji...
Nikada nemoj izlaziti iz lijeve trake. Ili desne.... Glavno je da nisi u sredini...
Nikada nemoj preticati a da ne pogledas iza sebe.
Uvijek stani na semaforu.
Svaki put kada si u nekom gradu, obavezno servisiraj kamion...
I nikada ne ulazi sa 150 km/h u krivinu :D

knez|boy 12.08.2008. 00:41

Citiraj:

Autor d^_^b (Post 1109283)
Probaj istovremeno kociti tako sto ga prebacis u rikverc i das gas, aktiviras parking kocnicu i ukljuci kocnicu na motoru. Odmah ces zakociti, skoro u mjestu...

Nikada nemoj izlaziti iz lijeve trake. Ili desne.... Glavno je da nisi u sredini...

ovo kad bi tak kocio polomio bi si prste ili strgo volan :D:D:D

ma ovo sam sad bez veze ovak sa cheatevima probo new game...a inace bas mi je gust igrat tak te igrice za opustanje i pazim na sve normalno da bude sto realisticnije...a ne ko u 18wos ja ko kreten vozim sat vremena s jednog kraja na drugi kraj mape i onda se Al prestrojava i pobere mene i jos 3 auta...toi mi je zivce dizalo...i jedva cekam da izadje official demo ili full igra...

Kimi 12.08.2008. 00:49

Citiraj:

:care:
aj baš ću sutra stavit par chetova,mada ja preferiram ovako po pravilima,to mi je gušt

Jaspy 12.08.2008. 01:33

Citiraj:

Osnovno:
Koristi cheat, obavezno...
Kupi najjaci i najbolji kamion, isto obavezno...
Igraj na maksimalnim postavkama, takodjer obavezno...

e puno hvala.....imas kakvih chetova........naso sam za novceu predhodnoj str ili dvije,neznam:D:D

Mr.Ex.President 12.08.2008. 01:47

Jebate i kod ove limunade od igre vam tribaju čitovi:D
Koja je uopće šema u divljanju?:D I ja volin potegnit 120, al to je to, ovo je jednostavno stvoreno da se igra po pravilima, sve ostalo je ludost:D Pa neću valdja palit gume, pretjecat i "lomit čoše" kamionom, iman NFS, GRID,...

mislav_os 12.08.2008. 05:24

Citiraj:

Autor Kimi (Post 1108415)
Pošto ne razumijem njemači,jel itko zna zašto nemogu otići u drugu državu;npr iz Njemače preći u Češku.

Stisni F6(ali prije toga ukucaj sifru za lovu :D) i pokupuj sve drzave(sam klikaj po njima) ;)

knez|boy 12.08.2008. 07:18

Citiraj:

Autor mislav_os (Post 1109365)
Stisni F6(ali prije toga ukucaj sifru za lovu :D) i pokupuj sve drzave(sam klikaj po njima) ;)

a prije toga obavezno skupi 200.000 eura :D:D

Kimi 12.08.2008. 12:35

Ma,kad instaliram punu verziju definitvno neću upisivati cheteve,užiatak je onkao polagano voziti,po pravilima:goood:

d^_^b 12.08.2008. 13:12

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1109342)
Jebate i kod ove limunade od igre vam tribaju čitovi:D
Koja je uopće šema u divljanju?:D I ja volin potegnit 120, al to je to, ovo je jednostavno stvoreno da se igra po pravilima, sve ostalo je ludost:D Pa neću valdja palit gume, pretjecat i "lomit čoše" kamionom, iman NFS, GRID,...

Sema divljanja?
Ides jedno 120 sa prikolicom ili bez... I odjednom pocinjes divljacki kociti i motati lijevo i desno... i eto ti driftanja...

I najbolje od svega... Nema pandura... Nego, sve kazne ti se naplacuju nakon sto izvrsis dostavu... :D
Citiraj:

Ma,kad instaliram punu verziju definitvno neću upisivati cheteve,užiatak je onkao polagano voziti,po pravilima:goood:
Samo se ti nadaj... Kad vidis koliko bude tesko skupiti pare, javit ces se...

Citiraj:

e puno hvala.....imas kakvih chetova........naso sam za novceu predhodnoj str ili dvije,neznam:D:D
Samo taj... Za sad, u full verziji ce ih biti nekoliko vise...

Jaspy 12.08.2008. 14:37

a zanima me dali se moze slusat muzika kao u 18 WoS Haulin's.......pokusavo sam sve ali nigdje nemugu naci radio,a svira mi muzika u igri.....naravno od igre.......i dali je moguce stavit mp3-cu u folder od muzike za igru i u igri pustit da svira?????Nisam pokusavo ali sam cuo da se to u 18 WoS Haulin's moglo

Kimi 12.08.2008. 15:10

Citiraj:

Autor Jaspy (Post 1109618)
a zanima me dali se moze slusat muzika kao u 18 WoS Haulin's.......pokusavo sam sve ali nigdje nemugu naci radio,a svira mi muzika u igri.....naravno od igre.......i dali je moguce stavit mp3-cu u folder od muzike za igru i u igri pustit da svira?????Nisam pokusavo ali sam cuo da se to u 18 WoS Haulin's moglo

upališ muziku pa kreneš igrati:kafa:

Željac 12.08.2008. 15:14

Citiraj:

Autor Jaspy (Post 1109618)

u haulina si mogao stavljat samo odredeni format pjesme...
ako se ne varam to je bio ogg.
a kad bi bacio wma ili mp3 jednostvno je nije prepoznavao.
jadno !

:beer:

Tomekk_7 12.08.2008. 18:43

jel mi moze netko objasnit sto moram uciniti da ispunim jos ovu preostalu natuknicu? Hvala

http://www.imagesforme.com/out.php/t125067_untitled.JPG

d^_^b 12.08.2008. 20:10

Citiraj:

Autor Tomekk_7 (Post 1109811)
jel mi moze netko objasnit sto moram uciniti da ispunim jos ovu preostalu natuknicu? Hvala

http://www.imagesforme.com/out.php/t125067_untitled.JPG

U tom i jest fazon... Posto je demo, ne mozes prijeci na sljedeci LVL... Inace, to ti podrazumjeva da dovuces 2 ture u potpunosti neostecene...

NIGHT RID3R 12.08.2008. 22:08

di kupit kamion :D
jel se moze samo napocetku kupit ili moze i negdje u igri ?

edit:našo :D

d^_^b 13.08.2008. 01:53

Citiraj:

Autor NIGHT RID3R (Post 1109919)
di kupit kamion :D
jel se moze samo napocetku kupit ili moze i negdje u igri ?

edit:našo :D

Za one koji ne znaju, da objasnim...
Kad dodjete u neki grad trazite "francuski kljuc" negdje na mapi...
Odvezite se tamo... Parkirajte na mjesto gdje se rotira slika kamiona iznad nekih krugova... Pritisnite "Enter" i unutra ste :D

mislav_os 14.08.2008. 01:20

Citiraj:

Autor Kimi (Post 1109541)

Vjerujte,kad sam vidio tu ono za sifre za novce,kupio bio najskuplji kamion(s najvise konja),uzeo mu najskuplji motor itd....kad sam vidio da vozi 150,prejadno mi bilo...I ja se vratio na onu najjeftiniju Scaniu od 400 i nes konja :kafa:..Veci mi je gust kad na autoputu jedva 90 navuce :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47.