PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Seve: To će biti taj dan (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10599)

ßellerophon 02.06.2004. 22:17

iman pitanje ljudi...
ako u novinama pise da su ukrali kazetu...
a mi imamo file od 12minuta... :D
jel me shvacate? nesto fali.... : lol2 :

RAK 02.06.2004. 22:32

Baš lijepo što se otvoreno izražavate. Jedino imam problem što ste se našli kompetentni vrijeđati Severinu.

Iskreno ne znam što je radila ono što NORMALNI ljudi ne rade između 4 zida. Znam ljude koji snimaju svoje akcije ali to ostane u njihovoj kučnoj kolekciji.

Njena je nesreća što je to izašlo na svjetlo dana.

Stoga ću odsada iskoristiti moderatorske ovlasti da izbrišem svaki post koji će biti uvredljiv prema nekome. Slagali se vi ili ne.

Chozen 02.06.2004. 22:33

Hey...nek da neko neki link!...jer prek eMule mi neće skinuti....i ako bi kak bilo moguće to malo komprimirati još...:D ...jer ipak tu ih većina ima modeme...

MentalHarikiri 02.06.2004. 22:50

Citiraj:

Originally posted by ßellerophon
iman pitanje ljudi...
ako u novinama pise da su ukrali kazetu...
a mi imamo file od 12minuta... :D
jel me shvacate? nesto fali.... : lol2 :

bila je nekih priča da postoji cijela verzija od nekih 600-700Mb ono dolazak na brod,malo se pije,striptiz i tako to...nebitne stvari u usporedbi sa ovim kaj imamo :D

vga killer 02.06.2004. 23:14

Imam film!!!!!!!! : nuts : : goood : : goood :

Dobar XXX film. :D

DrTom 02.06.2004. 23:23

Jebo ja vas i Severinu :rolleyes:
Ako hoćete pravi XXX film onda pravac videoteka i posudi neki od
Privatea. Pa mogla se bar obrijati za snimanje, a i tip bi je mogao
i sa nosom, a bogme i bradom. :beer:

vga killer 02.06.2004. 23:26

Imam ja i od Privatea. Npr. Casandru. : nuts :

DrTom 02.06.2004. 23:27

Pa šta onda sliniš nad ovom dalmatinkom :confused: :clap:

vga killer 02.06.2004. 23:30

Eto tako. :o

Bolja ja Casandra i to 100 puta.

MIK 03.06.2004. 00:11

Moja žena puno ne vredi, al' vređati je ne dam!!!
(Iz filma- Tko pjeva zlo ne misli)

Isto vrijedi i za Severinu.

feelgood 03.06.2004. 00:17

Sad bi trebali ići korak dalje.
Jel ima netko cijeli film. Mislim na onaj od 700-800 MB. Bilo bi dobro vidjet i striptiz.

JoZ@ 03.06.2004. 00:19

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Eto tako. :o

Bolja ja Casandra i to 100 puta.

ma da :confused:
a bi se mogli kak dogovorit za Kasandru :confused: :D :clap:

vga killer 03.06.2004. 00:21

Citiraj:

Originally posted by JoZ@
a bi se mogli kak dogovorit za Kasandru :confused: :D :clap:
pa, hmmm, mogli bi se.

STRMX 03.06.2004. 00:38

seve na cnn

http://www.cnn.com/2004/WORLD/europe...eut/index.html

Bl@de 03.06.2004. 00:59

e fakat ne vjerujem. stvarno je postala internacionalan vijest.:rolleyes: .

eto izgleda da buju opet svi zadovljni. ona bu dobila slavu (iako ne namjerno) a ostli filmek.

vga killer 03.06.2004. 01:00

Citiraj:

Originally posted by Bl@de
a ostli filmek.
To je bolji dio. :D

vudu2 03.06.2004. 01:03

Ajde, neka mi se smiluje neka dobra duša i pošalje mi na pm gdje ga mogu skinuti, tako da bi prosudio njene redateljske, glumačke i scenografske sposobnosti u njezinom debitantskom uratku:D
kazaam, winemixam, emuelam, i nigdje ništa

Bl@de 03.06.2004. 01:18

vec je bilo spomenuto da se skine: emule, e_donky i sheraza (mislim jedan od njih) i sa njim skines.

ali kako je vec sad Severina izjavila da je zasticeno autorskim pravima neznam dali je to pametno. :D :D :D :D ;)

naravno nemoj skidati ostale sadrzaje zasticene autorskim pravima.

RAK 03.06.2004. 01:47

Obzirom da je sve to završilo na sudu (valjda da Nobilo pokupi kakve novčeke), skinuo sam sve linkove. Istotako molim da više ne postate takve stvari.

Kada nas već trpe ovdje, ne moraju imati sudskih problema zbog toga. To je napravio i Index.hr pa ćemo i mi.

Nadam se da razumijete dušebrižništvo prema PCE Timu.

ßellerophon 03.06.2004. 02:41

jawohl - necemo mijenjat forum radi severine...
onda ljudi sve izvan navadenog konteksta... PM :smoke:

P.S. CNN... znao sam!! :D znao sam!!!

ushirlo 03.06.2004. 07:21

Re: Re: Re: e sad je dosta....

Citiraj:

Originally posted by Eladio
..dugo si i izdrzao, skoro vec cijeli dan si tu.. :D
banned si rezervirao jel?

(PS ..vidis sad kako sam ti ja tamo dobar mod :D )

dva dana
krenulo me :burn:

Sky 03.06.2004. 08:32

Hehe, puno laješ, ushirlo. Hoćeš doći na jedan PCEX meeting reći Mitzeku da ga nabiješ? Ili Gabri da je napaljena seljačina? Ili se obračunati sa "smetlarom", ma na koga mislio? Svi ste vi trollovi isti, puno lajanja, niš od akcije...
@ ostatak ekipe na meetingu : otvaram internu kladionicu u koliko malih crnih vrećica će biti pokopan :clap: Dajem 10 kuna za brojku, recimo, 267.:D :burn:

mitzek 03.06.2004. 08:54

mislim da bi mogel malo....

Citiraj:

Originally posted by Sky
Hehe, puno laješ, ushirlo. Hoćeš doći na jedan PCEX meeting reći Mitzeku da ga nabiješ? Ili Gabri da je napaljena seljačina? Ili se obračunati sa "smetlarom", ma na koga mislio? Svi ste vi trollovi isti, puno lajanja, niš od akcije...
@ ostatak ekipe na meetingu : otvaram internu kladionicu u koliko malih crnih vrećica će biti pokopan :clap: Dajem 10 kuna za brojku, recimo, 267.:D :burn:

nisi daleko...

@ushirlo:dijete drago svako na ovom forumu donosi radost,neko logino, neko logoutom...prema tome daj nas usreci i odlogiraj se forever!

a ak ti nije nesto jasno...procitaj pravila foruma....

ako ti nije opet jasno ,moja @malenkost@ svaki dan obitava oko 1300 "kod bakine domace kuhinje" pa mozemo u 4 oka raspraviti tvoj psiholoski profil i postaviti kakvu "dijagnozu"

i please, make my day!!!!
:smoke:

toliko....

@rak: kaj ti "zlato opet kuha zelenjavu" pa se moras na nama izivljavat? : lol2 :

sala,Ante,sala!!!lol opet!!

ushirlo 03.06.2004. 09:12

Citiraj:

Originally posted by Sky

vau, vuf, vau, vau :D

jebi ga, na netu sam snagator sa 200 kila čistih mišića i prknom punih govana

u RL ne kenjam ništa manje, ali uz par litrica nekog alkohola ljudi to lakše probave

PS. nisam u purgeropolisu, pa ništa od susreta, ali nabijem vas u virtualno prkno :gringo:

maky-st 03.06.2004. 09:31

Citiraj:

Originally posted by Stalker
Edited
za to san i ja čua ali tek sada virujen

Eladio 03.06.2004. 10:01

Citiraj:

Originally posted by Sky

..opet si mi nesto opasan :D
dolazim ja kako stvari stoje u subotu ;)

..by the way, jos je ovdje ljudi meni duzno pivu kad smo vec kod ovog topica :clap:

Paske 03.06.2004. 10:25

Filmek 5+

Dali je Seve to zavrijedila ( mislim na medijsku pažnju ) - NE.

Dali mi je žao - možda malko.

Dali mislim staviti filmek u arhivu - već je tamo :D

Sky 03.06.2004. 10:58

Citiraj:

Ma neeee, ja sam dozlaboga miroljubiva osoba, samo čovjeka odvraćam od daljnjega kenjkanja (bar tako otvorenog) na forumu. Niti je dobro za forum, niti je dobro za njega ako ga Mitzek vidi. Zašto, znaju svi koji bar površno Mitzeka poznaju.

Javi se kad si u Zg, da napokon odemo na :beer: i da te napokon uvjerim u potrebu za kvalitetnim napajanjem. Kupit ćeš ti Fortrona, makar 300W-nog, ne zvao se ja ... kako se ja ono zovem?:D
BTW, nisam znao da mi je RAK imenjak....:)

RAK 03.06.2004. 11:39

Citiraj:

Originally posted by ushirlo
vau, vuf, vau, vau :D

jebi ga, na netu sam snagator sa 200 kila čistih mišića i prknom punih govana

u RL ne kenjam ništa manje, ali uz par litrica nekog alkohola ljudi to lakše probave

PS. nisam u purgeropolisu, pa ništa od susreta, ali nabijem vas u virtualno prkno :gringo:

Znam da imaš neodoljivu potrebu za glupiranjem, ali na krivo si mjesto došao. Ovdje je vrlo nezahvalno nekog vrijeđati.

Kako kažu stari ljudi (zmajček) svatko je udaljen najviše 2 telefonska poziva pa tako i ti. Onda šaljemo izaslanika Žderonja. Bilo je ovdje umnika sa viškom energije pa su malo neslavno završili.

RAK 03.06.2004. 11:43

Citiraj:

..by the way, jos je ovdje ljudi meni duzno pivu kad smo vec kod ovog topica :clap:

Kaj se opet organizira općenarodna veselica?

Ovaj put treba promijeniti mjesto u odnosu na Medvedgrad.

Dolazim

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:41.