![]() |
Citiraj:
|
Utrku nisan gleda, ali koliko je kimi nesritan. On i hakkinen definitivno su dva najnesritnija vozača, koliko in se sranja dešavalo ... Po meni su Kimi i Alonso trenutno najbolji vozači.
|
Meni samo nije jasno kako su toliki vozaci uspjeli zavrsiti trku prije vremena. Dosta prolijetanja kroz krivine (nije valjda da jos nisu navikli na voznju bez TC-a???), bezvezna izlijetanja na "pravcima"...
Ali kako god fino je vidjeti nova lica na podijumu, i svaka cast Hamiltonu. |
Citiraj:
______________________________________________________________ netko je komentirao kako Hakkinen i Kimi nemaju srece,,,,,, nezam mislim da je Kimi nastavio gdje je Hakkinen stao,,,, sjecam se njegove zadnje sezone u McLareno,,,, kako laganini Mase na startu jer se bolid nece pokrenuti nakon kruga za zagrijavanje :D i onda Kimi sjeda u McLaren i ono oke on krene u utrku ali slabo dolazi do kraja jer se bolid kvari i LOL sada dode u Ferrari i OPET SE BOLID KVARI :D stvarno nezanam kako to komentirati ali mislim da sreca (ili NEsreca) nema nista s time :D |
Ajde, jest da je hvato travo, ali nekako mi je izgledao nesiuran, covjek zaista nema srece j.ebiga...
|
ah Massa, nekako mi se ćina da će ove sezone biti u sjeni Kimmia. Ili se varam možda je bio samo loš dan za njega.
Nemogu vjerovat da je prošlogodišnji TorroRosso(modificirani) brži od novog Renaulta. |
Citiraj:
Držim fige da se Ralf nagodinu vrati u Mclarenovu B momčad. Objektivno Ralf je po meni bio brži od Trullia,al toyota nije napravila odgovarajući mu auto.. neznam točno al mislim da 2005 je jeo Trullia za doručak, ćak je imao na Spa priliko donjeti 1. pobjedu za Toyotu. |
Citiraj:
|
Nikad necu zaboravit tu Barcelonu. :(
|
Citiraj:
|
za one koje igraju f1 menagment baza podataka se zatvara za 1 dan i cca 13h pa napravite promjene
pozz |
je gledao tko kvalifikacije??
vidim da je Massa pokupio Pole Kimi iza njega,,,,, ostali bas i nisu bili neka konkurencija :D Heiki bolji od Lewisa :D moguce da bude opet zanimljiva utrka,,,, samo ako Ferrari ne bude imao preveliku prednost na ovoj stazi |
u koliko sati je sutra pirjenos na HRT2, i da li postoji snimka negdje kroz dan?
|
Heiki legenda...
Nadam se da se nece ponoviti ono sranje za ferrari |
Eo McLareni kažnjeni sa 5 mjesta unatrag :D:fiju:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo mi je bar malo popravilo šugav dan:) |
Citiraj:
|
istina ako ne bude kiše neće se previše toga promjenit
|
moze neki kratki update, sto je s kisom, sto je to s mclarenom?
|
mclaren je kažnjen:
" Suci su procijenili kako su Heikki Kovalainen i Lewis Hamilton zasmetali Fernandu Alonsu i Nicku Heidfeldu dok je potonji dvojac bio u posljednjem letećem krugu. Zbog dobivene kazne, Kovalainen i Hamilton neće startati iz drugog startnog reda, već s osme i devete pozicije. " |
Bravo ferrari. Nadam se zanimljivoj utrci i BMW go for it :D
Samo mi jedna stvar "bode" oko massa je puno brži od kimia i svih ostalih, možda je prazan što je vjerojatnije al opet prednost od 0.5s je velika. Jel igrao na sigurno il šta će mo vidjeti sutra ujutro... |
Citiraj:
Sjećate se prošle godine Webera u (Mađarskoj/Njemačkoj nisam 100% siguran) kada je volan izvadio prije nego što se zaustavio zbog sudara??? Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
potvrđuje se ono da massa nije neki vozač!!
|
Prosjecna utrka, sa ne bas previse zanimljivosti. Ferrari nadmocan, cini mi se da su mogli ic i ispod 1.35 da su htjeli. BMW je sada vjerojatno izjednacen sa McLarenom na drugom mjestu, a ona kazna od 5 mjesta unatrag je dobro unazadila McLaren, da nije nje bilo imali bi 2. i 3. mjesto ko od sale. Hamilton je prilicno lose vozio, previse ostrih kocenja, a to sto je uvijek imao nekog ispred mu je unistilo utrku, kao i ona glupa pogreska u boksu. Da nije bilo te pogreske, imao bi sigurno trece mjesto, dok bi Kovalainen vjerojatno bio cetvrti. To je sad sta bi bilo kad bi bilo. :D
Kubica odlican, a najbrzi krug Heidfelda daje do znanja da itekako ima brzine u BMW-u, ali i on se mucio iza sporijih bolida kao i Hamilton. Massa IDIOT, svaki put me obraduje. :rofl Tesko da ce uspjeti ostat u Ferrariju ako ovako nastavi. Brz je on, ali previse pogresaka... |
Citiraj:
|
Kimi:goood:
Massa je ok, ali eto, desi se. Neko ga je nazva brzin, ja ne bi bas reka da je nesto posebno brz, kimi je brzi.:D Dokazano je ( u biti receno, ali ... ) da sa istin bolidon, iston tezinon, ... kimi je 0.3s brzi |
kimi:goood::goood:.massa je dobar vozac ali nije ni blizu dobar ko kimi.sigurno je bio isfrustriran sto nije mogao pratiti kimija pa je od nervoze i bjesa izletio.kubica svaka cast.
|
...... klasicna moderna F1 utrka danas,,,,,, KRUZEEEENJE :D malo izljetanja i malo neatraktivnih obilazenja,,,
steta za Hamiltona za onaj bad u koksu no oke,,, Kubica i Nick :D obojica su strava iz utrke u utrku samo dobre rezultate imaju,,,,, i BMW brzina je strava,,,, e sad Ferrari je opet slozio mrcinu od bolida tako da ih je tesko uhvtiti,,,, dobro je za prvenstvo jedino sto oni za razliku od McLarena i BMWa koji imaju 2 odlicna vozaca Ferrari ima samo jednog odlicnog i jednog "idiota" :D i naravno super za Toyotu malo se i oni pomakli :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11. |