PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2008 & F1 Management 2008 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=100342)

Baja 001 17.03.2008. 23:04

Citiraj:

Autor bego2 (Post 976569)
opet nisam gledao start:hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal:

Ja snima trku, do 36 minute dok se program nije zblesira, mogu ti poslat nekako start, ako ga nisi gleda (možda ima na "JuBiTou" nisam gleda).

Funkenstein 17.03.2008. 23:11

Utrku nisan gleda, ali koliko je kimi nesritan. On i hakkinen definitivno su dva najnesritnija vozača, koliko in se sranja dešavalo ... Po meni su Kimi i Alonso trenutno najbolji vozači.

Milentije 18.03.2008. 00:01

Meni samo nije jasno kako su toliki vozaci uspjeli zavrsiti trku prije vremena. Dosta prolijetanja kroz krivine (nije valjda da jos nisu navikli na voznju bez TC-a???), bezvezna izlijetanja na "pravcima"...
Ali kako god fino je vidjeti nova lica na podijumu, i svaka cast Hamiltonu.

speedy-3 18.03.2008. 03:16

Citiraj:

Autor rams (Post 977796)
Coulthard si je sam kriv za sudar, Massa mu je tren prije ulaska u zavoj bio prednjim dockovima preko pola bolida i Coulthard je bio duzan odmaknut se, al ne vald si je mislio ovo mi je 250-i nastup i bas mu nedam, ko ga j.ebe :/

Inace jako zanimljiva utrka, isplatilo se dic rano ujutro, gledo sam i reprizu, al su ju debelo srezali vidim. Raikkonen pushi bez TC-a cini se, pogotovo sa tako dobrim bolidom..

A Prasicko je cijelu utrku bio mješko karte i palio Full Attack Mod :D :D

ovo za Kimija ti nestoji na mjestu zanimljivo da ja to govorim s obzirom da nepodnosim Kimija ali,,,,, nije on nista "lose" napravio da bi se moglo reci kako mu ne ide bez TC,,,, ono sto je travu uhvatio malo ebat ga nije kriv nedostatak TCa,,,,, sto je prije toga izletio kad je Heikia obilazio,,,,, tu mu TC nimalo nebi pomogao,,,, prebrzo je uletio u zavoj prekasno kocio mogao je samo ravno,,,,

netko je komentirao kako Hakkinen i Kimi nemaju srece,,,,,, nezam mislim da je Kimi nastavio gdje je Hakkinen stao,,,, sjecam se njegove zadnje sezone u McLareno,,,, kako laganini Mase na startu jer se bolid nece pokrenuti nakon kruga za zagrijavanje :D i onda Kimi sjeda u McLaren i ono oke on krene u utrku ali slabo dolazi do kraja jer se bolid kvari i LOL sada dode u Ferrari i OPET SE BOLID KVARI :D stvarno nezanam kako to komentirati ali mislim da sreca (ili NEsreca) nema nista s time :D

rams 18.03.2008. 16:32

Ajde, jest da je hvato travo, ali nekako mi je izgledao nesiuran, covjek zaista nema srece j.ebiga...

Bravo 18.03.2008. 16:38

ah Massa, nekako mi se ćina da će ove sezone biti u sjeni Kimmia. Ili se varam možda je bio samo loš dan za njega.
Nemogu vjerovat da je prošlogodišnji TorroRosso(modificirani) brži od novog Renaulta.

Bravo 18.03.2008. 16:44

Citiraj:

Autor Gabre (Post 976480)
Montoya je ku.ac od vozača, dovoljno govori i to da je izletio iz F1.. isto kao i R. Schumacher... nije tu bolid kriv...

Nemožeš tako, ej.:nono:
Držim fige da se Ralf nagodinu vrati u Mclarenovu B momčad.
Objektivno Ralf je po meni bio brži od Trullia,al toyota nije napravila odgovarajući mu auto.. neznam točno al mislim da 2005 je jeo Trullia za doručak, ćak je imao na Spa priliko donjeti 1. pobjedu za Toyotu.

Baja 001 18.03.2008. 17:01

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 977905)
ovo za Kimija ti nestoji na mjestu zanimljivo da ja to govorim s obzirom da nepodnosim Kimija ali,,,,, nije on nista "lose" napravio da bi se moglo reci kako mu ne ide bez TC,,,, ono sto je travu uhvatio malo ebat ga nije kriv nedostatak TCa,,,,, sto je prije toga izletio kad je Heikia obilazio,,,,, tu mu TC nimalo nebi pomogao,,,, prebrzo je uletio u zavoj prekasno kocio mogao je samo ravno,,,,

netko je komentirao kako Hakkinen i Kimi nemaju srece,,,,,, nezam mislim da je Kimi nastavio gdje je Hakkinen stao,,,, sjecam se njegove zadnje sezone u McLareno,,,, kako laganini Mase na startu jer se bolid nece pokrenuti nakon kruga za zagrijavanje :D i onda Kimi sjeda u McLaren i ono oke on krene u utrku ali slabo dolazi do kraja jer se bolid kvari i LOL sada dode u Ferrari i OPET SE BOLID KVARI :D stvarno nezanam kako to komentirati ali mislim da sreca (ili NEsreca) nema nista s time :D

Ma puka nesreća, a Hakkinen je bio još nesretniji. Samo ona trka kad je proša Schumahera i onda mu crkne bolid 500 m prije cilja!

SRV 18.03.2008. 17:03

Nikad necu zaboravit tu Barcelonu. :(

Funkenstein 18.03.2008. 21:29

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 978274)
Ma puka nesreća, a Hakkinen je bio još nesretniji. Samo ona trka kad je proša Schumahera i onda mu crkne bolid 500 m prije cilja!

Kad mu je guma ili pukla ili otpala pa je plaka u šumici:(, možda zato šta su Finci?

BOGDO 20.03.2008. 16:47

za one koje igraju f1 menagment baza podataka se zatvara za 1 dan i cca 13h pa napravite promjene
pozz

speedy-3 22.03.2008. 13:00

je gledao tko kvalifikacije??

vidim da je Massa pokupio Pole Kimi iza njega,,,,, ostali bas i nisu bili neka konkurencija :D

Heiki bolji od Lewisa :D

moguce da bude opet zanimljiva utrka,,,, samo ako Ferrari ne bude imao preveliku prednost na ovoj stazi

Gabre 22.03.2008. 13:22

u koliko sati je sutra pirjenos na HRT2, i da li postoji snimka negdje kroz dan?

Milentije 22.03.2008. 13:36

Heiki legenda...

Nadam se da se nece ponoviti ono sranje za ferrari

aski 22.03.2008. 13:38

Eo McLareni kažnjeni sa 5 mjesta unatrag :D:fiju:

BOGDO 22.03.2008. 13:54

Citiraj:

Autor Gabre (Post 981678)
u koliko sati je sutra pirjenos na HRT2, i da li postoji snimka negdje kroz dan?

u 7.30 ujutro i nema snimke popodne

Jelc 22.03.2008. 14:56

Citiraj:

Autor aski (Post 981689)
Eo McLareni kaženjeni sa 5 mjesta unutrag :D:fiju:

Ovo mi je bar malo popravilo šugav dan:)

SRV 22.03.2008. 15:16

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 981658)
je gledao tko kvalifikacije??

vidim da je Massa pokupio Pole Kimi iza njega,,,,, ostali bas i nisu bili neka konkurencija :D

Heiki bolji od Lewisa :D

moguce da bude opet zanimljiva utrka,,,, samo ako Ferrari ne bude imao preveliku prednost na ovoj stazi

To je sad zapravo pitanje kise. Ako bude suho, Ferrari ce zaobic za krug sve osim BMW-a. Ako pak padne kisa, sve je moguce.

capo_ri 22.03.2008. 15:38

istina ako ne bude kiše neće se previše toga promjenit

Renesis 22.03.2008. 16:35

moze neki kratki update, sto je s kisom, sto je to s mclarenom?

capo_ri 22.03.2008. 16:42

mclaren je kažnjen:

" Suci su procijenili kako su Heikki Kovalainen i Lewis Hamilton zasmetali Fernandu Alonsu i Nicku Heidfeldu dok je potonji dvojac bio u posljednjem letećem krugu.
Zbog dobivene kazne, Kovalainen i Hamilton neće startati iz drugog startnog reda, već s osme i devete pozicije. "

domy1 22.03.2008. 16:57

Bravo ferrari. Nadam se zanimljivoj utrci i BMW go for it :D
Samo mi jedna stvar "bode" oko massa je puno brži od kimia i svih ostalih, možda je prazan što je vjerojatnije al opet prednost od 0.5s je velika. Jel igrao na sigurno il šta će mo vidjeti sutra ujutro...

Baja 001 22.03.2008. 18:06

Citiraj:

Autor Funkenstein (Post 978478)
Kad mu je guma ili pukla ili otpala pa je plaka u šumici:(, možda zato šta su Finci?

Emotivni su, ja osobno bi stukao forumulu volanom :D
Sjećate se prošle godine Webera u (Mađarskoj/Njemačkoj nisam 100% siguran) kada je volan izvadio prije nego što se zaustavio zbog sudara???

Citiraj:

Autor aski (Post 981689)
Eo McLareni kažnjeni sa 5 mjesta unatrag :D:fiju:

Stalno ih degradiraju, sustavno! Čak se je i Ron rastavio.

aski 22.03.2008. 19:04

Citiraj:

Autor Renesis (Post 981802)
moze neki kratki update, sto je s kisom, sto je to s mclarenom?

50% da sutra vidimo kišu:smoke:Danas je kažu padala na Sepangu:fiju:

Citiraj:

Autor Baja 001
Stalno ih degradiraju, sustavno! Čak se je i Ron rastavio.

Moj brat Robert također :D

capo_ri 23.03.2008. 10:03

potvrđuje se ono da massa nije neki vozač!!

SRV 23.03.2008. 10:18

Prosjecna utrka, sa ne bas previse zanimljivosti. Ferrari nadmocan, cini mi se da su mogli ic i ispod 1.35 da su htjeli. BMW je sada vjerojatno izjednacen sa McLarenom na drugom mjestu, a ona kazna od 5 mjesta unatrag je dobro unazadila McLaren, da nije nje bilo imali bi 2. i 3. mjesto ko od sale. Hamilton je prilicno lose vozio, previse ostrih kocenja, a to sto je uvijek imao nekog ispred mu je unistilo utrku, kao i ona glupa pogreska u boksu. Da nije bilo te pogreske, imao bi sigurno trece mjesto, dok bi Kovalainen vjerojatno bio cetvrti. To je sad sta bi bilo kad bi bilo. :D

Kubica odlican, a najbrzi krug Heidfelda daje do znanja da itekako ima brzine u BMW-u, ali i on se mucio iza sporijih bolida kao i Hamilton.

Massa IDIOT, svaki put me obraduje. :rofl Tesko da ce uspjeti ostat u Ferrariju ako ovako nastavi. Brz je on, ali previse pogresaka...

BOGDO 23.03.2008. 10:19

Citiraj:

Autor capo_ri (Post 982257)
potvrđuje se ono da massa nije neki vozač!!

on je kak bi reko jedan od vozača koji se oslanja na sigurnosne sustave kao što su TC i ostalo.talenta donekle ima al očito mu treba vremena na privikavanje bez svih tih điđa miđa.

Funkenstein 23.03.2008. 10:47

Kimi:goood:
Massa je ok, ali eto, desi se. Neko ga je nazva brzin, ja ne bi bas reka da je nesto posebno brz, kimi je brzi.:D Dokazano je ( u biti receno, ali ... ) da sa istin bolidon, iston tezinon, ... kimi je 0.3s brzi

razor i2c 23.03.2008. 10:50

kimi:goood::goood:.massa je dobar vozac ali nije ni blizu dobar ko kimi.sigurno je bio isfrustriran sto nije mogao pratiti kimija pa je od nervoze i bjesa izletio.kubica svaka cast.

speedy-3 23.03.2008. 10:50

...... klasicna moderna F1 utrka danas,,,,,, KRUZEEEENJE :D malo izljetanja i malo neatraktivnih obilazenja,,,

steta za Hamiltona za onaj bad u koksu no oke,,,
Kubica i Nick :D obojica su strava iz utrke u utrku samo dobre rezultate imaju,,,,, i BMW brzina je strava,,,,

e sad Ferrari je opet slozio mrcinu od bolida tako da ih je tesko uhvtiti,,,, dobro je za prvenstvo jedino sto oni za razliku od McLarena i BMWa koji imaju 2 odlicna vozaca Ferrari ima samo jednog odlicnog i jednog "idiota" :D

i naravno super za Toyotu malo se i oni pomakli :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11.