![]() |
@Z-man,mislim da ne postoji OS koji nema početničkih problema,pa tak i vista.
Neke probleme koje sam imal do sad mogu nabrojat na prste,al opet ovisi od korisnika do korisnika |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A što tebi treba još ? Svi toliko pričate o tim najavljenim stvarima, a neispunjenim. Kao da Vam nedostaje nekaj tipa "control panel" ili "Windows Explorer" novina ?
|
Citiraj:
|
Upravu je Baja, izvana Vista izgleda samo ušminkani WinXP. Ima novi kernel, aero, dx10, i audio (ovo zadnje je po mnogima korak unazad) sve ostalo je ispalo ili krajnji korisnik ne primječuje pozitivnu promjenu iako još nekih ima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zapravo je bilo dosta kritike o tim novostima. |
evo imam i ja vistu :D naravno na vrituali :D sada dižem SP1 :) pa ide relativno brzo s obzirom da sam joj "samo" 1gb rama dao :)
edit: instalacija je bila gotova za cca 30min ali sada stoji ekran configuring updates..do not turn off you kumpjukter :p o bože ukupno oko 1h :( |
Vista će jednog dana biti dobra, ali do tada će Bill izdati neki novi OS i onda će biti ista situacija kao i za xp: "Xp je smeće prebacite se na Vistu. Ona vam nudi..." hm. fešn & style. Sviđa mi se samo što su mi svi driveri za lap podržani.(neradi mi neki accelerator intelovog chipseta) Inače xp je majka. On mi izbaci error i sam ga riješim. A vista radi sve sama pa se bojim da mi ne bi neš iza leđa delala. da ne pričam o tjednom čišćenju jer sve svuda sprema, di stigne. Nafrizirajte xp, zatvorite knjigu, noge na fotelju i bacite osmjeh na lice.
Samo se pitam zašto topici na ovu temu dožive čak i 4. stranu... :offtopic::care: |
Citiraj:
|
da ali ja dodam samo jedan post, a na svoju nesreću 2. :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:25. |