![]() |
To su sve vrhunski filmovi,pogotovo drugi dio popisa,sve sam gledao,mislim da su hero,ip man,fearless,red cliff ....must wach filmovi
samo jedan mali tip,prvo pogledajte koji titlovi postoje za film ,a tek onda ga krenite skidat,najveci problem su relativno mrtvi torrenti i losa podrska titlova Karabaja fulao si forum ,topic,post odnosno ceo fudbal |
Pogledao Edge of Tomorrow (2014). Slab, niš posebno, klasični tip ovog žanra.
Svidjelo mi se ono sa vremenom ali općenito je film prožvakan i sve već viđeno. |
nemoj tako... dobar je to film ;)
|
Meni je odlican. Ne bih rekao da je prozvakan. Malo ipak ima zacina pa se odvaja od slicnih :).
|
Upravo pogledao the equilazer.
Bolja i i elegantnija verzija sam protiv svih/osveta akcića od recimo john wicka :D denzel to ipak radi uvjerljivije i bolje :D |
Citiraj:
|
Quotao si post od prije godinu dana. Kasniš? Mda, možda malo. :D
|
:lol2:
|
Citiraj:
|
November man - 7/10. Dobra spijunska akcija. Onako za mozak na pasu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
koreografija borbi je vrh vrhova, sve pokušavaju biti različite, krvave su i brutalne, rad kamere i režija vrhunski samo pridonosi odličnoj koreografiji A ovaj korejski je isto vrh vrhova....sve preporuke... |
racija je ok,makljaža,i saw the devil je bar 2 štenge iznad,stvarno odlićan film.
|
Slažem se samo ja neuspoređujem takve filmove po kvaliteti...kruške i jabuke...:D
|
Kad smo već krenuli brojati mrtve (The Equalizer, John Wick), čujem da je T3ken dostupan. :D
|
Evo jedan klasik, moja preporuka. :)
http://www.imdb.com/title/tt0112922/?ref_=rvi_tt |
Citiraj:
|
Paranoid park 0/10. Oslobodi Bože di san bacia 120 minuta.
Children of men. 7 i sitno/10. Solidan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kakav je Tak3n? Jedinica mi je bila mphphm, a dvojku nisam odgledo do kraja.
|
Citiraj:
A Liama su poglupili u ovome dijelu rekao bi. U tučnjavama i tak nekim akcijskim dijelovima se najbolje vidi. Radi poteze amatera koje nije u radio u prvom dijelu. Unbroken- super ratna drama prema istinitom događaju. Biografski film zapravo. Meni je film odlično sjeo. Već sam spomenuo ranije, no moram opet. Jack O'Connell se kao glumac stvarno super razvija i dečko niže stvarno hebačke filmove. |
Slažem se, novi Taken je razočaranje. Mala je antipatična i kmeči nonstop. Prvi dio je bio odličan najviše zbog toga što je najmanje bila na ekranu.
|
The Liability - solidan britanski krimić
The Company You Keep - počne kao vrlo dobar politički triler, završi kao osrednja drama, ali svjedeno, isplati se pogledati. |
Citiraj:
a istina je i da sam se naspavao dok sam ga gledao :) shit od filma |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt2614684/?ref_=nm_flmg_act_7 isto jeben film,bar meni, prica o belfastu '71 |
Citiraj:
I Starred Up je isto dobar. |
Sudac - 8/10, možda i više, baš mi je dobar i nije dosadan, preporuka
|
Citiraj:
Rezultat je jedan ispodprosječan film. Zamperini to nije zaslužio. Ako misliš da seruckam, kad uhvatiš vremena, posudi i pročitaj ovu knjigu. Zatim opet pogledaj film. ;) |
Rijetko koja ekranizacija se može pohvalit da je dobra kao i knjiga po kojoj je rađena.
|
Dobro, uspoređivati knjigu i film je kao gledati nešto na razglednici ili vidjeti uživo otprilike...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, lapus calami :D
Ma, teško će nekome tko voli čitati film biti bolji od knjige. Makar, ima ok ekranizacija, daleko od toga. |
Definitivno, jedne od meni boljih ekranizacija su Shutter Island i Green Mile.
Dok, iako je kultni film, Kubrickov Shining je jedna od najgorih ekranizacija neke knjige koje sam imao prilike vidjeti. Srećom, King je popravio stvar s mini serijom. |
Starship troopers, isto katastrofa od ekranizacije.
|
još gore od ekranizacija knjiga su ekranizacije igara.
Hitman je ono - obvious choice :fuming: |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt2679042/ |
Da, vidio sam već :D
To bi čak i moglo biti dobro. Quinto i Friend mi se čine kao oke glumci. No daljnje kritike se suzdržavam do izlaska filma :D Inače, sjetio se još jednog katastrofa filma napravljenog na igru - Silent Hill. Majko mila koje je to smeće bilo. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |