![]() |
Citiraj:
|
Hangover - Part II
Nakon dugo vremena oklijevanja, današnja kiša i hladno vrijeme nagnali su me da pogledam ovaj film. Seriously, jel ovaj film ima publike među starijima od 20 godina? Prvi dio mi je bio ono, prolazan, ali ovo... ne želim ni pisat ocjenu :) |
Koji film preporučate da se može pogledat s boljom polovicom....
|
Citiraj:
Komedija ima na kapaljku koje su imalo smiješne |
Citiraj:
Danas pokušao pogledati film s dragom, izdržala je cca 35 min :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
OU JE! Je bičz! Momistejk iz in d madfaking haus end hez spokn! Citiraj:
|
Citiraj:
dvoja mi je bila ugodno iznenađenje i stvarno sam se zabavio + galafinakanis je epski car. nego... jučer toliko zabave uz jack reachera da nisam mogao vjerovat da gledam u tom kruza i uživam u filmu, oke ima tu tone patetike kako u scenama tako i u glumi, ali je zapravo film prilično dobar. nakon toga betmen maraton uz bolju polovicu koja nije gledala nolanove betmene... baš sam uživao moram priznat i još sad pogledati knight rises napokon :) |
Citiraj:
|
Pogledao Identity Theft.
Prema traileru mislio sam da je dobar filmek, komedija. Kad ono, dva sata traje i naporan postane. Ima dobrih sceni i par puta se nasmiješ al naporan film postane. |
Odgledao Oz the Great and Pwerful sa malom nećakinjom. Njoj se svidjelo šarenilo a meni ženske Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams. Dobar film za mlađe uzraste, Čak mi nije bilo dosadno ni u jednom trenutku.
|
Citiraj:
morao sam stavit :D |
Citiraj:
sad se čeka čika spasoje i red2 :goood: |
Red je meni bio zabavan. Helen Mirren je bila super.
|
Eto i ja sam pogledao Hangover 3 i preloše... Jedino što mi je valjalo u filmu je ona najava za 4. dio. i eventualno
|
I meni je Hangover 3 bio loš… Jedinica je najbolja, dvojka je gledljiva, al trojka je baš bezveze.
|
Riješio Fast and Furious 6...
Jako vrlo skroz dobar... a obzirom na creditse na kraju filma, mogao bi i sljedeci nastavak bit :goood: |
Inače se uopće ne zamaram sa nelogičnostima u takvim filmovima jer ih očekujem pa uživam u njima…
|
Citiraj:
|
sto se tice F&F6 :D (nisam znao dal da je ovdje stavim ili na funny pics)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...13578058_n.jpg |
silver linings playbook
zbilja ne kužim toliki hype oko njega 5/10 |
Citiraj:
|
pogledao zadnjeg betmena :D
solo bi bio samo oke + dobar kraj... ali u maratonu od sva tri nolanova dijela di sam imao teško uvjerenje da je begins najbolji, zapravo i je na neku ruku pošto ga gledaš prvog nakon xy godina, sve skupa je totalni zakon. kraj trojke je ono the chills ;) |
Citiraj:
|
Hvala na preporuci za Movie 43, film je vrh :D 22 % gledatelja mu je na imdbu dalo ocjenu 1 zato tako niska ocjena.
|
Takodjer pogleda movie 43. Odlican,odsrca sam se nasmija nekoliko puta.
|
Upravo ga i ja pogledao, koja mutava pizdarija :D al nasmijao sam se posteno
|
Movie 43, omg koja glupost al sam ga pogledao do kraja :D
|
Place Beyond The Pines, odlican, preporuka!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:42. |