![]() |
Najviše se kvaliteta vidi u prozirnim maskicama. Šrot požuti za manje od mjesec dana, brandirane nikako. No prozirne su svakako za one koji žele pokazati jabuku. :)
|
Prozirne maskice (Ringke) sam dugo koristio jer na mobu najcesce imam skin ili je mob u nekoj boji. A ne pamtim kad mi je pao (i to stvarno odgovorno tvrdim) otkad sam se navukao na one trakice, nikud vise bez njih:
https://imgur.com/a/R0ri4fA |
Citiraj:
|
Trakica je phoneloops, kupio sam ih tucet na nekoj akciji za puno manju lovu nego danas, a na slicnu foru rade i oni prstenovi i sl. sto se nalijepi iza na mob. Meni su oni preglomazni i ograniceni na jedan polozaj i to se sve klacka na stolu.
Imao sam i bolove u malom prstu kada bi dosta tipkao (mali prst vam vjerojatno pridrzava mob s donje strane kad drzite mob). S trakicom vise ne koristim mali prst, skroz je nebitan. |
Citiraj:
|
Ako case nije nimalo fleksibilan, mogao bi biti problem... S druge strane, uspio sam je nakeljiti na plasticni tvrdi i dosta na knap case na kindleu pa vjerujem da se sve moze. Kad kazem na knap, mislim na "na jedvite jade uspijem izvaditi kindle iz casea" :)
|
Je li netko od vas koji ste kupili S23 imate problema sa kamerom? Izgleda da je HW problem. Made in Korea kazu da su ok a made in Vietnam i Indonesia imaju problem sa 50Mpix senzorom.
Link |
Eto problema, a baš sam se zagrijao 😏
|
Citiraj:
|
Ne vidim ni ja taj problem. S23 8/256 made in Vietnam.
|
Konačno da su se iz Samsunga potrudili da im flagship bude za petama iPhoneu
|
Volim pogledati PhoneBuff, ali ovaj test kao i speed test između S23U i iP14PM mi se ne čine potpuno ispravni. U speed testu iP je pobijedio samo zbog jednog single swipea u odnosu na double swipe kod S23U pri izlasku iz igre (ne znam napamet koje). Ionako je razlika na kraju ispala u kategoriji "margin of error". Sad ovaj battery test u kojem S23U očito povede da bi na kraju spušio zbog povećane glasnoće... :D
Sve u svemu odličan rezultat za S23U, samo potvrđuje ono što ljudi govore od prvog dana. |
I sam znaš da Samsung nije zaslužan za to, nego SD 8 Gen2 😁
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E to je do Samsunga 😁
|
Citiraj:
|
Hahahaha :D
Long live Snapdragon 8 Gen2 :) |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel mi može netko reći tko ima iskustva sa Universal Android Debloater GUI, radi li na Samsung telefonima, i kako je s Knox-om, jel ostaje netaknut?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odlično, hvala @xlr
Ne bih da izgubim mogućnost plaćanja mobitelom i sve ostale điđe miđe koje idu sa knoxom |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mooozda gcam moze uhvatiti djecu u pokretu, je probao netko? :)
|
Ovosi koliko su djeca brza :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:06. |