![]() |
To American Sniper postao dostupan vrlo brzo :D
|
Pa mislim da je jedini razlog zašto su uzeli Afflecka na batmanu njegova mirnoća i bez emocija. Realno, kad ste vidjeli jednoga Bale da se smije u batmanu :D
To se traži :D Faca ko od kamena i tuci sve pred sobom :D |
Ja mislim da će Afleck bit najbolji betmen :D.
|
Citiraj:
:D |
De fuj... :D statham je trebao biti..al hebga on je mali :D
|
Ma njemu će i usta prekriti s novom batman maskom, tako da ima možda šanse :D
|
Citiraj:
najvise sto mrzim je taj baby face..uzas :kafa: |
Ovo je valjda jedini forum gdje je opceprihvaceno da je skoro svima Affleck uzasan glumac.
Osobno ga volim i u zadnjih par godina ima odlicnih filmova. |
možda zato što je užasno loš glumac :D
|
pa što nije cijeli internet poludio kad je čuo da će on bit novi betmen? To sigurno nije bio samo pcekspert forum :P
|
Ma ni je on samo ovdje najomraženiji, cijeli svijet ga smatra lošim glumcem.:lol2:
|
Citiraj:
Citiraj:
A i poludili su opcenito jer su htjeli Balea jos gledat. |
Pa realno, on JE loš glumac!
|
Kak kome ;)
|
ma daj budi ozbiljan, pa gluma mu je na razini pervanove male škole loše glume :D
|
zašto pričamo o njegovoj glumi kada on u filmovima ne glumi?
Nemožeš ocjeniti nešto što ne vidiš i što se ne dešava :D |
|
Hahahahahaha..
Umro sam skoro :D |
Hladno srce :D
Kad si vidio Clinta da place ili da se smije :D |
ako si upravo stavio clinta i afleka u istu rečenicu sazvat će se moderatorska komisija o tvojem budućem obitavanju na ovom podforumu :D
|
Citiraj:
ben afleck mi je uvijek bio super, al kao što već rekoh, on nije za superheroje.. Ljudi su hejteri općenito.. štaš. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
(no samo u krimićima, u onim komedijicama di glumi nije :D) |
Stonehearts Asylium
Odlično, podsjeća na Shutter Island, radnja u ludnici, obrati, isti psihijatar aka Ben Kingsley :D. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ben je dobar mozda za romanticne filmove ili neke drame..ali ovako za ovaj žanr,,, NE!
I Clintu niš ne fali :P :D |
Stigla telka, pa se gleda :D Krenuo s Miyazakijevim opusom...
The Secret World of Arrietty - 8/10, super crtic, preeeedobro nacrtano, izgleda prokleto impresivno u full HD na big screenu My Neightbor Totoro - 10/10, ovaj mi je za sad najdrazi, totalno rastura, sick mašta od gazde Hayaota, hitio me na doba kad sam bio klinjo i nije me pralo 101 briga i život je bio 10x bolji Kiki's Delivery Service - 7/10, cool prica, ali jednostavno nije na razini prva dva pa mu ne mogu dat bolju ocjenu od ove. I dalje odlican, sa nekoliko dobrih scena kod kojih nindže režu luk Šteta što nema cijelog opusa u FullHD rezi da napravim Ghibli Studio Mjesečni Maraton :D |
Ono je bila samo usporedba o izrazima emocija, ne i o glumi.
A kaj se to dogodilo da su se pojavili DVD screeneri od American Snipera, The Imitation Game, Hobbit, Birdman, Unbroken, Big Hero 6, Into the Woods. Filmovi koji još nisu ni u kina došli praktički. Netko je nešto hebački leakao :D |
Neko počistio servere :D
Navodno će moja omiljena Scarlet Johansson glumit u filmskoj adaptaciji Ghost in the Shell. Can't wait. |
1 privitaka
Uz dobar komentar: film je uvreda vojnicima s obje strane
|
Whiplash
Inace ne volim bas drame...al ova je odlicna. Vidi se da je "Schillinger" pobiga iz Oza:D Uglavnom preporuka:chears: |
pogledo Imitation game, onaj remake sa Enigmom, pih pah, nist posebno
|
Pogledao zadnjeg Hobita.
Kakvu posluku porati? Film je naporan, dosadan i zamoran. Okarakterizirat ću ga forumskom poštapalicom, odron. :D |
Citiraj:
nemam ga namjeru uopce gledat |
Mene u Hobbitu općenito nervira zmaj.
|
Nije. Dapače, riječ nije progovorio. Inače, cijelih skoro 2 i pol sata ovog filma je zasnovano na zadnjih 50 stranica (velikog fonta) knjige tako da je zbog količine radnje izmišljeno mali milion stvari u filmu koji nemaju nikakve veze s knjigom.
|
Citiraj:
Hm , neko od nas je u 20 tima a netko u 50tima ...netko pogleda nešto vanka u kinu a netko doma za laptopom. Netko ima naviku da gleda film svaki vikend a netko da gleda svaki dan. Netko očekuje jedno a netko drugo , netko je završio jednu školu , netko drugu... Ima tu varijabli koliko hočeš ;) No sve se u biti svodi na to da smo svi različite osobe. Zbog toga je meni sasvim normalno da ti se spomenuti film nije svidio zbog loše glume i ledenog afleka ili zbog određenih stvari koje nemaju smisla ...te mi je isto tako nenormalno da sad ides objasnjavati da ti se nije svidio zbog npr. FBIa..... izvlaceci nekakve njihove upute za obradu slucajeva tj. neki odjeljak 326, članak 400 i podčlanak c koji govori u prilog da film nema veze s mozgom. :D btw , vidim da je tenk opet jači od podmornice :D Inače , možda je zvučalo onako kretenski ili s visoka kad sam rekao da mi ne smeta sažetost komentara jer temu pratim zbog toga što mi skreče pažnju na filmove koje nisam gledao ali mi to zaista nije bila namjera. Koliko mi god komentari/mišljenja karabaje ili listerstorma bili dragi za pročitati zbog toga kako gledaju na filmove , da se vodim isključivo po njima i njihovim stavovima o vrijednosti pojedinih filmova , propustio bi hrpu toga MENI zanimljivoga. Filmovi nisu matematika i rješavanje jednađbe koja ima jedan rezultat. Svako dobije nešto drugo bez obzira na želju redatelja. Citiraj:
Da budem iskren, imam hrpu slobodnog vremena u životu i redam 2-3 filma dnevno tako da sam kronično nesposoban pojmiti tuđe probleme oko odabira / važnosti na što bazirati odluku što se isplati pogledati a što ne. Da ne budem kompletno OT , opet zaspao na Wings of Desire. Poslje ponoči je definitivno krivo vrijeme za gledanje tog bestežinskog pokreta kamere. Uspava me bez problema a nije jednostavan za pratit. Nije da tražim da mi se nacrta ali kao što više volim roman nego poeziju , filozofija na svakom koraku kroz kakafoniju ljudskih misli za koje ne drzim da mogu bit toliko nepovezane...definitivno traži pažnju. Jednostavno se ne mogu prepustit konceptu anđela koji je iskljucivo tu da promatra a ne čuva a monotonija prenošenja tih istih misli nimalo ne uvlači. Da govorim njemački vjerujem da bi bilo malo drugačije. Volil li itko uopče titlove? Uz to nikako da se film fokusira na nesto. Kejđ i meg rayan su definitivno fast food prema ovome i ono i za razliku od ovog , što vidiš - to si i dobio. Priznanje kako mi je draži Kejđ od Ganza me sigurno čini seljačinom u nečijim očima ali eto... btw , kad god vidim naci uniforme na filmu uvjek mi izgledaju fenomenalno tj. naljepše koje sam ikad vidio... |
Citiraj:
Sažetak može zvučati totalno dosadno ali sprovedba ponekad izvuče baš suprotno iz filma. Kažem, sebi sam našao filter koji mi stvarno odgovara. Iz komentara sa ovog foruma izvučem samo ime filma, a onda se bacim na čitanje kritika i komentara (bez spojlera, trailera ofc). Na onaj tvoj point o FBI-u ti dajem veliki +! ;) Kao što kažeš, svi smo različiti i to je u redu. :) |
Je li tko gledao Babysitting?
Francuska komedija, meni odlican film za valjat se od smijeha :D |
Kakva su iskustva sa novim takenom? Vodio bih macu veceras jer se meni gleda film, a opet ne zelim da mi spava na ramenu u kinu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |