![]() |
a kako možeš cijeli file prevesti sa jednog jezika na drugi ?
jer google prevoditelj ima limit. |
Citiraj:
Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Trebat će ti godinu dana da to središ. Prevođenje je mukotrpan posao.
|
Al' bi on da to netko sa foruma, onako, nabrzaka :D
Ma ne treba bas godinu dana a ako treba onda bolje nauciti engleski :D |
Citiraj:
Ako mu to bude full time posao ono 8h dnevno onda neće trebati godinu dana :D |
budem ja preveo par epozida sa engleskog na hrvatski sa programom.
pa ćemo vidjeti kak to izgleda, odnosno koliko je prijevod dobar :D |
Vjeruj mi to ti neće ličiti ni na što.
|
probao sam s ovim: https://www.syedgakbar.com/projects/dst
dobro prevede prijevod ali kada pokrenem u bsplayeru onda ne prikazuje č,ć,ž nego neke čudne oznake... a kada direktno otvorim prijevod u notepadu onda prikazuje tekst normalno kako da to podesim ? |
Ili promijeni sve u c, z... ili u bsplayeru (to jos postoji?! :D) da koristi unisex, ups, unicode.
|
za sada sam koristio ovu web stranicu: https://www.motobit.com/util/charset...conversion.asp
i sada radi dobro još ću provjeriti bsplayer malo :D |
pogledao seriju Terminator: The Sarah Connor Chronicles
šteta što serija ima samo dvije sezone. zapravo nije loša serija. a sada slijedi: Walker, Texas Ranger :goood: |
|
Dugo sam ignorirao WandaVision jer gledajući prvu epizodu nikako nisam kužio niti mi se sviđalo, da bi nastavio gledati...
Na kraju kad sam pogledao, ispalo da mi je to odlična serija iz MCU. Samo treba dati par epizoda vremena i strpljenja (kratke su epke oko 35 min), da se radnja razvije. |
Citiraj:
|
Gleda li tko seriju Severance?
Ocjene odlične, na jednom drugom forumu par pohvala za odličnu seriju.... što kažu PCE forumaši? |
Posudio u videoteci, pogledat cemo.
Takodjer pogledao seriju "Balkanika",ovih pet epizoda zasada,mogu reći da uopće nije loša. |
22.08. na HBO bi trebala biti premijera "The House of the Dragon" prequela "Igre prijestolja". Radnja se odvija 200g. prije nje.
|
From.... bolje nemojte gledati dok ne iziđe još 2. a vjerojatno i 3. sezona.
Tada ću vam javiti da li će se što objasniti :) |
Citiraj:
Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk |
Ma takve serije treba zakonom zabraniti. :fiju:
Dobro, mislim da znam o čemu se radi, ali nisam 100%. Današnje serije mogu otići u bilo kojem smjeru. Pogi, prije će ukinuti seriju, nego nešto objasniti. |
Citiraj:
A drugo i najbitnije, hoce li imat Emiliju ili neki ekivalent? Ako ne, dzabe :D |
Citiraj:
Ček, Emilija bi trebala kao biti neka top ženska ili? :stoopid: |
Citiraj:
https://en.wikipedia.org/wiki/Fire_%...29?wprov=sfla1 Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
Kasnije kao i svi drugi glumci iz serije nije imala nekih velikih uspjeha. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledao prvu epizode Severance skoro do kraja, uspio sam pred kraj zaspati.
Mene zasad nije uopce nešto privukla tj ono sto se kaže zaljepila za ekran. Probat cu još epizodu ili dvije pogledati, pa ćemo vidjeti. |
Sa zakašnjenjem pogledao Killing Eve, nekako nabasao tu u temi na stare postove, vidio i pogledao sada u nekoliko dana sve sezone. Dosta dobro, naročito prva i druga sezona, od 3. lagano ide dolje, ali ajde ispetljali su nekako i što je najvažnije nije naprasno prekinuta :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Netočno. Završila je, zadnja epizoda emitirana 10.04. |
Ima brdo serija na Netflixu koje se temelje romanima Harlan Cobena. Prvo gledao španjolsku Al innocente ali iskreno nakon prve dvije sezone mi nije bila baš nešto.
Jučer krenuo gledati The Stranger i nakon 3 epizoda jučer sve pohvale. Sent from my Aquaris X Pro using Tapatalk |
Jel zna netko u kojoj javnoj videoteci se moze posuditi nasa serija Šutnja https://www.imdb.com/title/tt15229966/ ?
|
Ne znam za dilerteku, ali imaš na hbo max
|
Citiraj:
Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Napokon pogledao drugu sezonu Altered Carbon.
Meni dosta dobra serija, zadovoljan. Kada je usporedim s novim Star Trekom, ovo je vrhunsko dostignuće sedme umjetnosti. |
|
|
Milkanje je i s originalom davno krenulo.
|
Jedno pitanje vezano za seriju Persons of Interest.
8.5/10 ocjena na IMDBu, komentari na IMDBu "uzrokuje ovisnost", "nevjerojatno", "najbolja serija ikad", svi je preporučuju i po našim forumima,,, Uglavnom posudim u bibliteci S01 i pogledo sam prvih 3 epizode. Kad će se nešto početi događati? :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |