PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Ladytron25 07.01.2015. 11:05

ja samo lpim link :/

Mogla bih neki mysteri film pogledat danas...neki s mumijama kletvama i tak :D?

imart 07.01.2015. 11:06

ja od takvih ne mogu spavati :D

Ladytron25 07.01.2015. 11:12

Mah ja se ne bojim :P

Ako ima tko kakav prijedlog ?

Imagine 07.01.2015. 11:53

Citiraj:

Autor Ladytron25 (Post 2715861)
Imagine pobogu jes to na godisnjem? :D

Znam da imam problem ali ne trebaš mi to nabijati na nos. ;)

Svako ima svoju ovisnost a pošto moja ne utječe loše na mene, moglo bi se reči da i nemam problem. Problem sam imao kad sam trošio 600kn mjesečno u videoteci :D

Citiraj:

Autor Ladytron25 (Post 2715861)
Je je lakse je rec neg nać :D

Uvjek sam u zaostatku s filmovima tj. 'kupujem ih' stalno a ponekad pogledam par godina poslje kad dodu na red, tako ne ne znam za dostupnost. No ako ne nađeš , uvjek možeš bilo što nači u nečijoj privatnoj kolekciji. Vjerujem da se ovde može bez problema nači forumaš relativno blizu tebe ,spreman da ti posudi svoj bekap spomenutog filma. :D

Citiraj:

Autor Ladytron25 (Post 2715880)

Mogla bih neki mysteri film pogledat danas...neki s mumijama kletvama i tak :D?

Nisu mumije ali , ako nisi gledala , pogledaj Drag me to hell (2009)

Ladytron25 07.01.2015. 12:04

Hehhe iz tvojih usta u bozje uši :D

Ma ne nabijam i ja sam nezaposlena :(

Hvala na preporuci ;)

Mileni 07.01.2015. 12:32

Citiraj:

Autor wnbeeeE (Post 2715842)
ja u filmu nisam mogao prožvakati toliko naive, nelogičnosti i nerealnosti. Jednostavno nisam mogao, možda sam u krivu.

Sve do samog kraja bio mi je solidan film. Ali bas to ubojstvo koje je vec spomenuto je prevagnulo da mi film od solidnog upadne u kategoriju smijesnog.

Nisam neki filmofil, niti trazim realnost. Ali ovi su na veliko pretjerali. Na veliko.

kopija 07.01.2015. 12:38

Noćas će se bit teško odlučit kaj pogledat.
Muke su to.

smirnoff 07.01.2015. 12:39

Citiraj:

Autor wnbeeeE (Post 2715735)
Gone girl - smeće imho.
Mogao sam jednostavno pročitati prvih par najizglasanijih komentara na imdbu i sve bi mi bilo jasno. Škola naučena.
Doslovno smeće od filma. Plot je očajan, Affleck standardno loš.
.

Citiraj:

Autor Guls (Post 2715777)
Jučer se ženom pogledao Gone Girl i mogu reći da je to jedan od najboljih uradaka holivuda u 2014. To nikako nije veliki kompliment, ali je kompliment.

eto - čemu ova tema??? jednom dobro. drugom ne....

samo kod takvih analiza bi bio dobro reć zašto dobar - zašto ne dobar (glumci, radnja, spec efekti, ambijent, muzika, bla bla bla...)

neki dan gledo ovo
dobar, dobar...mogli su malo više porasit na atmosferi...no Caine jako loš...očekivao sam više od njega...Ben Kingsly odličan iako ne volim karakterne glumce jer pretjeruju (pogotovo onaj odron Hugh Grant) a kritičari ih fale pa to onda ispradne još lošije.
u filmu glumi i sin Bena Kingsley - zašto imam osječaj da je ulogu dobio prek veze....

Imagine 07.01.2015. 12:58

Pa zar nije wnbeeeE ljepo rekao? Plot mu očajan i gluma loša. :)
Ja gledam sve odreda pa mi nimalo ne smeta sažetost nečijih komentara ( u biti pratim temu samo jer mi se povremeno skrene pažnja na nešto što nisam gledao) no ako netko traži stručan osvrt , po netu ima dovoljno mjesta na kojima se to može nači...
A da i ne gledam sve odreda , bilo bi mi blesavo čitati takve stvari ( kao što mi je blesavo gledati trejlere jer ti otkriju previše) kako bi dobio dojam jel se nešto isplati pogledati no ako je nekome vrijeme od iznimne važnosti , s tim bi bilo i puno manje razočaranja.

wnbeeeE 07.01.2015. 13:17

Citiraj:

Autor Imagine (Post 2715967)
Pa zar nije wnbeeeE ljepo rekao? Plot mu očajan i gluma loša. :)

Ne vidim smisao u postu ako samo piše da je film loš.

Citiraj:

Ja gledam sve odreda pa mi nimalo ne smeta sažetost nečijih komentara ( u biti pratim temu samo jer mi se povremeno skrene pažnja na nešto što nisam gledao) no ako netko traži stručan osvrt , po netu ima dovoljno mjesta na kojima se to može nači...

Ja pratim komentare na forumu i ovaj put su me komentari i natjerali da zaobiđem imdb komentare i ipak pogledam film. Ahhh.. :D
Svejedno mislim da imamo kvalitetne filmofile tu na forumu, i sa ove teme izvlačim solidan postotak filmova koje pogledam.

Citiraj:

A da i ne gledam sve odreda , bilo bi mi blesavo čitati takve stvari ( kao što mi je blesavo gledati trejlere jer ti otkriju previše) kako bi dobio dojam jel se nešto isplati pogledati no ako je nekome vrijeme od iznimne važnosti , s tim bi bilo i puno manje razočaranja.

Slažem se, trailere sam prestao davno gledati. Nekako sam s vremenom došao do zaključka da mi se najbolje isplati proletiti najizglasanije imdb komentare.
Možda će to nekima zvučati mutavo ali stvarno mi je to nekako najbolji i najsigurniji pokazatelj da neću baciti vrijeme u vjetar.

HumWeed 07.01.2015. 13:38

Poker night: 3/10
Gone girl: 7/10

afterburner 07.01.2015. 13:46

What We Do in the Shadows odlicna komedija...mozda se nece svakome svidit jer je snimana kao "dokumentarac", al tko voli vampire i slicne stvari neka pogleda.

syss 07.01.2015. 14:02

znam da nije film, ali kad smo kod clementa si gledao flight of the conchords?

ovo ide na must watch listu imidijetli :D

JuiceBox 07.01.2015. 14:15

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2710362)
Gone Girl

Uf...filmčina. :) Apsolutna preporuka.

I još da je bio neki drugi glumac, a ne ben esflik.... :)

Ovako odlican film sa savrsenim zapletom i vrhuncem, usrat s onako debilnim krajem je neznam, katastrofa epskih razmjera. Tako glup i los kraj jednog filma ne pamtim ni u onim niskobudzetnim indie sranjima. Skoro mi suza krenula kad je filma zavrsio a izraz lica :stoopid:. Mogao je bit jedan od meni najboljih filmova ikad, ovako je ispao teski BS. Znam sad ce poceti, ali ne kuzis bit i smisao, da ne kuzim bit i smisao kroz cijeli film ono prolazit i onda na kraju rec ko ga jebe... Nema ni biti ni smisla :D

afterburner 07.01.2015. 14:31

Citiraj:

Autor syss (Post 2716003)
znam da nije film, ali kad smo kod clementa si gledao flight of the conchords?

ovo ide na must watch listu imidijetli :D

Nisan jos al nakon onog filma morat cu pogledat bar koju epizodu

syss 07.01.2015. 14:40

ja sam jedno ljeto svaku večer sluške na uši i par epizoda pregazio... rikavao sam od smijeha :D

inače ovaj riđi što sam ga vidio u traileru glumi menađera clementu i onom drugom i veli u jednom trenu nešto tipa - momci imam dobru i lošu vijest, dobra je da sam vam napokon nabavio gažu, a loša je da smo bez para i morao sam uzeti pare iz fonda za crne dane.

- pa koji je to fond?

- prodao sam instrumente

:D

i meni najjače njihove pjesme sa live nastupa:

business time i the humans are dead... hilarijus šit :D

afterburner 07.01.2015. 14:57

Binary solo...hahaha umra san...
nista morat cu ih sve posteno preslusat:chears:

syss 07.01.2015. 15:04

sve te pjesme su ti u seriji ;)

binary solo i you guys are way behind :D :D :D

business socks :D

Ladytron25 07.01.2015. 15:09

Odluka je pala pogledat ću gospodare prstenova ....onak u jednom dahu..:D

panda505 07.01.2015. 16:16

Da o tome treba uopće donosit odluke je teška blasfemija :D

Ladytron25 07.01.2015. 16:18

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2716100)
Da o tome treba uopće donosit odluke je teška blasfemija :D

A dvoumila sam se.ocu to ili hobbita...al hobbita ću za vikend :P

Sad sam tek zamjesila lepinje..kad sve zavrsi...nema me :lol2:

afterburner 07.01.2015. 16:23

Citiraj:

Autor Ladytron25 (Post 2716049)
Odluka je pala pogledat ću gospodare prstenova ....onak u jednom dahu..:D

Obavezno extended edition:)

Brko 07.01.2015. 16:30

Citiraj:

Autor Ladytron25 (Post 2715374)
Sram te bilo :D

btw Bambi je na tvu ovaj vikend :)

I u mom bakrenom kotliću ;)

Nego, ovaj zadnji Hobbit... Bolje da šutim. Ni blizu LOTRu. Ni u istoj galaksiji...

Ladytron25 07.01.2015. 16:36

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2716114)
I u mom bakrenom kotliću ;)

Nego, ovaj zadnji Hobbit... Bolje da šutim. Ni blizu LOTRu. Ni u istoj galaksiji...

Iskreno nije los..al mislila sam da ce bit vise akcije..cudovista i tak..

Nikak da nadjem film pun nadnaravnih bića

kopija 07.01.2015. 19:35

Citiraj:

Autor Ladytron25 (Post 2716123)
Iskreno nije los..al mislila sam da ce bit vise akcije..cudovista i tak..

Nikak da nadjem film pun nadnaravnih bića

http://www.imdb.com/title/tt0076221/?ref_=nv_sr_2

Ima i nadnaravnih ljudi u njemu...

spawn 07.01.2015. 21:08

Pogledao gone girl. Jebote Afflek. On je prvi zeznuo film s onim svojim bezosjecajnim licem. Jebt neznas jel sretan,tuzan, iznenadjen ili ima japanske kuglice u guzici. Nemoguce vidjet emociju.
Radnju je zajebo scenarist. Odlican pocetak cakni zaplet,rasplet kao u sapunici. Nemam pojma o cemu se radi.

aski 07.01.2015. 21:41

Nakon sto mi je na kompu stajao skoro godinu dana, prije cca tjedan dana odlucio sam pogledati Vuka s val strita.

Film me toliko odusevio da cu ga veceras opet pogledati. :D

Nije stvar u pizdarijama kad se drogiraju i seksaju droljice po uredu, nego ono, glupim ljudima treba uzeti novac i bas ima par dobrih fora :D

Mikeyy 07.01.2015. 21:47

Meni je najjači dio kada se prisjeća kako se super dovezao kući nadrogiran, bez ogrebotine! :D

aski 07.01.2015. 21:52

A ko nebi da ga doma čeka onakva pi**a? :D

Brko 07.01.2015. 22:46

Odgledalo Gone Girl - 7/10

Ne lošo filmo. Assflek standardno loš, ali svi ostali su razvalili, pogotovo odvjetnik i Rozamunda :)
Ono što me najviše oduševilo je prikaz dobrog dijela naroda amerike kao totalno retardiranog kad se nekakve big brother životne priče rastegnu preko medija :)

Pupo 07.01.2015. 22:48

Ček šta Rosamund? Ženska se pojavljuje u 3 scene praktički. Nisam baš primjetio da je razvalila.

Hobit je vani.

Brko 07.01.2015. 22:50

U odnosu na Assfleka, svi ostali su razvalili. Svatio sada?

syss 07.01.2015. 22:51

u odnosu na njega i ja sam razvalio koji em nisam glumio u filmu niti gledao isti :D

Brko 07.01.2015. 23:02

AITO ISTO :D

wnbeeeE 07.01.2015. 23:04

affleck

mislim ona scena na početku kada detektivka dođe u kuću a on se ponaša kao da prodaje tu kuću, a ne da mu je supruga nestala: "Ovdje možete vidjeti našu kuhinju, ae" - mrtav ladan kao da umire od dosade. Aj đust dont get det art. I onda je film samo nastavio u tom weirdo điru gdje ništa nema smisla.

Brko 07.01.2015. 23:16

Citiraj:

Autor wnbeeeE (Post 2716467)
affleck

mislim ona scena na početku kada detektivka dođe u kuću a on se ponaša kao da prodaje tu kuću, a ne da mu je supruga nestala: "Ovdje možete vidjeti našu kuhinju, ae" - mrtav ladan kao da umire od dosade. Aj đust dont get det art. I onda je film samo nastavio u tom weirdo điru gdje ništa nema smisla.

Kao i skoro svi Finčerovi uradci...

domina 08.01.2015. 01:15

Inače nisam fan lotr-a i moram priznat da se radnje gotovo pa i ne sjećam, al eto odlučih pogledat hobita neki dan i moram priznat je film prosjek. Ali zato drugi dio desolation of smaug me prikovao za kauč. Mislim da je to zbog puno akcije i pomalo romanse, al onako odrezat kraj filma, užas.

Roberto 08.01.2015. 08:49

Citiraj:

Autor domina (Post 2716506)
Inače nisam fan lotr-a i moram priznat da se radnje gotovo pa i ne sjećam, al eto odlučih pogledat hobita neki dan i moram priznat je film prosjek. Ali zato drugi dio desolation of smaug me prikovao za kauč. Mislim da je to zbog puno akcije i pomalo romanse, al onako odrezat kraj filma, užas.

Ja ću riskirati ban i reći: ništa iz serijala LOTR pogledao nisam i nemam namjeru pogledati :D

A sad na drugo:
Gone Girl - meni dobar, uglavnom volim Fincherove filmove, makar je imao i promašaja koje nemam namjeru ni škicnuti (Benjamin Button).
Affleck... što reći a da već nije rečeno, koma :D
I to će biti novi Batman... Kristijane vrati se :D

Before I go to sleep - ništa što već nije viđeno, ali meni dobar psihološki triler

Ladytron25 08.01.2015. 09:53

Za vikend su na tapeti hororci :D

Nasla ih hrpu pa redom :D

wnbeeeE 08.01.2015. 09:59

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2716472)
Kao i skoro svi Finčerovi uradci...

pogledao sam veliku većinu od finchera i nisam u nijednom stekao taj dojam.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41.