![]() |
ja samo lpim link :/
Mogla bih neki mysteri film pogledat danas...neki s mumijama kletvama i tak :D? |
ja od takvih ne mogu spavati :D
|
Mah ja se ne bojim :P
Ako ima tko kakav prijedlog ? |
Citiraj:
Svako ima svoju ovisnost a pošto moja ne utječe loše na mene, moglo bi se reči da i nemam problem. Problem sam imao kad sam trošio 600kn mjesečno u videoteci :D Citiraj:
Citiraj:
|
Hehhe iz tvojih usta u bozje uši :D
Ma ne nabijam i ja sam nezaposlena :( Hvala na preporuci ;) |
Citiraj:
Nisam neki filmofil, niti trazim realnost. Ali ovi su na veliko pretjerali. Na veliko. |
Noćas će se bit teško odlučit kaj pogledat.
Muke su to. |
Citiraj:
Citiraj:
samo kod takvih analiza bi bio dobro reć zašto dobar - zašto ne dobar (glumci, radnja, spec efekti, ambijent, muzika, bla bla bla...) neki dan gledo ovo dobar, dobar...mogli su malo više porasit na atmosferi...no Caine jako loš...očekivao sam više od njega...Ben Kingsly odličan iako ne volim karakterne glumce jer pretjeruju (pogotovo onaj odron Hugh Grant) a kritičari ih fale pa to onda ispradne još lošije. u filmu glumi i sin Bena Kingsley - zašto imam osječaj da je ulogu dobio prek veze.... |
Pa zar nije wnbeeeE ljepo rekao? Plot mu očajan i gluma loša. :)
Ja gledam sve odreda pa mi nimalo ne smeta sažetost nečijih komentara ( u biti pratim temu samo jer mi se povremeno skrene pažnja na nešto što nisam gledao) no ako netko traži stručan osvrt , po netu ima dovoljno mjesta na kojima se to može nači... A da i ne gledam sve odreda , bilo bi mi blesavo čitati takve stvari ( kao što mi je blesavo gledati trejlere jer ti otkriju previše) kako bi dobio dojam jel se nešto isplati pogledati no ako je nekome vrijeme od iznimne važnosti , s tim bi bilo i puno manje razočaranja. |
Citiraj:
Citiraj:
Svejedno mislim da imamo kvalitetne filmofile tu na forumu, i sa ove teme izvlačim solidan postotak filmova koje pogledam. Citiraj:
Možda će to nekima zvučati mutavo ali stvarno mi je to nekako najbolji i najsigurniji pokazatelj da neću baciti vrijeme u vjetar. |
Poker night: 3/10
Gone girl: 7/10 |
What We Do in the Shadows odlicna komedija...mozda se nece svakome svidit jer je snimana kao "dokumentarac", al tko voli vampire i slicne stvari neka pogleda.
|
znam da nije film, ali kad smo kod clementa si gledao flight of the conchords?
ovo ide na must watch listu imidijetli :D |
Citiraj:
Ovako odlican film sa savrsenim zapletom i vrhuncem, usrat s onako debilnim krajem je neznam, katastrofa epskih razmjera. Tako glup i los kraj jednog filma ne pamtim ni u onim niskobudzetnim indie sranjima. Skoro mi suza krenula kad je filma zavrsio a izraz lica :stoopid:. Mogao je bit jedan od meni najboljih filmova ikad, ovako je ispao teski BS. Znam sad ce poceti, ali ne kuzis bit i smisao, da ne kuzim bit i smisao kroz cijeli film ono prolazit i onda na kraju rec ko ga jebe... Nema ni biti ni smisla :D |
Citiraj:
|
ja sam jedno ljeto svaku večer sluške na uši i par epizoda pregazio... rikavao sam od smijeha :D
inače ovaj riđi što sam ga vidio u traileru glumi menađera clementu i onom drugom i veli u jednom trenu nešto tipa - momci imam dobru i lošu vijest, dobra je da sam vam napokon nabavio gažu, a loša je da smo bez para i morao sam uzeti pare iz fonda za crne dane. - pa koji je to fond? - prodao sam instrumente :D i meni najjače njihove pjesme sa live nastupa: business time i the humans are dead... hilarijus šit :D |
Binary solo...hahaha umra san...
nista morat cu ih sve posteno preslusat:chears: |
sve te pjesme su ti u seriji ;)
binary solo i you guys are way behind :D :D :D business socks :D |
Odluka je pala pogledat ću gospodare prstenova ....onak u jednom dahu..:D
|
Da o tome treba uopće donosit odluke je teška blasfemija :D
|
Citiraj:
Sad sam tek zamjesila lepinje..kad sve zavrsi...nema me :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego, ovaj zadnji Hobbit... Bolje da šutim. Ni blizu LOTRu. Ni u istoj galaksiji... |
Citiraj:
Nikak da nadjem film pun nadnaravnih bića |
Citiraj:
Ima i nadnaravnih ljudi u njemu... |
Pogledao gone girl. Jebote Afflek. On je prvi zeznuo film s onim svojim bezosjecajnim licem. Jebt neznas jel sretan,tuzan, iznenadjen ili ima japanske kuglice u guzici. Nemoguce vidjet emociju.
Radnju je zajebo scenarist. Odlican pocetak cakni zaplet,rasplet kao u sapunici. Nemam pojma o cemu se radi. |
Nakon sto mi je na kompu stajao skoro godinu dana, prije cca tjedan dana odlucio sam pogledati Vuka s val strita.
Film me toliko odusevio da cu ga veceras opet pogledati. :D Nije stvar u pizdarijama kad se drogiraju i seksaju droljice po uredu, nego ono, glupim ljudima treba uzeti novac i bas ima par dobrih fora :D |
Meni je najjači dio kada se prisjeća kako se super dovezao kući nadrogiran, bez ogrebotine! :D
|
A ko nebi da ga doma čeka onakva pi**a? :D
|
Odgledalo Gone Girl - 7/10
Ne lošo filmo. Assflek standardno loš, ali svi ostali su razvalili, pogotovo odvjetnik i Rozamunda :) Ono što me najviše oduševilo je prikaz dobrog dijela naroda amerike kao totalno retardiranog kad se nekakve big brother životne priče rastegnu preko medija :) |
Ček šta Rosamund? Ženska se pojavljuje u 3 scene praktički. Nisam baš primjetio da je razvalila.
Hobit je vani. |
U odnosu na Assfleka, svi ostali su razvalili. Svatio sada?
|
u odnosu na njega i ja sam razvalio koji em nisam glumio u filmu niti gledao isti :D
|
AITO ISTO :D
|
affleck
|
Citiraj:
|
Inače nisam fan lotr-a i moram priznat da se radnje gotovo pa i ne sjećam, al eto odlučih pogledat hobita neki dan i moram priznat je film prosjek. Ali zato drugi dio desolation of smaug me prikovao za kauč. Mislim da je to zbog puno akcije i pomalo romanse, al onako odrezat kraj filma, užas.
|
Citiraj:
A sad na drugo: Gone Girl - meni dobar, uglavnom volim Fincherove filmove, makar je imao i promašaja koje nemam namjeru ni škicnuti (Benjamin Button). Affleck... što reći a da već nije rečeno, koma :D I to će biti novi Batman... Kristijane vrati se :D Before I go to sleep - ništa što već nije viđeno, ali meni dobar psihološki triler |
Za vikend su na tapeti hororci :D
Nasla ih hrpu pa redom :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |