![]() |
Citiraj:
S02 dolazi taman na vrijeme :kafa: |
|
Kung Fu (1972-75). Još bolje od The Following.
|
Da to valja imalo bi priko 8....
|
8.000 je hard stop :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
STD je postao negledljivi šrot. Shift+Del.
|
Meni ostala zadnja epizoda. Ali sam u zadnje dvije/tri epizode preskakao drama dijelove, fast forward po 30 sekundi naprijed dok se ne pomaknu s mjesta.
|
Evo završio je STD.
Pa koji je to šrot. Nažalost, ni Picard nije bolji Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
|
Citiraj:
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odlicna 👍 Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Power Book IV: Force
Nije loše. |
Top boy
Druga sezona vani, netflix Meni vrh vrhova |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk |
Kak druga tek? Kaj nisu prva i druga sezona izasle davno jos, prije kakvih 10 godina te je otkazana serija da bi ju pred koju godinu Drake ozivio.
Ili je Netlifx zbubao sve u u jednu sezonu ili ja mislim na drugu seriju? :D |
Citiraj:
Na Netflix tek došla druga sezona, treće i četvrte nema :lol2: |
U pravu je Juice, cijela četvrta sezona je vani već nekoliko dana, a ovo kaj Netflix prikazuje kao prvu i drugu su zapravo treća i četvrta.:)
https://i.postimg.cc/TYByMS8t/Top-Boy.png |
A je, ipak je ta.
Sad prvu i drugu mogu pogledat kao prequel :D |
Serija From je sve napetija i napetija....sviđa mi se.
|
The last kingdom - fenomenalno 10/10 od mene sve 4 sezone. "I am Uthred, son of Uthred. Destiny is all!!!
Mozda jedna od najboljih viking serija. Dok su oni vikinzi s onim Iversonom potonuli da ih nitko ne gleda, ovdje sve 4 sezone epic!!! |
Citiraj:
I opet sam napravio grešku što nisam pričekao da završi sezona. Ovako, poludim do sljedeće epizode. |
Citiraj:
|
Tako je ima ih 5, tako sam bingao da mi se pomjesalo.
BTW izasla serija HALO. Prva epizoda, ocjene su ocajne, navodno gameri razocarani, nisam igrao igru pa cu vjerojatno ignorirati ocjene ovaj put, mada 6.6/10 je veliki red flag. Al dobro to su tek prve ocjene i navodno su game fanovi strasno ljuti, hahaha |
Citiraj:
Sent from my KB2003 using Tapatalk |
Daleko od toga. Lost je vjerojatno najkompleksnija serija napravljena do danas. Neke epizode sam gledao i nekoliko puta i čitao objašnjenja da shvatim što je pisac htio reći jer je toliko toga sakriveno da gledanje Losta bez 100% fokusiranosti ostavlja jako puno upitnika.
Ako si pratio, ovo će ti malo objasniti što se sve dogodilo na kraju https://thecinemaholic.com/lost-endi...g%20as%20Locke. |
Nažalost ni pisac nije znao što želi reći u Lost-u.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
+1 I mene je tog kraja strah. Dobra serija, ali ako ne zavrsi smisleno ili počnu redat sezone bez ikakvog smisla.... đaba su krečili Sent from my iPhone using Tapatalk |
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
Citiraj:
Zato se nakon svake epizode išlo na neki od foruma koji su se bavili seciranjem svake epizode u detalj. Bilo je toliko sitnih i za priču bitnih detalja skrivenih u toj seriji da ih nekad ne bih primijetio ni u ponovnom gledanju. Tek je Dark došao blizu Lostu po kompliciranosti. Tko voli takve stvari, super. Ne sjednu svakom |
Ma meni je dobra serija bila ali su puno otvorenih pitanja ostavili, nekih bitnijih nekih nebitnih, a ugl je poravdsnje da je to lost da je moralo ostat misteriozno.
|
pa Lost je sve razjasnio u zadnjoj epki - ak se dobro sjećam. da ne spoilam, do zadnje epke je bilo tricky i onak, SF.
ja sam imao drugu teoriju ali niakd nebi došao na takav završetak. moraću ponovo posudit Lost u 4K da sve opet pregledam. za razliku od Dark-a koji je komotno mogao početi eimitiranje sa 3. sezonom. i opet bi završili sa istim objašnjenjem. eto posudio sam From i veselim se gledanju. |
U prve dvije sezone LOST-a glavni junak je vegetacija. Svaki kadar je oku ugodan. Od likova tj. ljudi glavni junak je eto Jack, ali čini mi se da ni pisci još nisu imali pojma zašto je on glavni lik.
|
Nisam gledao Lost al' Miru Furlan pamtim po Lepoti poroka. Ne znam zasto :D
|
Sex Education se ceka 4. sezona, The White Lotus je blesavo ali ok
|
Bok,
dali netko zna dali za ovu seriju: Hill Street Blues postoji prijevod odnosno titlovi ? na https://www.prijevodi-online.org/ ne mogu uopće naći niti seriju na popisu što mi je dosta čudno |
jedino ovdje nalazim, no na eng:
https://www.opensubtitles.org/en/sse.../idmovie-50992 |
Šteta, izgleda da nije bilo interesa za tu seriju. Mozda
Netko ovdje sa foruma ima zelju prevesti ? 😆 |
Provuci kroz Google translate, korigiraj i eto. Sad bi ti da to netko za tebe? :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:41. |