![]() |
Citiraj:
"Female 18-29" kazu da je 8.0 :D |
A ne, to je sad nastimavanje rezultata izbora :D
Edit: Sad znamo koja skupina gleda samo serije iznad 8 :D |
Median je 8 :D
|
Citiraj:
|
Viking Valhalla - nema Ragnara, ali pogledao cijelu seriju u sutu bez premotavanja dok sam prebacivao Vmware cluster VMova s jednog backupa na testni server. citaj satima cekas da nesto kaze press yes vise puta :D
Ragnar je imao posebnu karizmu, ovdje ima dobra kemija izmedju glavnih vodioca price iako u stvarnoj povijesti nisu cak ni zivjeli u istim stoljecima. Vrijedno pogledati cak i ako niste gledali prethodne vikinge - ja sam jednostavno prestao gledati kad je Rollo ostao u engleskoj tako da nije da je potrebno bilo kakvo znanje prethodnog serijala. |
Pokusao sam opet gledati Raised by wolves. Trebalo bi bit dobro a nije. Sve su nekako zbuckali u negledljivu masu. A onaj "father" em je bedast, em umire cesce nego Kenny u South Parku :D
|
Citiraj:
Drugu sezonu nisam ni probao gledat iz gore navedenog razloga. |
|
Mužnja se nastavlja.
|
Baš, uskoro ce i r2d2 dobit svoj spin-off. Prvo baby r2d2, pa onda teen r2d2... Onda kako je upoznao c3po koji je pak gay, zaljubljen u drugog, pa r2d2 pati... :D
|
Neka ih, ja cu gledat koje valjaju, koje nevaljaju necu gledat i top. Bolje nego ono doba kad si ima 3 SciFi serije.
|
Viking Valhalla
puno bolja sezona od zadnje 3 Vikinga Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Kaj se Star Wars Obi-Wan Kenobi serije tiče, IMHO ne bi trebalo ispasti loše, a i općenito su ove Star Wars serije ispale bolje, nego posljednja filmska trilogija.
Solo i Rogue One su IMHO također bolji filmovi od glavnog materijala. Na kraju je čak i YouTube fan materijal ispal bolje od onoga kaj su u Disneyu osmislili.:frend: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma pogledat ću ga, daleko od toga da izbjegavam. Sad sam na dokumentarcima i filmovima koji lijepo izgledaju na OLED-u.
Većinom novija brainless zabava nedostojna spomena u ovoj temi gdje se gledaju samo imdb 8.0+ filmovi :) Kad to iscrpim, a sebe odmorim, onda kreće maraton kvalitetnijih filmova, a lošije kvalitete slike :) |
Citiraj:
Citiraj:
@ivan serije 8.0 filmove nemamo definirane, vjerojatno 7 |
Kako nemamo?! Molim precjednika radne skupine da se izjasni o prihatljivoj ocjeni za filmove, u tri decimale :D
|
|
K.o.n.a.č.n.o. čekam ga ko pojeftinjenje benzina
|
Citiraj:
eto, a kad sam ja tako predložio odlične serije dobio sam opomene od strosjeditelja da moram elaborirat na 5 stranica zašto mi je dobra, okarakterizirat likove i ne spojlat i zainteresirat ekipu da ne klikče bezveze na link jer ja time zarađujem...:nono: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Uveli smo novo pravilo, samo postas imdb ocjenu na tri decimale. A mi ćemo na osnovu ocjene, timestamp, tvog profila, IP-a...lako naći o kojoj seriji je riječ, zašto ti se sviđa, preporucas... :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
Nitko te nije tražio esej zašto ti je nešto dobro. Npr iz tvog posta se jednostavno ne vidi o kojim serijama se rade ako se ne klikne. Clickbait, zar ne? Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
7.0, 6.99 se ne gleda :D |
Samo 7.0 ili sve iznad 7.000? Prijedlog zakona mora biti jednosmislen :D
|
Sve iznad 7.000 uključujući i 7.000 :D
|
|
jel netko gleda The Book of Boba Fett? krenuo neki dan s tim.
|
Citiraj:
|
Pogledao Wheel of Time konačno. Znam da nema vrhunsku ocjenu, da ljubitelji knjiga čupaju kosu od muke na promjene, ali meni je dosta dobra serija koja postaje sve bolja do kraja sezone.
|
Pogledao dosad tri epizode WoT i za sad bih joj dao 6. Ali ubijaju s rasnom raznolikošću, ovo je next level.
|
Meni ide taman od 6 na početku do 8 na kraju. Ne znam ništa o tom svijetu, nisam čitao knjige, pa me ne smeta što su all over the place :)
Imam problem s glumcem za Perrina i Nynaeve, drveni su i dosadni, Lan mi je dobar, ali Rosamund Pike rastura. |
|
tenk ju. na listi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moram priznatida me he El innocente nakon prve dvije epizode razočarao, predvidljivo i priča puna rupa.
Pogledao jučer 4. epizodu Mare of Easttown, i za sve pohvale. |
Upload, season 2 je vani. Čvrsta 8.001. Al' su ostavili one of the biggest cliffhanger...
https://www.imdb.com/title/tt7826376/ Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
upload je jeben hahahaa .... tnx
|
The Last kingdom - vikinzi malo opet, odlicno uradjeno na nivou onih prvih vikinga, no ovdje je malo taj saxonsi stih kako je to nekad bilo u Engleskoj... Dosta realno mi djeluje.
Poceo sam s prvom epizodom i vidim tamo onog lika iz Succession serije koji me nasmijavao s svojim glupostima, a sad vodje glumi oca Uthreda, nikako se nisam mogao presaltat s one njegove uloge na ovu, no dobro brzo sam se presaltao zahvaljujuci scenariju, hahaha ( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:49. |