![]() |
Osiguranje ti je potrebno jedino ako planiraš bicikl stavit na vlak a ti ići nekim drugim prijevoznim sredstvom. Inače u tom istom vagonu su i sjedala za vlasnike bicikala, odnosno možeš sjediti odmah do vlastitog bicikla.
|
Citiraj:
Radi odlicno. Upalis i rasvijetlis citavu sumu...ako nisi imao nista slicno u ruci kad je prvi puta upalis i vidis koliko baca, lagano ostanes paf...pogotovo u sumi. |
@diablo..oho. Fino fino.
@Nik. Hvala. Nemoj biti ljut. :) Idem kupiti. Tnx. :) |
Evo uzeo i ja one naočale u Lidlu.. Za tu cifru odlično.. Samo futrolica toliko vrijedi :D
|
na mojim jednima su se stakla zgrebala, pa cu ic sutra probat zamijeniti :D
nisam ih niti nosio po vani |
Imam ja rezervna stakla za one naocale sa manjim staklima. Ako imas takve dam ti ih.
|
Citiraj:
30kn karta, samo pazi da ti napiše za cijelu dužinu puta. Iako mislim da Vk-Zg nema presjedanja. U kojem vlaku i sve ostale bitne informaicije pišu ovdje. Ja sam prošli tjedan vozio bicikl vlakom Vž-Zg-Sb. Sve je prošlo u najboljem redu, jedino što ti dosadi sjedit samom u odjeljku za bicikle xD Ja nisam htio objesit bicikl za kuku već je bio naslonjen. Stvar je da kuke nemaju nikakvu gumu na sebi a nije mi se dao vadit karton iz torbe, pa za dobrobit prednje felge nisam ga htio objesiti. Što se tiče čuvanja, da moraš sam čuvati bicikl, al možeš sjesti odmah u vagon do tog prostora za bicikle pa imat bicikl na oku, možeš ga i sajlom zaključati. |
Citiraj:
A u zamijenu dobijes pivu :chears: |
Nije problem ;)
|
Citiraj:
|
mogu i to napravit :D
al necu se ciganit odmah, budem probo na finjaka prvo |
Citiraj:
Ajde ti max fino pitaj iako ja znam odgovor, dakle ako ih više nema dobit ćeš pare, a ako ih ima dobit ćeš druge, samo stakla ti sigurno neće mjenjati! |
Citiraj:
|
došla mi kamerica.
trudim se frknut je na prsa, ali ne uspjevam je pozicionirat. helmet cam radi ko blentav :D ne trza, fps-i su solidni čak :D punim je pa bi mogao jednu rundu na grmu samo radi kamere :D :beer: |
17:00 tunel. Ja i frend idemo. Ja do 19:45 moram bit na autobusnom, pa ono :)
Ako bi recimo nik išao na 20tku... :) |
Samo da javim da se bika lagano blizi kraju, kocnice su stigle i na srecu nisu mi udrili porez i pdv.
A ramu ocekujen ovi vikend petak ili subotu. manje vise sve je naruceno i samo moran cekat da mi stigne. jel zna netko koliko tocno kosta prominit buzir i odzracit kocnicu? i oce bit dosta 80cm buzira za prednju kocnicu? |
buzir je jeftin, ali bombice (ono što dođe na kraj bužira) su skupe. izmjeri si koliko ti treba, pa kad vec stavljas novi, stavi koliko ti treba...
|
Na XC bajku je brijem taman 80cm. Ja imam 95cm na bajku sa 150mm vilicom napred i ima viška dosta.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
aaaaaaaaaaaaa, fali 2mm da mi stane 203mm disk otraga, demit :( sad moram nabaviti 180mm :(
|
|
Pitao sam na DB-u ali kako mi je hitno pitat ću i ovdje
Nećak mi navršava okruglo jednu godinu u subotu, i nemam pojma šta da mu kupim, pa sam se sjetio ovog http://img11.imageshack.us/img11/3959/bicikliv.jpg Naravno da je prerano, ali neka kasnije iskoristi, bolje to nego neki lančić ili dukat koji će stajat u ladici godinama. Uglavnom ovaj sa slike je u knedli 530kn, vidio sam sličan ili isti u izlogu RJ, da li je itko kupovao nešto slično i da li može preporučiti neki drugi model? Neko je bio stavio sliku isto tako drvenog bajka i stavio naljepnicu Canyon na njega :P Hajde please preporuke, totalno sam zakasnio, hitno je. |
Mislim da ti DSG ima neki bajk slicam tome ali zeljezni i da je cijena oko 600kn pa mozes otic tamo i pogledat.
|
Hvala svima na savjetima oko velicine moje rame, napokon sam se odlucio i uzeo manju :D !
Sada izgleda ovako http://imageshack.us/photo/my-images...mg0147jyq.jpg/ |
odličan :D
|
Citiraj:
|
Lepi strojcek.
|
Citiraj:
Kakvi prerano, ja sam dobio BMXa za prvi rođendan. :D Ja sam takve bicikle viđao po dječjim trgovinama i tu u Vž u jednoj di prodaju samo drvene igračke i stvari. Nekako sumnjam da takvih, drvenih bicikala il kako se već zovu ima po bike trgovinama. Mislim da forum.hr čuda radi za ovakva pitanja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:10. |