PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Brko 19.05.2019. 21:45

Dečki, fake FB accove imate, takve komentare na Index ;) Ajde da se držimo serije. Sreća u nesreći je bila ta što je ipak kod nekih razum prevladao, tipa Gorbačov, koji je bio pametan čovjek. Ali kad vidite onog dedeka i njegov motivacijski govor u onom skloništu da je sve u redu, to je ono najgore. Gore i od same radijacije.
Stvarno fanstastična serija.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

panasonic 19.05.2019. 21:48

Malo odmaka od holivudske serije o Černobilu i jedan real life video najboljeg vlogera:
https://www.youtube.com/watch?v=aIC73xZPLgU
Vrhunski sadržaj.

Roberto 19.05.2019. 22:25

DARK S2 stiže 21.06. :)

Brko 19.05.2019. 22:30

Sad se ima konačno što gledati. Deutschalnd 86, Chernobyl i taman dođe Dark S02 :)

xlr 19.05.2019. 22:42

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3302635)
DARK S2 stiže 21.06. :)

Bokte, ni S01 nisam siguran jesam li shvatio 50% iako sam odgledao cijelu. Bilo mi je bas nepotrebno tesko pratiti pricu, em njemacki pa citaj titlove, em timelineovi... Nadam se da nece biti puno veze s prvom sezonom jer nemam salabahter :)

Roberto 19.05.2019. 22:53

Ja sam nakon S1 procitao neki who is who and what was what clanak :D

Ali od tada i to zaboravio :D
Najbolje bi bilo jos jednom odgledat S1

Meni je njemacki bas bio plus, iako sam gledao s eng titlovima

Guls 20.05.2019. 04:10

Eto, usrali GOT do kraja.
Baš onako, pošteno.

Šteta.

thuNdeR 20.05.2019. 04:53

Prestrasno

Pomo 20.05.2019. 07:05

Citiraj:

Autor panasonic (Post 3302623)
Malo odmaka od holivudske serije o Černobilu i jedan real life video najboljeg vlogera:
https://www.youtube.com/watch?v=aIC73xZPLgU
Vrhunski sadržaj.

Vidio sam dramatično vađenje noža da se obrani od mutanata i dobijo sraćku pod momentalno.
Odma me na ovog podsjetio.

Morpheous 20.05.2019. 07:27

Citiraj:

Autor Guls (Post 3302686)
Eto, usrali GOT do kraja.
Baš onako, pošteno.

Šteta.

Budite fer i nemojte nikakve komentare pisati mimo spojlera. Ovako već znamo da nije standardan i očekivan završetak i već si spojlao kraj.

Guls 20.05.2019. 08:05

Citiraj:

Autor Morpheous (Post 3302699)
Budite fer i nemojte nikakve komentare pisati mimo spojlera. Ovako već znamo da nije standardan i očekivan završetak i već si spojlao kraj.

Ovo je vjerojatno samo u tvom svijetu. Ne brini, nitko nije nista rekao.

zkljaja 20.05.2019. 09:46

Zao mi je ljudi koji su ovo gledali 8 godina :D

Tolko loose endova, sva misticnost od prvih 4-5 sezona bacena u vjetar..
Nights watch jos postoji jer...zlocinci negdje moraju otic? Vrata na zidu zatvorena iako je otvoren, nema sukoba sjevera i pravog sjevera.
Bran ima pravo na tron zbog bezveze, ne zna se zasto se Mad king doimao ko Hodor. Novi odbor je shiet..Yara se zaklela za Danny, a nije je bilo 3 ili 4 epizode? Svakakvih gluposti ima..

geronimo_2 20.05.2019. 09:52

Ubijate me. Prst je već lagano na Del tipki za cijeli serijal :hitthewal:

pogi 20.05.2019. 09:53

Počeo sam gledati Project Blue Book, tu na forumu ju je netko spomenuo.

Može se pogledati, malo baca meni na X-Files

Morpheous 20.05.2019. 10:09

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 3302752)
Ubijate me. Prst je već lagano na Del tipki za cijeli serijal :hitthewal:

Bar ćeš osloboditi mjesto na disku :lol2:

bixsy the king 20.05.2019. 10:22

Nisam još pogledao zadnju epizodu GOT-a...budem večeras.
Al vidim da je kmečanje već počelo...bit će spoilera i besmislenih postova na izvoz.

Colop 20.05.2019. 11:12

Kraj je logičan s obzirom na sve što se izdešavalo zadnju epizodu dvije.
Ispao je puni bolji kraj od onoga što sam ja očekivao.

Gilbert5 20.05.2019. 11:28

Bezveze, razvijali Jona toliko sezona da bi ga poslali da čuva snijeg i led. Unsolid odjedrili u pm i koji k je onda Jon morao otići. Bran nerazvijen lik i postao kralj. Kao da su namjerno ovo sjebali nebi li kroz spin off serijale kroz sljedećih 100 godina prodavali novi sadržaj. Nešto kao marvel.

Colop 20.05.2019. 11:33

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 3302805)

Bezveze, razvijali Jona toliko sezona da bi ga poslali da čuva snijeg i led. Unsolid odjedrili u pm i koji k je onda Jon morao otići. Bran nerazvijen lik i postao kralj. Kao da su namjerno ovo sjebali nebi li kroz spin off serijale kroz sljedećih 100 godina prodavali novi sadržaj. Nešto kao marvel.

Mene više zanima kako su objasnili Dothrakijima da je njihova khalesi mrtva, a da ovi ne spale pola Westerosa.
Sansa je na kraju najbolje prošla od svih.

p3c3k 20.05.2019. 11:51

Citiraj:

Autor pogi (Post 3302753)
Počeo sam gledati Project Blue Book, tu na forumu ju je netko spomenuo.

Može se pogledati, malo baca meni na X-Files

Pogledao sam prvu sezonu i mogu rec da nije lose, nacekat cemo se za drugu posto je planirana za 2020.

Ali ako cemo potegnut paralelu u likovima ovo je 1/1
Hynek = Mulder
Fixer = Deep Throat

Mladenxy 20.05.2019. 11:57

GOT, super serija, faliti će...

10/10

sinisa1989 20.05.2019. 12:19

Citiraj:

Autor Colop (Post 3302809)

Mene više zanima kako su objasnili Dothrakijima da je njihova khalesi mrtva, a da ovi ne spale pola Westerosa.
Sansa je na kraju najbolje prošla od svih.

Nisu znali zajednički jezik :D

adaksinjo 20.05.2019. 16:23

ako ništa drugo, Jovan Snežni je podragao cucka :D hejterima jedna stvar manje za plakanje

silver_tip 20.05.2019. 16:31

Ma ukenjali su ga totalno, do ibera.

Nisu ni mogli drugacije zavrsiti kad je rasplet cijele sezone otisao na krivu stranu, od serije koja je imala takve neocekivane obrate i situacije, sokirala radnjom i raspletom prijasnjih sezona i onda zavrse seriju u stilu kakve Turske sapunice.

Od cijele zadnje sezone jedina epizoda koja je bila jos donekle "normalna" za sami stil GoT-a je ona gdje su joj koknuli zmaja.

Po meni ovo bi bilo u stilu GOt-a !!

* Tyrion je trebao zasjesti na tron.
* Sansa je trenala biti njegova desnica, zamjenica.
* Jon Snow kralj samostalnog sjevera a Drogon nakon sto je "oplakao" Daenerys je trebao pognut krilo i staviti se na raspolaganju Jonu jer je Targaryen kao i Daenerys. Tako "poslozeni sjever" bio bi odlican korektiv svemu ostalome cime Tyrion vlada.
* Cersei i Jamie su trebali ostati zivi !!
* Cersei je trebala zavrsiti kao robinja u vlasnistvu Sanse zajedno sa onom ogrlicom oko vrata sto je spaljena od strane Sivog crva.
* Jamie je trebao zavrsiti u nocnoj strazi kao zapovjednik iste i dok je tamo i dok je vjeran sluzbi, Cersei i dijete koje rodi ce biti zivi...
* Bran Stark je trebao ostati ono sto i je, Trooki Gavran u Westerosu.
* Sivi crv sa svojom vojskom i Dothrakima odlaze kuci u Essos, vodi Davosa sa sebom !

* Arya Stark je trebala poginuti od zmajske vatre u pokusaju ubojstva Daenerys, dakle Jon Snow i zmaj Drogon su osudjeni jedno na drugo zbog povezanosti zmajeva i Targaryensa i oboje od njih je ubilo onom drugom netkog voljenog.

E to bi bio rasplet u stilu svih prijasnjih sezona i nema tko nebi phizdio kako su zbilja zavrsili seriju sokantno, kakva je i bila u zadnjih par sezona ! :D

Mladenxy 20.05.2019. 16:36

Citiraj:

Autor silver_tip (Post 3302916)

Nisu ni mogli drugacije zavrsiti kad je rasplet cijele sezone otisao na krivu stranu, od serije koja je imala takve neocekivane obrate i situacije, sokirala radnjom i raspletom prijasnjih sezona i onda zavrse seriju u stilu kakve Turske sapunice.

Od cijele zadnje sezone jedina epizoda koja je bila jos donekle "normalna" za sami stil GoT-a je ona gdje su joj koknuli zmaja.

* Jon Snow kralj samostalnog sjevera a Drogon nakon sto je "oplakao" Daenerys je trebao pognut krilo i staviti se na raspolaganju Jonu jer jeTargaryen kao i Daenerys. Tako "poslozeni sjever" bio bi odlican korektiv svemu ostalome cime Tyrion vlada.
* Cersei je trebala zavrsiti kao robinja u vlasnistvu Sanse zajedno sa onom ogrlicom oko vrata sto je spaljena od strane Sivog crva.
* Jamie je trebao zavrsiti u nocnoj strazi kao zapovjednik iste i dok je tamo i dok je vjeran sluzbi, Cersei i dijete koje rodi ce biti zivi...
* Sivi crv sa svojom vojskom i Dothrakima odlaze kuci u Essos, vodi Davosa sa sebom !

* Arya Stark je trebala poginuti od zmajske vatre u pokusaju ubojstva Daenerys, dakle Jon Snow i zmaj Drogon su osudjeni jedno na drugo zbog povezanosti zmajeva i Targaryensa i oboje od njih je ubilo onom drugom netkog voljenog.

E to bi bio rasplet u stilu svih prijasnjih sezona i nema tko nebi phizdio kako su zbilja zavrsili seriju sokantno, kakva je i bila u zadnjih par sezona ! :D

Tyrion i je sjeo na prijestolje, onako iz sjene. Vuče sve konce, kralj je čovjek po njegovom izboru, bankara je kupio ranije...uostalom sjeo je na stolac svog pokojnog oca.

trpi 20.05.2019. 16:55

ma dobro je sve, dobar je ovaj mali

silver_tip 20.05.2019. 17:05

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3302917)

Tyrion i je sjeo na prijestolje, onako iz sjene. Vuče sve konce, kralj je čovjek po njegovom izboru.

To bi "pilo vodu" da je birao netkoga znajuci da ce biti desnica... sta Tyrion moze kraj Brana ? Ama bas nist.. ni popisat se u cosku nekakve rusevne zidine.

Ako gledamo prvu sezonu i da je jedan Stark bio desnica "Lannisterima realno", sada dolazimo na pocetak jer Sansa nastavlja tamo gdje joj je otac zapoceo ali naravno u sasvim drugim okolnostima.

Baratheon u prvoj sezoni je samo pro forme kralj, vladaju Lannisteri realno. Sansa za znackom desnice kako stoji na zidinama gdje su joj pogubili oca, pa jel bi moglo bolje od tog kadra....

adaksinjo 20.05.2019. 17:35

Citiraj:

Autor silver_tip (Post 3302916)

* Jon Snow kralj samostalnog sjevera a Drogon nakon sto je "oplakao" Daenerys je trebao pognut krilo i staviti se na raspolaganju Jonu jer je Targaryen kao i Daenerys. Tako "poslozeni sjever" bio bi odlican korektiv svemu ostalome cime Tyrion vlada.

vidim da razmišljaš dalekosežno i u obzir uzimaš neke stvari koje je prosječni fan serije zaboravio davnih dana. ako su ovo stvarno tvoje ideje za rasplet, objavi to na redditu i poberi kamion golda jer iskreno, rasplet kako si ga opisao je neusporedivo bolji od ovih 6 isforsiranih epizoda.

Mladenxy 20.05.2019. 17:37

Citiraj:

Autor silver_tip (Post 3302927)

To bi "pilo vodu" da je birao netkoga znajuci da ce biti desnica... sta Tyrion moze kraj Brana ? Ama bas nist.. ni popisat se u cosku nekakve rusevne zidine.

Ako gledamo prvu sezonu i da je jedan Stark bio desnica "Lannisterima realno", sada dolazimo na pocetak jer Sansa nastavlja tamo gdje joj je otac zapoceo ali naravno u sasvim drugim okolnostima.

Baratheon u prvoj sezoni je samo pro forme kralj, vladaju Lannisteri realno. Sansa za znackom desnice kako stoji na zidinama gdje su joj pogubili oca, pa jel bi moglo bolje od tog kadra....

Ali ipak je završilo na kraju kako je on želio i zamislio, Brana i tak ne zanima svakodnevno politikanstvo i kompletno vođenje države je prepustio svojoj desnici, koja ga je i dovela na vlast. Stoji da je on vodstvo iz sjene dok na prijestolju sjedi netko politički korektan sa dobrom pričom...ali u biti nesposoban ili nezainteresiran za ono svakodnevno vladanje. Njemu je to dosadno jer i tako vidi budućnost...

aCiD Mac 20.05.2019. 20:30

Slažem se da se zmaj trebao nakloniti Jonu. Uglavnom zadovoljan zadnjom epizodom i ulogama svih na kraju.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:03.