![]() |
Vidim da su 3 iskapale, još 2 epizode (zadnja 03.06.). Ja ću čekat sve da izađe, kao i za GoT
|
2 epizode su vani...ili imam pogrešnu informaciju ?
|
afaik 2 su vani. ja isto cekam ko i uvjek, al ovajput ce cekanje bit u tjednima :zdero:
|
Sorry da, dvije, 3 su sa slikom :D
https://www.imdb.com/title/tt7366338...f_=tt_eps_sn_1 Inače to čekanje što mnogi od vas rade mi je užas, kad sve izađe - gledam kad hoću i koliko hoću, do tad ne počinjem... GoT je još gori po tom pitanju, ja sam gledao svaku sezonu cijelu kad izađe, pa opet zaboravim radnju i sporedne likove... To treba gledati sve sezone u komadu... |
Citiraj:
|
Slažem se da ova to vjerojatno nije znala. Dobar dio informacija nije dolazio do glumaca, nego su kao i Emilia, tek pred snimanje skužili što se događa. Ali to je tako bilo i zamišljeno - da zaustave curenje informacija.
|
Citiraj:
|
Da bi se zaradilo još malo para, ubrzo ide prequel GoT-a
https://www.index.hr/magazin/clanak/...a/2085370.aspx |
Super, neka snime i 8 sezonu kad knjige budu napisane. Ono reboot, sto je popularno danas. Mogu rebootati i od koje sezone ranjje.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
Imaš peticiju za remake 8. sezone, pola milijuna ljudi već “potpisalo” :D
|
Samo? Pa i nije baš neka brojka obzirom koliko je serija (bila) popularna.
Gdje će nabaviti dva nova zmaja? :D Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
U Kini proizvode sve živo, pa možda se nađe koji zmaj na baji ili aliji :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
nije loš ovi Chernobyl, trenutno su samo 2 epizode vani (druga mi bolja od prve), sigurno gledam dalje...
|
Jel napeto, hoće li puknut reaktor il ne? :D
lol...da se serija gledati bez obzira sta se sve zna..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Oće oće, zvati će se Fukushima :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Konačno sve pospajao i sad idem gledati 2 u komadu :)
Sinoć pogledao još jednom Battle Of Chernobyl dokumentarac da se prisjetim. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Imaš područja u elektrani i u gradu kraj (Pripyat) da su normalna tj ne smrtonosna. Dok recimo imaš 150 km dalje (npr u Bjelorusiji) područja gdje si ded za 2 minute.
Pockets of radiation. Fallout nije baš ravnomjeran bio. A i Reaktor 4 je bio pod sarkofagom. Edit: odgledao prvu. Odlično. Genijalno. I u svemu odličan pogled na stvar kako je u stvari funkcionirala Partija u SSSRu. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Serija je odlična. Da nije bilo zrtve tih ljudi, Europa bi otisla u krasni k. A i ovako je to sranje odleprsalo posvuda.
Ovaj sto glumi birokrata mi je bio poznat i onda sam na IMDB vidio da je to odlican skandinavski glumac. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:05. |