![]() |
Citiraj:
|
Jel ima već novih mapa po netu? I jel zna neko ima li šanse da izađe conquest za cod4?
|
Citiraj:
http://www.cod2you.com/forum/index.php?topic=1041.0 Inače zippo skuplja pa će ti on reči. Citiraj:
Efo: 62.67.42.212:28960 - DB - hardcore - sabotage 194.97.164.74:28960 - FDGU - FF on - sabotage, hq, domination i S&D se izmjenjuju Citiraj:
http://forums.raidersmerciless.com/index.php Tu u CoD4 sekciji ćeš nači sve relevantno o igri (tu se skupljaju tvorci AWE moda, Powerserver i PAM moda, ostali moderi, maperi i ostali). |
Citiraj:
hm,napraviti ili iznajmiti postojeci? ako mislis na iznajmiti onda pogledaj Teamplay (www.teamplay.de) dosta kvalitetan Admin Panel imaju ako ti se neda prckat po ftpu,i sve sto ih zamolis naprave. Imaju samo originalne servere u ponudi,te su bazirani na Linuxu. |
Citiraj:
|
Pa u pocecima je,ali sada je stvarno sve rijeseno,vise ne kaska za windowsima :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ubil se bum ,formatiro komp, ali spremio sam mpdata, instaliram cod, ubacim MP kad ono, CORRUPTED, stats reset
ode 36 ranga :fuming::grrr: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
more ko staviti par ip-ija od hardkore servera.
nasel sam samo jednog,a sad na njega nemrem jer sam stavil 1.3 patch. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
na normalnim serverima pusim,dok mi ovii u vecini slucajeva leze,tak da sam se navukel,lijepo je gledati kad ti je kill veci od dead-a:D |
Jel mi može netko pojasnit PAM, TW i BJR modove. Ili bar bacit neke linkove. Mi smo u igraoni do izlaska cod 4 cijelo vrijeme igrali cod uo conquest tdm. I to cijelo vrijeme jednu mapu (gun assault).:D Cod2 nam se nije dalo igrat, prelagan bijaše u odnosu na uo. Tak da nemam pojma o gore navedenim modovima. Pošto conquest za cod4 još nije izašao a neznam ni dali će, možda da puknemo na server neki od gore navedenih. Thnx.
|
Citiraj:
Tu ljepo imaš sve o tome s tim da su odvojene sekcije za cod2 i cod4 - worm ti radi PAM i Powerserver a Tally AWE... i ostali tvorci modova se skupljaju ovdje. A ovdje imaš sve mape i modove za dvojku ako te zanimaju: http://callofduty.filefront.com/ EDIT: kak se dobije G3 da puca rafalno? Meni je single shot a svi po meni deru rafale sa njom?! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa sto ne postoji doubletap za brzo pucanje, i od G3 napravi rafal bez ikakvih problema?
Ako taj perk ne djeluje na G3 onda svi koji pucaju iz G3 rafal su chiteri, ali sumnjam u to. |
dajte još koji IP za hardcore, imam samo onaj CRo naš...
|
Evo ja sad probao i nema nikakvog rafala sa doubletapom.
Imam rafal od 3 metka ako na mišonji koristim specijalnu tipku. Vjerujem da i drugi to imaju ili koriste neka druga nelegalna sredstva. |
Citiraj:
|
Ma lupaju ko ludjaci,recimo ja ispucam stvarno jako brzo ,m14 i sve ostale pistolje ,no na g3 ne bas tako brzo. DT sluzi samo za automatsko oruzje.
|
Aj snimi to, jer recimo Termich sa M14 puca ko sa automatikom a ne koristi niš, jednostavno nije normalan :D
|
Citiraj:
@MM Pogleč si specijalnu tipku za 3 metka. :D http://www.a4tech.com/en/product2.as...103&MNO=X-718F |
I kak da onda igraš sa ovakvim čiterjem :D
|
Citiraj:
|
Pozdrav! Imam jedan problemcek sa COD IV!
Kad ukucam favorite server piše da je uspješno unesen ali ga nema na listi kad idem na refresh, a ako ga ponovno ukucam piše da je već postoji! Molim za pomoć?! |
Citiraj:
I jel to i iz snajpa odma 3 metka opali - ak da onda znam kak snajpaš haxoru jedan:D Citiraj:
|
Dal netko zna dali CoD4 bolje živi na Visti nego na XP-u? Jer ja sam instalirao Vistu prije 2 tjedna i vidim da moram poisključit par detalja, koje prije nisam. Vjerojatno zato jer mi je dx9 kartica. Vistovci, imate ista iskustva?
|
tako je,i meni isto ima problema sa ingame listama.
a ni ase nije nesto funkcionalan,bitno da sam si favorite sredio i meni dosta :) a sto se skripti tice,danas ih svako moze imat,stvarno netreba nikakvo znanje za pronaci i staviti tu skriptu,samo cinjenica je da neki fakat brzo pucaju (zmaj) dok neki koriste skriptu. skriptu cete lako prepoznati po tome sto svi ispaljeni meci imaju potpuno identican vremenski razmak izmedu hitaca,dok normalni ljudi koji šajbaju brzo,tipa zmaj,osjeti se da tu i tam zapne ;) |
Citiraj:
Malo crnog humora - Zmajček NHF - zeka peka :D A ovo za skripte - vjerovatno to furaju jer je baš identičan razmak između 5-6 ili više metaka.... |
@nuke je zastekam malo ukoci mi se i ovaj normalni prst zaljepi se za mis pa ga moram odvajat :D
@MM nemas frke, kome sta fali meni nista :O |
zmaj je hebeni kenker :D
ali fakat gledam,ima gro skriptarosa,i onda uleti sa m14 ili g3 u blisku borbu i puca ko iz uzija |
termich nije normalan....narolja se kafe i nije ni cudo sto klicka podivljalo :D
|
hm nazalost otkrio sam i ja nacin kako ***eno brzo pucati,necu o tome jel smatram da je to bezveze.
sad cu probat zahaltat nekog iz cb-a da mi se javi pa da se to ukine preko gameviolationsa |
Citiraj:
EDIT: nije mi jasno, igram i sad ili su svi čiteri ili kaj ali na kraju zarobim jedan G3 koji i kod mene puca rafalno - ima na skinu one metke crvene nacrtane - pa kaj nije skripta vezana na igrača a ne na oružje koje je izgubio :stoopid: Očigledno ima neka fora da puca rafalno a da nije skripta ili cheat..... |
LOL g3 si pokupio i puca rafalno. Hm...ma MM s kim se druzis takav si :p
|
:D
neznam mm,da nisi uzeo mp5 ali si bio toliko pijan da nisi skuzio razliku :D pricao sam sa lambom,jednim od admina na GV-u,kaze da nemogu nista protiv mog nacina "haxanja",dosta ljudi je to otkrilo,i dozvoljeno je zasad dok cb ne odluci drugacije,nije toliko ucinkovito jel je tesko obuzdat m14 ili g3 koji puca brze od uzija,dok su za skripte rekli da najvjerojatnije ide ban. naime oni su u stanju detektirati skripte iz cfg-a (vec postoji u cod i cod2,samo ne djele banove na to :S)stoga nadam se da skriptarosima dolazi kraj |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:41. |