![]() |
Citiraj:
Molim te da pogledaš epizodu još jedan put. Kakvo vražje uveličavanje? To je bila vulgaris zajebancija, kao i sa twingom i sa fiestom. Znači kad je mala fiesta pobjedila Corrvetu u trgovačkom centru to možemo protumačiti kao veličanje? Ista stvar sa ferrari vs yeti na raskopanoj stazi. Zapravo čim je najavio challenge očekivao sam da klavir bude pao na ferrari-a.:D Pogledaj epizodu još jednom i ako treba pogledaj cijeli Top Gear serijal(ako i treba pročitaj koju Clarksonovu kolumnu, pa budeš shvatio kaj čovjek misli o ovakvim stvarima). Jel meni se čini da si omašio ceo fudbal. |
uf, kako se rado citira promasio ceo fudbal. bas me zanima da li i ocito syss i pop jednako nisu gledali top gear, mozda ga kao ja nemaju na kompu cijelog? cak i starije epizode mozda nemaju, jos dok top gear nije bio ova trenutna postava (ne, ne pricam o onome debelom iz prve dvije sezone, jos prije). kako god -da, pratim ih vec godinama, i zeljno iscekujem svaku epizodu kao svi ovdje ;).
nego, ne zakljucuj napreskokce, neda mi se kaciti sa umovima koji tako donesu pravorijek. da, gledao sam vec par puta komplet sve epizode jer sam kao dobrana vecina ovdje "zarazena" od nekoga tko im je pokazao, i da - smatram da je i renault i ford dao koju pinku da se izreklamira njihov novi automobil. pogotovo ford jer je ford prakticki dio engleske tradicije, pa ono, prvo britanija - onda ostatak svijeta. ali opet mozda grijesim, jer sa tvingicem i sa fiesticom mi je bilo fora gledati, smijao sam se, stajaznam. sa jetijem mi je jednostavno forsiranje bilo, jedino sam se nasmijao na vucjaka kad je lovio muhe i sa onim zamjenskim cuckom. mozda to je sve zajebancija, ali je to ogromna reklama jednog vozila, jedne marke automobila, koja je prikazana milijunima ljudi. bas da to rade fore radi ne znam, nisu mi se pokazali tijekom godina za ljude koji previse mare za druge......... |
Što će reći da svaki auto koji njima prođe kroz ruke i pokaže se pred kamerom je multimilijunska reklama.
Zanimljivo je to što se već x godina sere kak nemaju ni jedan "jeftin" auto u seriji, a čim se pojavi koji odmah se razmišlja o teorijama zavjere/korupcije(mi 'rvati, jel).:) |
misljenja sam da je opet neko forsiro review "normalnog" auta i da je yeti dio radjen kao i twille i fiesta :D,
s time da mi je onaj test twilleta bio najbolji,osim djela kad gada sve coskove... |
Burko, nije ti to automagazin il auto blic il nesto trece da pavo zubak da para pa se automatski hvale marke i modeli koje on prodaje.
ovo je TG, oni su toliko auti posrali (najvise opel/vauxhall, toliko da su ovi pizdili javno) da imaju reputaciju vec godinama :D a sto se tice losih auti, ima ih koliko oces, daewoo/chevrolet, tata, ssang yong, kia, lada, dacia...pa do pojedinih modela opela, seata, fiata, renaulta, peugeota... |
BBC je javna televizija i po zakonu u UK je zabranjeno reklamiranje na javnoj televiziji, oni žive samo od pretplate i prodaje svoje produkcije...
Tako da čist sumnjam da im je škoda išta dala osim auta na testiranje |
Citiraj:
no ne pamtim kad se zadnji put to dogodilo clarkson rijetko kad ima sta lose reci o nekom autu a i kad kazu nesto lose (npr da ferrari nikad nije napravio dobar auto), u nekoj od iducih epizoda kazu suprotno.. |
|
Mogu samo misliti na šta će ličiti Clarksonovo "izvinjenje". :D
|
Meksikanci su se samo još više zakopali ovime :D
|
Citiraj:
Ionak košta samo ~35k funti, nije puno skuplji od Morris Morine :D Citiraj:
Meni jedna od najjačih epizoda "I'm gonna need a hell of a lot of paint" :D A odlična je zadnja epizoda bila :D "Slighty turbocharged" mi je bilo epic :D |
Meni nije jasno zasto je video mirror orginala :)
Gledam ono wtf, di to Clarkson sjedi.. Da je vertikalni mirror, rekao bi OK, iz Australije je :D ali ovako... |
da izbjegnu copyright notice..
|
da imam kunu za svakog tko pita zašto je mirror bio bi bogat :-)
iskreno ne kužim što se Mexikaneri pjene?? Ja bi bio ponosan da ekipa ismije Hrvate malo... imaju na temelju čega... budimo realni napravili su im reklamu s tim tortilja autom. |
Citiraj:
ali nedaj boze da netko ismijava njih... |
Citiraj:
|
Ma ismijavaju oni i Britaniju i Britance... čak i ono što im je sveto, Kraljevsku obitelj. Da o Ministarstvu prometa (ili kako se to kod njih već zove) uopče ni ne pričamo... Netko ili ima smisla za humor ili nema... oni očito imaju a Mexikanci su pokazali da nemaju i da su pomalo zaostali. IMHO
|
meni rula taj britanski humor, pogotovo maya i clarksona, i sam njegujem takvu sprdalacku zajebanciju.
za emisiju se zna da je u velikom dijelu zapravo satira. uostalom, bbc ima disclaimer da sve izreceno u emisiji ne odrazava stavove kompanije. nek se meksikanci i ostali zale, trojka to jedva ceka da imaju jos materijala za sprdanciju:D |
vidiš kako švabe mirno šute i trpe, a svaku drugu epizodu ih spomenu u povijesnom kontekstu :D
trebali su pratiti primjer. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Haha, to mi je bilo zakon :D :D Kao i jučer iz BBT-a - "It's like walking in a gay bar by accident and not having anyone hit on you" :D |
Večeras idemo u Albaniju :zdero:
|
Jedva čekam....
|
Na kojem programu je bbc koji?
Edit našao sam 2 znači. A dostupna je već i online koliko vidim. |
hahahahah bently stojka :P
|
Odlicna epizoda :D
Dobro da sam ostao budan malo dulje i pogledao ju odma, nisam nimalo razocaran. Trebali su jedino malo vise sadrzaja sa stojkom obavit :) |
Ja bas sutra moram to pogledati.
Mozda u iducoj epizodi budu citali moje pismo. :D |
Odlični su!!!
Prvih 20 min sam krepavao od smijeha konstantno. |
Genijalci!!! :D :D
"Cause you always ride your bike to work?" "Often." "Yesterday I saw you riding your bike to work and I thought thats amazing, that bicycle looks exactly like a 1967 Ford Mustang." :roller: Valjao sam se od smijeha :D Konačno Focus RS 500, koja autešina! :care: |
Očekivao sam više od ove epizode. Na kraju je najbolji dio epizode bio u studiju obavljen. "Vijesti" i Jonathan Ross
|
dobra epizoda, iako sam ocekivao vise u albaniji.
ali nema veze bio je hot hatch test, onaj volvo je :zdero: a zastava, sto reci, samo se u smrdljivoj jugoslaviji takva skovaca mogla proizvest:roller: |
Ima tko engleske titlove za 8 sezonu :D
|
Predobra epizoda, predobra.
Jel ko skužio kak murjak na motoru puši dok vozi :D |
Citiraj:
odvalio sam se smijati kad su upravo ovu scenu vidio, brutalno :care:. svaka cast na ovoj epizodi, zajebancija koja mi nije prisiljena, cak nisu niti po stojci uopce srali sto sam realno ocekivao. bas mi je epizoda bila "top gearovska", od pocetka do kraja......... sljedeca epizoda ce poceti kako je may ipak nekako prezivio, jel :D. i strample na glavama :care:. |
volio bih da dodju u hrvatsku
ako im je albanija bila "prelijepa", mogu mislit kakvo bi im onda bilo natrkivanje po dalmatini (dok ih ganjaju nasi presretaci - doduse bila bi kratka utrka posto mogu samo do 250km/h ^^).. |
Citiraj:
To se neće nikada desiti jer smo država u nekoj najgoroj sredini da dođu kod nas. Nismo po ničem napredni niti imamo što moderno/il "nešto što oduzima dah" za pokazati što se tiče građevina tipa most Millau il ona cesta u Rumunjskoj ak se nevaram il autobahn, niti smo opet toliko zaostali kao Albanija da mogu naći 50 starih migova uz cestu il par nasukanih podmornica, nit imamo "mafiju" neku koja je poznata u svijetu kao njihova. Jedino što mi pada na pamet su naši političari :D Neznam, neka mi netko navede 5-6 stvari zbog kojih bi imalo smisla s njihovog gledišta da dođu kod nas pa da promjenim svoje mišljenje! |
Citiraj:
Neznam stvarno što bi interesantno mogli napravit, možda recimo otić do Smiljana i kuće Nikole Tesle, provozati se oko Plitvica, napraviti par dobrih air shotova Velebita i krenuti prema Rijeci od Masleničkog mosta starom cestom pa da im damo 5,6 milijuna eura za reklamu jer u suprotnom nema smisla jer to mogu snimit i u Engleskoj. |
Citiraj:
pa kako nemamo, nesto cime bi se pohvalili i isticali...? mogli bi se doc provozat po naj korumpiranije izgradjenoj autocesti na svijetu, vidis da smo jedinstveni :D i to je nešto :roller: |
Citiraj:
To ne bi bilo loše za narugati se :goood: Kad bolje razmislim ne bi bilo loše snimat ovdje neku domaću emisiju sa ciljem ruganja svemu.:D |
Kako nemamo? Jadranska magistrala je predivna, iako najsporiji način putovanja kroz Dalmaciju.
Imamo i najskuplju autocestu i najskuplje tunele :D :D Također mi smo jedina banana-republika u punom smislu riječi jer imamo oblik banane :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:54. |