![]() |
Ma igra mi se ali mi se ne igra sam pa zato pitam ( bar da levelam brze ako nista drugo). Igrao sam dugo fire/frost magea na moltenu al mi dopizdili bugovi pa uzeo origigi.
|
Pazi da ne odes na 'full' servere, tj. da uspijes uletiti na njih.
Ja sam na Twisting Nether... i oko 8 sati imas queue od sat+ vremena za ulogirati se... |
Twisting nether Horda sam ja. Daj u rar rokni sve screenshote s Lvl 60 ljepo se prisjetiti :D ja nis nemam od tog doba, nisam ih ni uzimao :p
|
A bokte. Ne ceka mi se bas sat vremena da upadnem u server :D
|
Isuse onaj screen shot me učinio sentimentalnim. Titan panel, onaj addon za buffove i hp raida.... Must have addonovi tog vremena. A tek Wrath helm...
|
Vise manje ti je svejedno kamo ces. Upravo se radi na server merge pa ce svi serveri biti vise manje puni ljudima. Barem bi tako trebalo biti.
|
Ja sam na stormscale-u , nick je Huahini , pa kom se da moze mi se pridruziti :)
|
Citiraj:
a wrath helm nosim još dan danas http://i.imgur.com/1N7ewyR.png :D |
Citiraj:
|
Ak netko igra alije (znam znam...fuj ti :) ) na ravencrestu nek se javi.
Ugl fino ide, lv 46, 3k golda zaradeno. Volim takvu ekonomiju kad mozes sve i svasta prodat |
na stormscaleu nikog od nasih :/
|
kako ne, ima nas i to dosta
durotar slackers - cro guild, a ima ih i van gilde podosta |
aj ako mozete da me inv , budem sutra navecer igrao
|
Posalji tu pm il me dodaj na bnet ( negodrito@gmail.com) pa cu te inv
|
moram prvo izac iz hybrid gaminga pa onda posalji inv :)
|
Ima koga na stormscale ko ima visoki pvp rating ?
|
Gdje točno kupiti wow subscription najjeftinije da ne dajem bez veze 13€/mj. na battlenetu kad sam čuo da se može kupiti za 20€/2mj.?
btw. jel vas ima na Kazzaku? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja bi počeo WoW igrati opet, ali znam da ću visiti na njemu 24/7 tako da ono, bolje ne :D |
krivo,moje isprike
|
Krivi topic stari :)
Ovo je World of Warcraft :) |
trouble....opet si pio podosta?
|
Ali još bar 9 mjeseci do expansiona, koji qurac.
|
Citiraj:
Molim moderaciju da ovo premjesti ako ja nebum znal. Hvala |
Citiraj:
|
Ima nekog za flex soo? Ja i jos par pajdasa smo se vratili pa pokusavamo organizirat neku postavu cetvrtkom/petkom da se to ocisti posteno ovisno kad bi kome pasalo.
|
NECRO !
Ako netko slučajno ima beta key viška - ja žicam :) |
Ojme Paske…pa ti još uvijek igraš :) Mislila sam da smo svi iz "stare" postave kvitali :D
Ja sam razmišljala da se vratim no nikako da se odlučim. Možda s tom novom ekspanzijom :) |
Ja se vratim svaku expanziju ali nakon kratkog vremena shvatim da to vise nije to, WoW su bile moj guilde a ne sama igrica, a i jedino vrijeme kad je wow stvarno bio dobar je TBC, malo WOTLK i nakon toga totalni downhill.
|
Citiraj:
naravno da je najbolji dio igre bio community, niti jedan mmo nece jos dugo ni prsmrdit onomu sto je bio wow |
Citiraj:
Ne baš :) Ali svaku ekspanziju odigram do lvl cap-a. Onda shvatim da je end game daily grind sa 5man grindom i ... quit. Međutim zanima me nova ekspanzija. Dolazi mi GO, a nemam kaj igrati ... ESO je bio odličan do lvl capa i onda - nema end game. Wildstar igrao betu i to je ipak previše za mene :fiju: |
Citiraj:
http://www.reddit.com/r/rebirthwow/ http://www.therebirth.net/ |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakva je situacija s populacijom? Ima li šta ljudi? |
Citiraj:
|
Mislim da ću morati početi tražiti neki dobar TBC server.. Sjećam se da sam bio u top 5 pvp-era na retailu prije jedno 6 godina. Imao sam dnevno 30 wispera od random ljudi, kako igram, itd. I uvijek je bio test ako si dobar pvp-er, da ideš protiv mene duel :D To su bila dobra vremena :D
Beast Mastery Orc Hunter, jednostavno OP :) |
jel se isplati uplatit bon mjesec dana, ili je voda...igram na stormscaleu inace, horda
|
Citiraj:
regaj se na openraid i mos nac raid za sta hoces! Ja sam se opet navukao na igru :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zna li tko gdje se moze kupit pandaria key za manje nego sto je na blizzard storeu, wow do cate sam platio 8,99 i sad sama pandaria kosta 19.99 sto mi bacanje novca ako ce wod izac uskoro |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:49. |