![]() |
Ponovo gledao Batman Begins i The Dark Knight...
Malo mi fali da kažem da je Heath Ledger bolje odglumio Jokera nego Marlon Brando Vita Corleonea. Ali to bi ipak bilo bogohulno. Ali što je je, najbolja uloga u zadnjih 10-15 godina. A i oba filma su 9/10. BTW, aj priznajte svi da vam WALL-E nije samo ''dobar'' nego ste se rastopili na film. :p |
Citiraj:
Pogledao danas napokon Death Race , nije los ali nije nista ni posebno , akcija je dobra sa autekima , za ubiti vrijeme nije los ... |
Čeka me Sedam i po i Tadija Tadić :D.
Pogledao sam jučer Eagle Eye. Ne znam, meni je ok film, onak akcija traje skoro pa cijelo vrijeme. Mada se radnja brzo skuži. The Departed (kao što vidite, malo kasnim sa filmovima :D) isto nije loš. Puno ubijanja :D. Ovaj tjedan bi trebao pogledati Die Hard 4 i Hancocka ponovno. Sutra idem u kino pogledat Sumrak. Jel netko gledao ? Da znam oće li mi netko plakat na ramenu ili ne :D. |
Citiraj:
Da, i ja bih išla gledat Sumrak, ako ne ispadne jako jako teen-roswell njesra, moglo bi biti jako dobro! Aj javi kakav je lol |
Citiraj:
Odličan! Slumdog Millionaire (2008) Film godine, ne želim ni pomišljati uspoređivati svakojake Tamne Vitezove (čast Jokeru) i sličan Hollywoodski BS... nipošto zaobići film Danny Boylea (Trainspotting). Ako kome nije dovoljna jedno_rečenična_kritika nek' baci pogled na IMDB ocjene i Top 250 poziciju ovog filma. Podsjeća na City Of Men (2002) i City Of God (2007) Obavezno pogledati! |
....
|
Citiraj:
Znači, to su takvi filmovi, kao Bambi, na kojem oćeš-nećeš, moraš suzu pustiti :D. |
....
|
Upravo sam vidio da mi je u videoteku došao i The Curious Case of Benjamin Button.
Lakeview Terrace budem onda isto pogledao =). Fala... |
Citiraj:
Trebam neke filmove, da ih mogu pogledati sa curom... |
Krenuo gledati Babylon AD , ali odustao na pola , jedino krajolici u filmu su mi zanimljivi , ostalo od radnje do glumacke postavke za zaborav , stvarno los film ...
|
Pogledao sam jučer Sedam i po.
Dobar film. Pošteno se nasmijao par puta :). "Golf je golf...ali, mećka ?" :D |
....
|
Citiraj:
Koki a sta pijes ? Sok. A de ti je ... ? |
|
Citiraj:
"Ne postaje se najjači od tegova. Nego ? Hemija sine moj, hemija..." Nego, pogledao Sumrak. Nije nitko plakao. Film ko film - prosjek. Držalo me uz ekran, ništa više. |
ovako skupila se ekipa kod mene za doček nove 2009ete.
I treba mi najstrašniji horrori da malo se zabavimo preporučite nešto |
Citiraj:
Session 9 The descent El orfanato :kafa: |
Upravo pogledah Eden Lake.
odličan horor, vidi se da je redatelj puno toga uzeo iz The Descent. al jebeš mi sve, kud ovaj svijet ide :( treba vratit Goli otok :care::care: |
Horror:
REC,Descent The orphanage nije bas neki horror ,vise kao horror /thriller mozda kao THEY ,ali je jako dobar pogotovo kraj me odusevio. |
Citiraj:
horror thriller nije horror po tebi? odlika najboljih horora i jest plašenje atmosferom i polaganim uvlačenjem pod kožu, a ne mračnom babom koja napravi "boooo!". |
Juče popodne odgledah Righteous kill i Dog soldiers, prvi mi je ok zbog glumačke ekipe, a i same radnje
|
Dog Soldiers je film Neilla Marshalla, autora genijalnog The Descenta, al ipak nije u njegovom rangu. The Descent je "in a class of it's own".
|
Upravo pogledao švedski horor "Let the right one come in"
Odličan film, malo drugačija priča o vampirima. Po ugođaju se može usporediti s Del Torovim remek djelom "Cronos", čak su neke scene doslovno kopirane iz njega. Preporuka! |
Odličan je Let the right one in. Bit će zanimljivo pogledat kako loš remake će napravit Amerikanci (vjerojatno će bit za sve uzraste).
|
....
|
Descent.... jucer pogledao. Izvrstan horror
Eagle Eye... vrlo dobar gledljiv tehno triller Počeo sam gledati filmove po preporuci ovog threada :) |
Moja topla preporuka ---> Državni neprijatelj broj 1
Obilje seksa, nasilja, prostačenja, baš se vidi razlika naspram glupavih hollywoodskih filmića. |
rambo 4 :D
|
Ova Kung Fu Panda je luda, cak je dobra i na hrvatskom.
Coffee and Cigarettes - cool film o kavi, caju, cigaretama, kofeinu... Par fotografija ekipe. :kafa: |
Citiraj:
|
Pogledao Gran Torino. Odlično.
I zašto imam osjećaj da Clint nije uopće trebao glumiti za ovaj film? |
baš pogledah
American Beauty ponovo pogledah i predobro mi sjelo
fakat te potakne na razmišljanje da li je ovaj svijet normalan Inače odabrao sam si neke filmove s imdb top 250 svih vremena pa molim komentare - Let iznad kukavičjeg gnijezda - Kum 1 - Ispovijseti opasnog uma - Blade Runner - Donnie Darko |
Citiraj:
Od tih svih izdvajam "bas,bas" bladea i darka... :) |
Citiraj:
@Bladerunner I ja imam isti osjecaj. Sto se mene tice,kraj je dosta podignuo ocjenu ,jer mi radnja filam nije nista posebno. Ali kraj daje odlicnu ocjenu cijelom filmu. :D |
upravo gledam film 1408
Tko voli horror filmove doći će na svoje. Nekoliko puta sam se istinski naježio. Čak bi rekao da je strašniji od Descenta (koji je izuzetan horror) |
Upravo gledao Taken , preporuka,odličan film..
|
taken je odlican film... puno zanimljiviji od novog bonda 007 kretena... vise voznje, akcije, gadgeta pa skoro i vise seksa....
cant wait terminator 4 da dode... :D |
gledo taken u kinu..... neeson mi se jako dopal, brutalka film.
a danas pogledah doma wanted.... neš ti zakona fizike! :D al kaj je je, zabavan je film. |
Eagle eye-Solidan film, iako nikaj "novoga"-5/10
The dark knight- Jocker super odglumljen, malo mi je film "naglo završio" -8/10 Taken-super akcija, dobra priča, akcija, fajtovi...-7/10 Najviše me oduševio novi šišmiš, naravno samo zbog Jockera, Taken je ok film iako se ćini da glavni glumac sve to nekako pre lagano obavlja..eagle eye je ok za ubit vrijeme... Sada mi dajte neku preporuku...:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:44. |