PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2017 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=282947)

Romul 31.07.2017. 20:47

@Brko
Dobar izbor! Di si to kupio? Ako naletis probaj Sviany jos je bolji od Krusovica

Brko 31.07.2017. 22:35

Krušovice je isti gazda kao i Karlovačko i kod mene u Karlovcu ga ima za kupiti u svakom dućanu. U diskontu kojem kupujem je 6,90 a Karlovačko 6,40.
Uzmem svako toliko gajbu za 140 kuna. Piva je premija naspram karlovačkog kojemu malo fali da bude gore od pišake žuje. Odron je postala.

@mob

Flood 01.08.2017. 10:18

F1 duplo glasnija od prošle godine :goood:
Fetlo skakuće na postolju,a crveni viču Kimi Kimi :D

Brko 01.08.2017. 10:19

I kralj dolje zavaljen u stolici :D

@mob

vorda22 01.08.2017. 10:20

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3086658)
I kralj dolje zavaljen u stolici :D

@mob

taj indijanac jedino tako moze blizu podija, da ga tamo nacrtaju...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Romul 01.08.2017. 10:32

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3086590)
Krušovice je isti gazda kao i Karlovačko i kod mene u Karlovcu ga ima za kupiti u svakom dućanu. U diskontu kojem kupujem je 6,90 a Karlovačko 6,40.
Uzmem svako toliko gajbu za 140 kuna. Piva je premija naspram karlovačkog kojemu malo fali da bude gore od pišake žuje. Odron je postala.

Opa nisam to znao. Sad sam bolje pogledao sliku sto si stavi i sad skuzih da pise na hrvatskom :)
Neznam da li ce tociti za HR i Krusovice Imperial, ako vidis negdje probaj.
Ajde necemo vise o pivi ovdje ali svakako lijepo je cuti da ima i u HR Krusovice :beer:

Brko 01.08.2017. 10:42

Neki dan sam gledao sa DeNirom i Snipesom onaj film The Fan. Počinjem viđati neke paralele ovdje :)

Da, vorda istina. Da god ima ovo govno nesposobnih kretena iz Sakure i ultimativnog smeća od Honde pod guzicom, nema podija.

Kad potjeraju Hondu jednom zauvijek iz sporta i zaborave da postoji tamo neka japanska firma koja je nekad pred 800 godina znala napraviti F1 motor, podij će itekako biti dohvatljiv. Do tada... Steven Kurchina.

Ali tebe to ne treba sekirat dok imaš svog mićeg i lipeg Jamiltona, Bibera i ostalu eskadrilu Instagram šupaka :)

@mob

partwish 01.08.2017. 10:58

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3086659)
taj indijanac jedino tako moze blizu podija, da ga tamo nacrtaju...

Vjerojatno bi Hamilton osvojio naslov u Mclarenu...

Brko 01.08.2017. 11:03

Naravno da bi. Kao i 2007 kad je imao 17 bodova prednosti u zadnje 2 utrke ili 2010 kad je samo trebao završiti Monzu i Singapur u bodovima, pa se nabio na Massu i Webbera.

2014 do zadnje utrke borba sa nekim tamo Rosbergom, a 2016 i pušing od istog, bez konkurencije drugih momčadi.

U ovom dijelu sezone, imao bi bodova koliko i Vandoorne sa ovim sranjem od motora. Srećom pa vozi top car ove godine opet. No, ove godine bi planove mogao omesti Ferrari sa svojim br.1 vozačem.

Nekakav kvar Jamiltona ili udes, a k tome pobjeda Vettela i eto kuknjave i plača po internetovima. Do kraja Ferrari ima još samo Singapur gdje bi mogli onako komotno pobjediti kao u Monaku i sada na Hungaroringu. No, i dalje su druga momčad i nije za očekivat da će završavati po 6.7.8. mjestima. Vettel ima stalno 1 - 2 osim 2-3 utrke gdje je bio niže plasiran.

@mob

vorda22 01.08.2017. 12:03

Citiraj:

Autor partwish (Post 3086673)
Vjerojatno bi Hamilton osvojio naslov u Mclarenu...

uh kakva autogolcina...glock, glock, glocka, glock...

vorda22 01.08.2017. 12:04

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3086675)
Naravno da bi. Kao i 2007 kad je imao 17 bodova prednosti u zadnje 2 utrke ili 2010 kad je samo trebao završiti Monzu i Singapur u bodovima, pa se nabio na Massu i Webbera.

2014 do zadnje utrke borba sa nekim tamo Rosbergom, a 2016 i pušing od istog, bez konkurencije drugih momčadi.

U ovom dijelu sezone, imao bi bodova koliko i Vandoorne sa ovim sranjem od motora. Srećom pa vozi top car ove godine opet. No, ove godine bi planove mogao omesti Ferrari sa svojim br.1 vozačem.

Nekakav kvar Jamiltona ili udes, a k tome pobjeda Vettela i eto kuknjave i plača po internetovima. Do kraja Ferrari ima još samo Singapur gdje bi mogli onako komotno pobjediti kao u Monaku i sada na Hungaroringu. No, i dalje su druga momčad i nije za očekivat da će završavati po 6.7.8. mjestima. Vettel ima stalno 1 - 2 osim 2-3 utrke gdje je bio niže plasiran.

@mob

Hehe koji kompleksaski tekstovi...ja sam samo spomenuo alonsa, a vi po hamiltonu...gadno :)

Inace Alonso bi pustio isto timskog kolegu u zadnjim metrima, aha, 100%. Govnar bi vjerojatno izmislio da je to nemoguce jer je bio predaleko i bilo je puno backmarkera.

Brko 01.08.2017. 12:22

Molba svima, Hamiltona niti u jednom kontekstu osim "najbolji je" više ne spominjemo jer sad smo kompleksaši.
Jasno nam je svima da nas najviše boli to što i mi ne možemo se družiti sa Biberom i uzajamno si mazati melemom ispucali prepucij.

Molba stupa na snagu odmah.

Hvala.

@mob

xlr 01.08.2017. 12:29

Evo i obvezne lektire:
https://www.instagram.com/lewishamilton/
https://m.facebook.com/LewisHamilton/
https://mobile.twitter.com/LewisHamilton

Izborno štivo:
Snapchat: rickthesizzler

vorda22 01.08.2017. 13:24

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3086696)
Molba svima, Hamiltona niti u jednom kontekstu osim "najbolji je" više ne spominjemo jer sad smo kompleksaši.
Jasno nam je svima da nas najviše boli to što i mi ne možemo se družiti sa Biberom i uzajamno si mazati melemom ispucali prepucij.

Molba stupa na snagu odmah.

Hvala.

@mob

jebiga, ja sam samo upozorio na trend :D

Brko 01.08.2017. 13:26

I ja :D

@mob

aski 01.08.2017. 13:52

Citiraj:

Autor Flood (Post 3086657)
F1 duplo glasnija od prošle godine :goood:
Fetlo skakuće na postolju,a crveni viču Kimi Kimi :D

Dakle, bio sam u pravu kad sam rekao da zvuk uopce nije los 😎
Nagodinu ce to biti jos bolje.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

vorda22 01.08.2017. 14:24

Probao sam ovaj Krusovice, nije los, bar nesto korisno od grupe :D

Gabre 01.08.2017. 14:25

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3086692)
Hehe koji kompleksaski tekstovi...ja sam samo spomenuo alonsa, a vi po hamiltonu...gadno :)

Inace Alonso bi pustio isto timskog kolegu u zadnjim metrima, aha, 100%. Govnar bi vjerojatno izmislio da je to nemoguce jer je bio predaleko i bilo je puno backmarkera.

Nisi čuo za tim naredbe,
Hamilton ni ne bi imao šanse Doc ispred BN Ottawa da botasu najprije nisu naredili da propusti najboljeg Hamiltona.
Onda je Najbolji jedan krug malo stiskao sa "give me all u got - strap 3 ) ali eto to se brzo potrošilo pa je nastavio voziti u vlakicu

A to što je propustio bottasa nazad je napravio sa takvim grčom, sto se vidjelo na sve i jednom intervjuu kasnije, da bi plakao najradije.

Brko 01.08.2017. 14:29

Bome, butthurt samo takav :) ako za tih par bodova bude izgubio naslov, imati ćemo titulu moralnog svjetskog prvaka te jedinog poštenog :D

@mob

Romul 01.08.2017. 14:54

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3086692)

Vorda cak i od tebe je ovo previse.

aski 01.08.2017. 15:09

https://youtu.be/AurfDcOHQQA

Brko 01.08.2017. 15:14

Vorda i Lauda na istoj valnoj duljini :D Lauda je bio protiv vraćanja pozicije :D

Sad ozbiljno... priča se da je Toto ljut na Laudu jer je Lauda jambrao da Ham ne vrati ovo mjesto.
Ako je Toto ljut kaj je Ham propustio Bottasa, onda je kreten jer je on šef momčadi i mora biti kako on odredi iliti njegova je zadnja.

A treća stvar, možda Wolff uopće ne pizdi zbog toga nego je ljut na Ferrari :)

@mob

vorda22 01.08.2017. 15:56

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3086739)
Bome, butthurt samo takav :) ako za tih par bodova bude izgubio naslov, imati ćemo titulu moralnog svjetskog prvaka te jedinog poštenog :D

@mob

Svrstao si s za Gabretom,vrhunskim psihologom. Svaka cast, na moze nize :D

Bilo tko drugi, nedobog Alonso ili Scumacher, da je ovak pustio kolegu naprijed, to bi bili hvalospjevi epskih razmjera. "Majstorski je pricekao do zadnjeg zavoja, unatoc plavozastavasima i 7 sekundi, tako da Verstappen koji je bio na sekundu nije mogao nista iskoristiti, itd, itd."

ali ne, ovaj je bio u grcu i u biti se ne racuna da je pustio, jer je bio u grcu i vidjelo se na intervjuima....haha koje gluposti...

I da, budi siguran da Hamilton nece spusit naslov za 3 boda...

Gabre 01.08.2017. 15:58

Citiraj:

Autor Romul (Post 3086752)

glavno da nas proziva rasistima, a nitko nije na forumu prozivao Hamiltona nikakvim rasistickim nazivima, a gle njega sad... pravi gospodin. :nono:

vorda22 01.08.2017. 15:59

Citiraj:

Autor Romul (Post 3086752)

covjek je ucjenjivao rona dennisa da mu da poziciju broj jedan u ekipi ili ce otici kod FIA-e sa e-mailovima gdje se vidi da je ON ( i de la zonta -tm) koristio informacije od Ferrarija. ovo cime sam ga nazvao je preblago jos uvijek...

Gabre 01.08.2017. 16:17

a ti to znas jer si bio pored njega, ili onako, rekla kazala vidio na netu, pa to koristis ko neke argumente. nekako mislim da je ovo drugo. Papir svasta trpi.

Brko 01.08.2017. 16:46

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3086798)
Svrstao si s za Gabretom,vrhunskim psihologom. Svaka cast, na moze nize :D

Priznaj, šta si pušio na moru, smilje ili bosilje :D ? meni u životu ne treba zvijezda vodilja i nisam fanboj, pa mogu razlučiti sam što je dobro što nije.

Gabre-u i meni je slično to što više cijenimo Alonsa nego ovog britanskog kmeta i fukaru.

Citiraj:

Bilo tko drugi, nedobog Alonso ili Scumacher, da je ovak pustio kolegu naprijed, to bi bili hvalospjevi epskih razmjera. "Majstorski je pricekao do zadnjeg zavoja, unatoc plavozastavasima i 7 sekundi, tako da Verstappen koji je bio na sekundu nije mogao nista iskoristiti, itd, itd."
Ovo je isto odlika fanbojeva - čitanje misli i predviđanje situacije koja se nije dogodila. Ovo ti je rang onoga "mislim da Vettel nije namjerno lupio Hamiltona. gestikulirao je jednom rukom i slučajno cimnuo volan". Sad vidiš sa kim si se ti svrstao :D

Propust je bio dogovoren. Hamilton Bottasa nebi prestigao jop 962 kruga na toj utrci. Dogovor je bio ga se pusti naprijed da proba on riješiti barem jedan Ferrari i ako ne uspije, da vraća poziciju.

Ne znam zašto bi se trebali sada pisati hvalospjevi o ferplej homeboyu? Što je vratio ono što nikad nije bilo njegovo, a to je 3. mjesto na utrci?

Čisto da znam kad banci vraćam kredit da me dočekuju kao Rona Jeremyja kad im platim ratu jer eto, mogo sam i ne vratit jer bi mi to novci dobro došli za još jedan SSD recimo kojem težim.

Citiraj:

ali ne, ovaj je bio u grcu i u biti se ne racuna da je pustio, jer je bio u grcu i vidjelo se na intervjuima....haha koje gluposti...
"Pustio" i "vratio" nije jedno te isto.

Citiraj:

I da, budi siguran da Hamilton nece spusit naslov za 3 boda...
Spušit će za jedan... opet :D

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3086799)
glavno da nas proziva rasistima, a nitko nije na forumu prozivao Hamiltona nikakvim rasistickim nazivima, a gle njega sad... pravi gospodin. :nono:

Ne znam jesi li upućen, ali današnje pomodarstvo ti je biti "liberal" ali napadati sve žive oko sebe i biti gori nego "ekstremist" koje napadaš. Soroševa škola :D

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3086800)
covjek je ucjenjivao rona dennisa da mu da poziciju broj jedan u ekipi ili ce otici kod FIA-e sa e-mailovima gdje se vidi da je ON ( i de la zonta -tm) koristio informacije od Ferrarija. ovo cime sam ga nazvao je preblago jos uvijek...

Onda je Ron Dennis debil što ga je zvao natrag. Kreten totalni. A bome i tvoja Honda koja ga plaća. To je stvarno hrpa idiota tamo.

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3086810)
a ti to znas jer si bio pored njega, ili onako, rekla kazala vidio na netu, pa to koristis ko neke argumente. nekako mislim da je ovo drugo. Papir svasta trpi.

Činjenica je da se to dogodilo nakon ljeta. Sud je odbacio optužbe protiv McLarena, a onda je Alonso ponudio dokaze (svoj inbox) :D

Znao je Ron Dennis sve jako dobro, samo što se pravio grbav. Kao što su rekli, 5 miljuna dolara je bila kazna za špijunažu, 95 milijuna jer je Ron Dennis pič**tina. To ti piše u Max Mosleyevoj biografiji.

Flood 01.08.2017. 16:54

Citiraj:

Autor aski (Post 3086722)
Dakle, bio sam u pravu kad sam rekao da zvuk uopce nije los ��
Nagodinu ce to biti jos bolje.

Jes! :)

Ovo je imalo daleko najbolji zvuk.Jasno mi je zašto to fali ljudima...

Gabre 01.08.2017. 17:01

i sad je zbog toga alonso govnar, koje provale taj lik valja majke ti.

vorda22 01.08.2017. 17:16

vidim lijepu bajkicu si iskonstruirao iz 2007. :)

daj malo ukljuci o tome kako su u fia-i progledali kroz prste joe bauerovom mjerenju temperature u boksovima bmwa i williamsa, te kako su oba bolida trebala biti diskvalificirana, ali bi onda hamilton bio prvak...
obrazlozenje je bilo da bi bio prvak, ali u mclarenu nisu protestirali unutar 30 minuta nakon utrke, nego kasnije. smijeh jebote, cisto ukradeno prvenstvo...

http://www.grandprix.com/ns/ns19874.html

inace i dalje samo dokazujete bolesnu opsjednutost jer vam je bitno na koji nacin hamilton daje intervjue i reakcija njegovih sefova, a jedino bitno bi trebala biti reakcija njegovog starog. bar bi meni bila bitna, a sad svatko zna na koji nacin razmislja, sto podrzava i s cime se poistovjecuje :D

vorda22 01.08.2017. 17:17

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3086799)

jel moram ici unazad i pogledati epitete koje si ti koristio? :D :D :D

Gabre 01.08.2017. 17:22

Slobodno.

Veliš što mu kaže stari, jel to isti onaj kojem je Hamilton dao otkaz?!

nub 01.08.2017. 17:27

Nije homeboy pustio bottasa tako bezveze već je vratio mjesto koje i onako nije bilo njegovo. Tak da ne vidim čemu hvalospjevi za nešto što se podrazumjeva. Nije ispao prvoklasno govno već se ponio kao normalan čovjek i odmah hvalospjevi. To stvarno govori puno o tome kakav je karakter

Da nije vratio, to bi tek bilo vrhunsko sranje, al vjerujem da bi i njega bilo sramota tako mučki zadržat poziciju nakon moljakanja da ga se pusti ispred bottasa da proba hammer time

Brko 01.08.2017. 17:39

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3086825)
i sad je zbog toga alonso govnar, koje provale taj lik valja majke ti.

BIO je govnar tada što se tog dijela tiče. Čovjek je došao u McLaren kao aktualni dvostruki uzastopni svjetski prvak.

Svatko, ali svatko od nas bi očekivao povlašten položaj, pogotovo ako ti je suvozač neki klinac koji je uletio u F1. Nitko nije znao da će ga posrati i da će biti tako talentiran.

Lako je sada srati, ali vorda bi prvi u toj situaciji rekao "ipak sam ja trebao biti broj jedan". Don't give me bullshit da nebi.

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3086830)

Bajkica? Not really. Itekako sam pratio dobro sve skupa. Alonso je ispao što je ispao. Na kraju je ispalo da je on nevinašce u odnosu na neke druge članove McLaren tima koji su to svjesno radili. Kurvaluk je to bio teški i nije fer upreti prstom SAMO u Alonsa.

Citiraj:

daj malo ukljuci o tome kako su u fia-i progledali kroz prste joe bauerovom mjerenju temperature u boksovima bmwa i williamsa, te kako su oba bolida trebala biti diskvalificirana, ali bi onda hamilton bio prvak...
Stoji, ali to je jako jako slaba slamčica. Hamilton si je naslov prvaka izbio SAM. Nije njemu FIA kriva.
U Kini je završio u pola kubika pijeska. Da je završio 5. bilo bi gotovo. Ne, išao je na pobjedu. I na kraju zaglavio.

U Brazilu je trebao završiti nakon toga 5. Znao je da su Ferrariji nedodirljivi taj vikend jer im je FIA tako naštelala mješavine guma. Mogao je pustiti Raikkonena, Massu i Alonsa naprijed i biti komotno 4 na kraju jer nitko nije imao pace da parira McLarenu za 3 i 4 mjesto i bok zdravo.
Ali ne. Kmetina prvo ide s vanjske strane na Alonsa i izletava, kasnije lupa RPM limiter i bolid ulazi u pit lane proceduru i lik pada na 18. mjesto.

Nije njega u FIA sjebala. Sam si ga je utero. Do grla.

Citiraj:

obrazlozenje je bilo da bi bio prvak, ali u mclarenu nisu protestirali unutar 30 minuta nakon utrke, nego kasnije. smijeh jebote, cisto ukradeno prvenstvo...
Opet ponavljam, kako ti netko nešto može ukrasti ako nije ni bilo tvoje.

Veća krađa bi bila 2008 da nije osvojio, kad je i zaslužio, kad su pokrali u Spa i što su recimo Massi gledali kroz prste.

Sve 5. McLaren se nije žalio. Rekli su da ne žele naslov za zelenim stolom. To su rekli prvo. Kasnije su promjenili mišljenje i uložili protest. Po pravilima, prekasno. Jebiga.

Citiraj:

inace i dalje samo dokazujete bolesnu opsjednutost jer vam je bitno na koji nacin hamilton daje intervjue i reakcija njegovih sefova, a jedino bitno bi trebala biti reakcija njegovog starog. bar bi meni bila bitna, a sad svatko zna na koji nacin razmislja, sto podrzava i s cime se poistovjecuje :D
Kao što rekoh, vidim da si to izostavio, kao i obično kako se izostavljaju činjenice na koje se nema kaj reći... on je VRATIO poziciju. Nije je DAO. Zašto je nije DAO? Jer je on taj koji je DOBIO. I onda je VRATIO.
Nemaš ti tu biti što fer. To spada pod normalno. Tu je mogao samo ispasti "cunt". Nije to nikakav potez vrijedan divljenja. To je samo poštivanje dogovora. I ende.

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3086831)
jel moram ici unazad i pogledati epitete koje si ti koristio? :D :D :D

Koristili ste iste epitete. Identične. I bez vađenja iz dupeta, molim :D

zackoj 01.08.2017. 18:27

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3086830)

http://www.grandprix.com/ns/ns19874.html

Cekaj stvarno?
Hamilton je izgubio prvenstvo sam. 17 bodova u dvije trke!
Malo igrajuci u pjescaniku, malo jer ne zna koji gumb sluzi cemu na volanu.
I onda bi jos treba biti prvak, daj stvarno

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

dean225 01.08.2017. 18:35

Kakva maestralna vožnja Vettela. Jaooo. Strašno. Idemo jako ove godine. Najjače.:beer::beer:

Gabre 01.08.2017. 18:43

ja samo ne znam odakle je Alonso izvukao najbrzi kug utrke, a kasnio 71 sekundu za prvim :D valjda na benzinskim parama zadnji krug odvezao :D

a jeste skuzili kretena magnussena sto je odgovorio Hulkenbergu? suck my balls honey i to pred novinarima. koji lik. a izgurao ovoga skroz van staze namjerno.

to me smeta kod FIA-e sto su u istoj utrci kaznili maxa sa 10 sekundi kazne, a magnusena sa 5 gdje je ocigledno da je namjerno gurao hulkenberga van i to pri vecoj brzini i ovaj se vrlo lako mogao spucati u zid, a kod maxa je ipak bilo ne namjerno (recimo) no izgubio je downforce na ulasku u zavoj zbog bolida ispred i na granici zablokirali kotaci... greska, ne namjerno.

Brko 01.08.2017. 18:45

@dean

Mhm... sad je maestralna vožnja. Kao i u dominantnom Red bullu nekoć. A kad pobjedi Hamilton/Bottas, onda je to dominacija bolida :D

Blago Hamiltonu i Vettelu. Jedan ima vordu, drugi tebe :D

@mob

vorda22 01.08.2017. 19:10

Citiraj:

Autor nub (Post 3086840)
Nije homeboy pustio bottasa tako bezveze već je vratio mjesto koje i onako nije bilo njegovo. Tak da ne vidim čemu hvalospjevi za nešto što se podrazumjeva. Nije ispao prvoklasno govno već se ponio kao normalan čovjek i odmah hvalospjevi. To stvarno govori puno o tome kakav je karakter

Da nije vratio, to bi tek bilo vrhunsko sranje, al vjerujem da bi i njega bilo sramota tako mučki zadržat poziciju nakon moljakanja da ga se pusti ispred bottasa da proba hammer time

Pa nema hvalospjeva, u tome i je poanta, ali se i dalje hracka po njemu...

Hamilton je sve zajebo vrativsi mjesto, vidis kako su oni koji su komentirali za vrijeme utrke prestali o tome pisat, samo su DB i Gabre ostali najuporniji :)

vorda22 01.08.2017. 19:17

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3086843)
BIO je govnar tada što se tog dijela tiče. Čovjek je došao u McLaren kao aktualni dvostruki uzastopni svjetski prvak.

Svatko, ali svatko od nas bi očekivao povlašten položaj, pogotovo ako ti je suvozač neki klinac koji je uletio u F1. Nitko nije znao da će ga posrati i da će biti tako talentiran.

Lako je sada srati, ali vorda bi prvi u toj situaciji rekao "ipak sam ja trebao biti broj jedan". Don't give me bullshit da nebi

nema sanse...malo me razocaravas, jer se s ovim rezoniranjem uklapas u tipicno hrvatsko razmisljanje koje ide:"radije da radi netko nesposoban, koji me ne moze ugroziti, nego da zaposlim nekog tko u konacnici moze mene preskociti i uzet mi mjesto"

nadam se da je to samo igrokaz za mase na forumu :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:03.