![]() |
E, ajd ne farbaj :) mislim, ko da je bitno kaj Drago melje. Fala bogu pa ima još kanala i ne moraš slušat njega. Lik druka za Barcu godinama, ne znam zašto bi večeras prestao :)
Nije admin nego mod :) Penal... isto koliko i ona ruka Maskerana. |
|
I za tog klauna netko nudi 200 mil eura :D ?
|
ovaj padavičar će još 5x pokušat penal iznudit
|
Imam feeling da bude Barca prošla.Dva gola su zabili iz odbijanaca,penal koji po meni nije bio.Nešto budu i zabili iz igre.
Sorry,mislio sam na Čosića. |
Di Maria... koja igračina. Otkad je ušao, lik uterava strah :)
|
Zašto već nije dobio žuti :) volio bi da Buljo objasni kako je gol za 3:0 penal? :D
A prvi gol nitkome nije sumnjiv što je Suarez bio u ofsajd i ometao golmana.. |
Pa, realno, i bez penala ih Barca gazi.Koliko su puta presli centar u prvom poluvremenu? Tri puta, odokativno. :D
|
eh sad je zajebano :D
|
Cavaniiiiiiiiiiiiiiii!
Sad bude Ramos mirno spavao!:D Normalno da im utjerava strah kad je Realovac,Brko! |
Ajmooooooooo
|
o jebote cavani, mogo si riješit utakmicu
|
Šta ste se uzvirili čim je Barca blizu došla.. Real komentiraju samo realovci... A barcu svi.. Ne laje pas radi sela, nego radi sebe..
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
3 gola zabit za 25 min... malo morgen.
|
Dupini više na travi nego na nogama :D
|
kako padaju ko nijemci 45' :D :D :D
|
Ovaj PSG baš neugodan u gostima :D
Salu na stranu, ajde konačno su počeli igrati, nakon one prve perfect igre bilo bi šteta da neprodju dalje.. |
A vas odjednom nakon 3:1 kao nijemaca '41. Bili Mirko i Burmuz tu. Nakon gola, broj se uvećao za 7 :D nije valjda da ste u strahu bili nakon 3:0 :D
Inače, kapa dolje Emeryju. Nije povukao ekipu da čuva rezultat, ono što je Enrike vjerojatno i očekivao, nego ih je napao. Svaka mu čast. A Barca sad ima lijepo čist raspored da se posveti Primeri. Nebi bio u koži budućeg trenera. |
Reko bi taktički perfektna utakmica Emerya, pokazao je kako pravi treneri vode utakmicu, a ne klaun ala enrique :D
|
Borussia razguzila Benficu :) iako cijelu godinu igraju toplo-hladno. Četvrtfinale je tu.
|
Svaka ozbiljna ekipa je prosla dalje, jer budimo realni, toliko je Emery unistio Barcu, da nisu dali 2 krumpira i jedan penal, bilo bi 0:0. Nisu sansu imali
|
Šteta u pi...materinu. e moj Di Maria, baš bi mi bilo drago da ga je zakucao.
|
Ne kužim tu definiciju gola?? Krumpir.. Penal.. To se ne broji ili šta? Barca je ubijena i to je to, taktički, trkački... Ušli su lako ćemo, sad će ostat kući... Ovi golovi danas su plod presinga i zalaganja.. Očito određena grupa ljudi golove broji drugačije..
Lijep gol. Malo prekasno.
Jedino ak sudac produži 7 minuta... U jebote led... |
Ma ajde, budimo realni, ja sam teski navijac Barcelone, ali u 2 utakmice nisu imali postenu sansu. Zasto? Treba dat kredita Emeryu, jer ih je ubio tamo di su najjaci. Presing i zalaganje daju gol protiv kiks obrana ko sto je PSG, pitaj me jel bi tak zabili Bayernu, Chelseau, ili nekom malo defanzivnijem.
Zali boze |
Penal...
Ajde neymar ti pucaj i fulaj :) |
Daj me nemoj jebat
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Ovo nisu istine... Zar se penal ne treba ponoviti ako udju u 16 metara prije nego opizdi loptu?
|
Bit ce jos jedan penal, naravno cist kao suza... :)
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
TAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
Hijebo te led te jeba... :D
|
Kru' te nece ovo nije zdravo
|
Wtf.?......?
Hahaha, eh nema Boga :)
|
Komentator na aparatima.
A i Ramos! Mada ,oba penala jako nategnuta. Neka,Mirko.Pariz nije niti zaslužio. Meni je uvijek draže kada ih mi maknemo.Ili Atletico. |
Citiraj:
88', 90+1', 90+5'... jebote. Kako god, ali treba to moći. |
LooooL:care: kakva tekma :care:
|
lolcina, pogledam konacno jednu tekmu i odmah kradja samo takva :D
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
|
Di je buljo, sinoc nije imao komentara, veceras ocekujem :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:50. |