PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   SP 2014 (Brazil) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=224501)

Mileni 02.06.2014. 07:00

Iskreno, ukoliko onaj alkoholicar udje makar i 1min, ne gledam vise nase na SP-u. Sramota je sto je uopce pozvan, unatoc silnim ozljedama. Trebalo je povesti nekog mladjeg, neka sjedi i skuplja iskustvo. A ne nagraditi godine alkoholizma, kurvaluka i budalastina pozivom na SP. S te strane me Niko iznimno neugodno iznenadio.

esc 02.06.2014. 07:46

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2605297)
Iskreno, ukoliko onaj alkoholicar udje makar i 1min, ne gledam vise nase na SP-u. Sramota je sto je uopce pozvan, unatoc silnim ozljedama. Trebalo je povesti nekog mladjeg, neka sjedi i skuplja iskustvo. A ne nagraditi godine alkoholizma, kurvaluka i budalastina pozivom na SP. S te strane me Niko iznimno neugodno iznenadio.

:roller:a naši su primjer morala?cajke itd.
recimo tudor dok je bio u italiji je bio u većem kurvaluku nego sammir

Guls 02.06.2014. 07:52

Heh, sad bi se ja mogao raspričati o alkoholiziranju u našoj repki... znam puno puno toga.
Uglavnom, nitko nije svetac, samo primjer kako su prekjučer trojica naših najboljih igrača bili toliko mrtvi pijani u Osijeku da nisu imali pojma gdje su kaj su i kako se zovu, slupali novi Audi, radili gluposti... poanta priče je da nisu zaslužili da jedna osoba veli 'a' u njihovu podršku. Ipak su to, na kraju, samo najobičniji preplaćeni debilčeki od kojih se pola njih ne zna valjda ni potpisati, pa se tako i ponašaju, najčešće arogantno i bahato. Sve ovo što se vidi na telki, za dom, crkva, domovina, to je sve sranje za rulju, koje rulja guta i na kojima se zarađuje. Eto, to je SP, lova i bogata derišta. Sad možete srati po meni, ali to je nažalost tako.

esc 02.06.2014. 07:54

Citiraj:

Autor Guls (Post 2605312)
Heh, sad bi se ja mogao raspričati o alkoholiziranju u našoj repki... znam puno puno toga.
Uglavnom, nitko nije svetac, samo primjer kako su prekjučer trojica naših najboljih igrača bili toliko mrtvi pijani u Osijeku da nisu imali pojma gdje su kaj su i kako se zovu, slupali novi Audi, radili gluposti... poanta priče je da nisu zaslužili da jedna osoba veli 'a' u njihovu podršku. Ipak su to, na kraju, samo najobičniji preplaćeni debilčeki od kojih se pola njih ne zna valjda ni potpisati, pa se tako i ponašaju, najčešće arogantno i bahato. Sve ovo što se vidi na telki, za dom, crkva, domovina, to je sve sranje za rulju, koje rulja guta i na kojima se zarađuje. Eto, to je SP, lova i bogata derišta. Sad možete srati po meni, ali to je nažalost tako.

ja ustvari neznam ništa,možda i bolje
jedino to samo za sammira non stop potenciraju kako je alkoholičar itd.

burmuz 02.06.2014. 08:14

Citiraj:

Potpis. Sve je to super, repka, klub za koji navijaš i sl. no svatko s malo mozga zna da te te "heroji" ne bi pogledali da umireš od gladi. Sve je to super i pomoć ovima onima, no to je sve PR i ti novci koje daju, sumnjam da daju iz vlastitog džepa. Ok, čast iznimkama.
IMHO Sammir igra pod velikim pritiskom, osobno znam kako je igrati kad ti na, ne svaku grešku zvižde i dobacuju, već i kada odigraš ok. To je jako veliki teret. Da sam na njegovom mjestu, sterao bi sve navijače u 3pm ( na hrvatskom ) i odj.. bi reprezentaciju. Nije kruha gladan, niti će biti.
Što se tiče Kovačića on je stvarno dobar i može biti samo bolji. Doduše, ova utakmica s Malijem nije indikator ničega, malo jači trening.
Usporedba Kovačića i Sammira je valjana jer igraju na istim ili sličnim pozicijama, smatram da je Sammir čvršći, bolji dribler i "španer" ali Kovačić je brži, prodorniji i ima više "drskosti".
Kovačić ima prednost u startnoj postavi to je svima jasno no Sammir po znanju zaslužuje da bude u kadru.

estugarda 02.06.2014. 09:25

Citiraj:

...
Uglavnom, nitko nije svetac, samo primjer kako su prekjučer trojica naših najboljih igrača bili toliko mrtvi pijani u Osijeku da nisu imali pojma gdje su kaj su i kako se zovu, slupali novi Audi, radili gluposti... poanta priče je da...

A nemreš tak. Ili reci sve ili niš.
Koja trojica najboljih? Modrić, Rakitić, Mandžukić?
Teško mi vjerovati da novinari ne bi omastili brk na takav senzacionalizam...

PS Kamerun je klasu bolji od nas kao momčad...

Guls 02.06.2014. 09:30

Neću reći ništa tko je i kako je, jer bi i ja mogao dobiti po piii od šefa.
Novinari nemaju pojma, a i da imaju pojma, netko bi dobro platio da to ne ode van. Previše se tu love vrti u igri.

Što se naše grupe tiče, čini mi se da će Brazil biti najlakša prepreka. Istina, dobri su, odlični pojedinci. No u tome i je problem, zadnji puta je Brazil bio tim tamo negdje davne Japan Koreja godine. Otvaranje je, svi će se htjeti pokazati, to će biti soliranja na sve strane, atrakcija za publiku, sim tam, tu treba tražiti šansu. A Kamerun i Meksiko će biti maksimalno nabrijani na nas, a odavno sam rekao kako su i jedni i drugi odlični. Sada se to i pokazuje. Di ćeš ti jednog divljeg crnčića nadtrčati po onim vrućinama, pa oni su životinje (u pozitivnom smislu pričam) :)

spawn 02.06.2014. 09:52

Kvalifikacije za SP 2014 (Brazil)

Boja kože nema veze s nogometom. A drugo,ne moramo nadtrcati nikoga,bitno je iskoristiti sansu od dvije,tri. To je to.

estugarda 02.06.2014. 10:34

Boja kože možda nema, ali domicilna klima itekako ima. To je već velika prednost svih naših suparnika. Možda i ne treba nadtrčati, ali barem držati korak, a to će biti jako teško. Zamisli si samo Ćorluku tamo...

spawn 02.06.2014. 10:43

Mozda repka Meksika ali 90% kamerunaca zivi u Europi :)

Guls 02.06.2014. 10:50

Nisam mislio u negativnom smislu spominjati boju kože, sorry ako je netko tako shvatio. Ali htio sam reći upravo ovo što je estugarda bolje izrekao, tamniji su ipak (možda) bolje pripremljeni za vrućine nego naši igrači. No o tom potom, ništa to nije nikakav uvjet.

edit: o ovome sam pisao, no nisam htio prvi reći :) ako je to zbog toga, naravno... A vidim da nije, frajer malo trola.

estugarda 02.06.2014. 11:23

Ti se šališ?
Sponzorirani "članak" i najgora gluma u povijesti čovječanstva.
A "nova uloga" će biti degustacija nekog proizvoda sponzora...

Guls 02.06.2014. 11:26

Well, bilo je predobro da bude istinito. Mislio sam da ce pisati o pijanim eskapadama, ali ovo je ipak reklama za konzum ili kak vec. Zbilja se nisam salio :)

estugarda 02.06.2014. 11:35

A dobro. Sad kad si drukao njega, možeš i ostale ;)

Guls 02.06.2014. 11:37

Sam sebi skočim u jamu :) Koja sam ja budala, idem se zakopati negdje dok novinari ne objave :)

trouble 02.06.2014. 12:55

Mandžo odletio iz repke? hehehe
(naravno,ovo liči na mućku i lošu zahebanciju)

burmuz 02.06.2014. 13:43

Što nisu napisali da je Modrić razbio birtiju pa izletio. Ajde, to bih povjerovao. Ovako....
:D

Nybelung 02.06.2014. 14:05

http://www.pronadjimandzu.hr/

:D

hedgehog 02.06.2014. 14:20

koliko loše su to izveli, "stream" mi zapne svakih 5 sekundi..

spawn 02.06.2014. 16:24

Meni radi perfektno. Adsl obican.

@Guls
Oprosteno ti je ako si zavrsio "igricu" do kraja :D :D :D

zkljaja 02.06.2014. 16:37

osvojit cemo 1 bod na SPu i doma se vratit jako rano :kafa:

meksiko i kamerun ce nas dobit, s brazilom igramo 0:0

jurica_m 02.06.2014. 16:50

A otkud toliko pesimizma? Ajmo svi zajedno navijat i uzivat u Svjetskom! Ionako se nekakvo sivilo navuklo nad nasu Hrvatsku kroz raznorazne probleme, nemojte i vi biti toliko pesimisticni. Ajmo Vatreni!

gmax 02.06.2014. 17:26

Citiraj:

Autor papčić (Post 2605832)
osvojit cemo 1 bod na SPu i doma se vratit jako rano :kafa:

meksiko i kamerun ce nas dobit, s brazilom igramo 0:0

Ja se bojim da će biti kao i u Njemačkoj, prvu tekmu spušimo 1:0 protiv Brazila. Cijela nacija brije na pozitivu, kak smo se dobro držali i parirali protiv moćnog Brazila i onda u druge dvije tekme pokažemo onu stvar on ovce. :nono:

partwish 02.06.2014. 17:33

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2605682)

Kako Mandžo loše glumi! :D

mamutarka 02.06.2014. 18:08

http://www.jutarnji.hr/multimedia/ar...0_669658S0.jpg

idu decki u Brazil :D

panda505 02.06.2014. 18:09

Citiraj:

Autor jurica_m (Post 2605843)
A otkud toliko pesimizma? Ajmo svi zajedno navijat i uzivat u Svjetskom! Ionako se nekakvo sivilo navuklo nad nasu Hrvatsku kroz raznorazne probleme, nemojte i vi biti toliko pesimisticni. Ajmo Vatreni!

Realizam, ne pesimizam.

U skupini si sa Brazilom, prvim favoritom i domaćinom prvenstva, Kameruncima koji trče k'o da nema sutra te Mexicom koji je ionako jeben protivnik (pogledaj njim samo rezultate zadnjih 10ak tekmi protiv Brazila)

kad tome pribrojiš balkanski mentalitet i sva sranja u i oko reprezentacije, jedan bod i ispadanje u grupi se čini kao logičan scenarij

spawn 02.06.2014. 18:19

Logično nije uvijek i točno. (hint: Hrvatska politika :D )

Ma razvalit ćemo Kamerun i Meksiko kao beba zvečku :D :D

QuidZz 02.06.2014. 18:22

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2605871)
Realizam, ne pesimizam.

U skupini si sa Brazilom, prvim favoritom i domaćinom prvenstva, Kameruncima koji trče k'o da nema sutra te Mexicom koji je ionako jeben protivnik (pogledaj njim samo rezultate zadnjih 10ak tekmi protiv Brazila)

kad tome pribrojiš balkanski mentalitet i sva sranja u i oko reprezentacije, jedan bod i ispadanje u grupi se čini kao logičan scenarij

Najbolje da uopce ne gledamo otvaranje i sve utakmice Hrvatske. Ionako ce nas svi pregazit ko plitak potok, sto bi se nervirali bezveze? Lijepo prebacimo program na sapunice i bok. Bude pisalo u novinama kako smo prosli i tko je osvojio SP. :hitthewal:

Mislim "strasan" je ovaj nas narod, nitko ne valja kao izbornik i nitko od igraca nije dobar. Svima trazite dlaku u jajetu. :nono:

Ja sam uvjeren da prolazimo skupinu, uz mrvicu srece na prvom mjestu. :goood:

chief_wolfinjo 02.06.2014. 20:03

realno gledajući ako kojim slučajem prođemo skupinu ono biti će :chears::no2drug:hehe
mada nažalost šanse su male...

spawn 02.06.2014. 20:22

Citiraj:

Autor QuidZz (Post 2605880)
Najbolje da uopce ne gledamo otvaranje i sve utakmice Hrvatske. Ionako ce nas svi pregazit ko plitak potok, sto bi se nervirali bezveze? Lijepo prebacimo program na sapunice i bok. Bude pisalo u novinama kako smo prosli i tko je osvojio SP. :hitthewal:

Mislim "strasan" je ovaj nas narod, nitko ne valja kao izbornik i nitko od igraca nije dobar. Svima trazite dlaku u jajetu. :nono:

Ja sam uvjeren da prolazimo skupinu, uz mrvicu srece na prvom mjestu. :goood:

Pretjeruješ. Naravno da ćemo navijati i ne gledati sapunice,ali i možemo reći kakvo je realno stanje stvari u reprezentaciji. Realno,iste šanse imamo kao Kamerun i Meksiko, Brazil ima jača imena i naravno igra kući. To je realno. Nerealno je da ćemo ikoga pregazit. A s obzirom na dosadašnja iskustva,s ovim igračima smo ispadali u prvom krugu. Naravno da se nadamo,ali ako prođemo skupinu,s obzirom na našu igru,to će biti senzacija i veleuspjeh. Možemo navijati i nadati se da ćemo uzet SP,to je i Grčka napravila prije par godina. Doduše,EP ne SP ali svejedno.

Guls 02.06.2014. 20:26

Po prikazanom usuđujem se reći da su i Meksiko i Kamerun iznad nas u nekim aspektima igre, kao što je brzina, odlična obrana, kretanja unazad, transformacija obrana-napad. Mi smo ipak tehnički za njih bar jedno koplje ispred. E sad, sve ovisi kako ćemo se postaviti, hoćemo li krepalinu od igre i Mandžu za krumpir glavom ili ćemo se otvoriti pa riskirati. Da sam ja trener (a iz očitih razloga nisam :) ) igrao bi ziheraški, isto kao i Bilić. Zatvorio se i ajmo lagano, kontrola lopte, umrtviti protivnika na centru, ne griješiti, tražiti šansu iz kontre. Nije sramota otići doma s tri remija :) Fakat, svaki gol kojeg damo će biti razlog za pivu na eks.

Roberto 02.06.2014. 20:45

Ma optimisti smo, ali - gadno ćemo se pomučit za otić dalje.

Ova generacija realno nema neke rezultate na kojima će temeljiti optimizam. Četvrtfinale s Turcima 2008 koji su praktički igrali s rezervnom postavom zbog ozljeda, i nije neki uspjeh. Koliko god mi krivili nesreću i sudbinu, trebali su ih riješiti u 90 min.

2010. nas nije bilo, 2012. smo ostavili dojam ali opet nismo nekog velkog protivnika zveknuli, pa sad ova muka u kvalifikacijama...

Gotov je nemoguće reći koliko ova repka može, ono rasulo sa Štimcem je sve pošemerilo. Imamo trojicu vrhunskih igrača (Modrić, Rakitić i Mandžukić) i jednu veliku mladu nadu (Kovačić), ostali su vrlo dobri ili dobri. Nije to loše, može se s tim kadrom i osvojit SP, ali se isto tako može i tri poraza upisati i ić kući.

1998. smo skoro svi osjećali da možemo daleko, em je ta generacija osvojila juniorsko SP 11 godina ranije, em su već 1996. najavili velike mogućnosti, kad ih je praktički sudac spriječio da izbace kasnije pobjednike turnira.

Ne znam, vjerujem da će Kovač to dobro posložit, ali uopće nemam predodžbu za što će to biti dostatno. Skoro 3 godine ova generacija nije odigrala vrhunsku utakmicu i dobila jakog protivnika, od Istanbula 2011...

Zabrinjava me ovo forsiranje Samira, iskreno se nadam da ga Kovač gleda isključivo kao rezervu za zadnjih deset minuta. Kovačić je u svojih desetak napravio puno više.

Također, ne mogu se načuditi da je Šifu koji igra u prosječnoj ligi pretpostavio Lovrenu koji je u vjerojatno najjačoj ligi svijeta jedan od najbolje ocijenjenih stopera, cijelu godinu igra vrhunski.

zkljaja 02.06.2014. 21:12

+1 na roberta i brunu..

Uvijek se spominju vrhunski igraci, ali smo kao momcad slabi do nikakvi, zna se kakva nam je obrana od kad su braca napustila repku, a ni tad nije bila bajna.
Manđukic nije oslonac u napadu, drugo je Bayern koji dominira prvenstvom i LP pa ima hrpu sansi i polusansi iz kojih se eto, uspije i skupit golova, samo sto mi nismo momcad koja moze izdominirat brazil, meksiko ili kamerun..
Brazil ima mocnu obranu, domaci teren i puno zvucnih imena, meksiko i kamerun imaju fizicku nadmoc..

Volio bi da s ovim izbornikom pokazemo jako dobru igru, pa do sljedeceg eura slozi ekipu za napravit zapazeni rezultat

panda505 02.06.2014. 21:46

Citiraj:

Autor QuidZz (Post 2605880)

Gdje sam ja to rekao ?

Jedno je uopće ne mariti i ne gledati, a drugo je biti realan.
Bilo bi super kad bi Hrvatska prošla grupu. Samo treba biti realan i priznati da su šanse za to male. Što i dalje ne znači da se ne teži tome.

esc 02.06.2014. 21:56

od kad sad da naši nemogu trčat,pa prošlo europsko su se svi čudili koliko ustvari mogu trčat i koliko su spremni i pripremljeni,malo je falilo da dobijemo španjolsku koja nije bila ništa bolja
sad sigurno prolazimo skupinu

Roberto 02.06.2014. 22:29

Volio bih biti tako siguran, ali ne znam na temelju cega :D

Sto se tice prvih 11 protiv Brazila, ovo mi se cini puno realnije:
http://www.index.hr/mobile/clanak.as...port&id=751022
preostala dvojica Kovacic i Rebic, zvuci dobro :D
Mozda i Brozovic prije nego Vukojevic.

Iako i dalje mislim da je pogresno ici sa ofenzivnim bekovima ali Niko misli drugacije :D

Dizel 03.06.2014. 12:40

Kad igramo opće protiv Australije, gdje i u koje vrijeme?

Brko 03.06.2014. 12:42

Australije?

Dizel 03.06.2014. 12:44

Pa prijateljska se igra još jedna 6. ili 7.6. u Brazilu...some :D

QuidZz 03.06.2014. 12:48

Citiraj:

Autor Dizel (Post 2606593)
Kad igramo opće protiv Australije, gdje i u koje vrijeme?

06.06.2014.

http://hns-cff.hr/info/statistika/?cid=FC%20A

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:09.