![]() |
Citiraj:
|
UF ovo je bilo i za crveni karton. :)
|
taman mi usao kupac u ducan, nisam vidio, jel pukla noga?
|
Čini se da nije. :)
Ovaj sudac je malo glupav. Danas je podjelio par kartona za bezveze. :) Recimo ovo nije bilo za karton. :) |
onda mu nije nis :D i zuti je previse :D :D
|
Ostro...dobro je,moze hodat:)
|
Mislio sam na ovaj karton kaj ga je dobil zbog "faula" na fernandi. :)
AHHAHAHAHAHAHAHA PICKICA!! :D :D Daj mu crveni za ovo. :D :D :D |
Au kujac Fernando:D:D
|
ahahaha, ok sad ja jedem sesir :D
|
LLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
|
Pa nemozes vjerovat. :D
Curica |
Hahahahah iiiii ja mislila. :D :D Hahaha e da im je rukavina. :D
|
Ako nista ovo mu je dobro za samopouzdanje, vec ga ima na lopate.
A tek kad ga se u novinama sad dohvate, jao njemu... |
A lude utakmice...
|
Berbatov je barem puknuo da ide u gol. :D :D
|
utakmica je strasna
koliko je tu promasaja bilo, majko mila, utakmica ce se vise pamtiti po promasajima nego golovima :D curica legenda |
Evo i statistike. :)
http://www.pohrani.com/f/2k/U3/15e735h0/statistika.jpg Šteta kaj nisu iskoristili prilike. Vjerujem da je torres zabio u PRAZAN GOL da bi chelsea stisnuo i možda stignuo united. Kaj se može. :) |
|
^^ :D
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel prošao hammeru ban da nam prokomentira utakmicu redsa :D ?
|
kako cavani ubija milan, to je nevjerojatno!
btw. vidin da je real rasturao večeras :p |
Mali komentar ovog kola, koje bilo uspješno za mene (nešto eura dobio na kladi) i moje klubove...:goood:
Juve pobjedio Sienu u gostima pogotkom Matrija uz ne baš dobru igru. Pirlo i njegova proigravanja veliko pojačanje za Staru Damu. Trenutno gledam prijenos zadnje utakmice kola; jedan od konkurenata za naslov gubi 3-1; Napolijeva sedmica Cavanni zabio 3 komada Milanu. ManUnited pobjedio Chelsei, šta reći nije sramota izgubiti od starog i budućeg prvaka Engleske, mislim da je i Rooneyu bilo žao pa nije htio zabit penal, da ne bude potpuna katastrofa :D Obrana nije baš bajna, vidi se da nedostaju glavne karike da naprave bedem. Sreća da je tu Toresito. Čitao sam da je netko rekao da ide kao zamjena za Pata... Bemti, pa ni papi Berlusconi nije tako lud, jedino ako mu klub iz Londona ne pošalje u paketu i Kelly Brook te Lucy Pinder... :roller: |
Napoli silovao milan kojeg nemrem smislit:)
|
kraljevski klub u punom sjaju :roller:
|
Ulj, kakva tekma za Man. :)
@hamdija jesi čekao mene ? :D |
Odvratni su, i još popuše od levantea :roller:
|
Citiraj:
|
Bože, kakav promašaj.
|
Fino to ManU rješava :)
Bojim se da ni arapi, a ni rus nisu potrošili dost love. Valjda imaju još :D |
Chelseavci izjavljuju moglo je bit 5:0 za Chelsea, moglo je al nije...
Moga je Chelsea bit prvak 19 puta, al nije :) |
Igrao je chelsea dobro. To nitko ne može poreći. Ali nemaju realizatora. :)
|
A da je UTDu uslo sve sta je trebalo?:D
|
Osim penala, stative lepog i vađenje lopte s crte od berbatova. :)
Da je u ušlo sve kaj je trebalo bilo bi 8:8. :D |
Citiraj:
|
Otprilike. :D
Naprijed drogba, lijevo mata, desno anelka, iza drogbe malo više naprijed kao AMF maluda, CMF lampard (malouda se vraća po potrebi), obrana s lijeva na desno, a.cole, terry, luiz, bosingva i na golu čeh. To je chelsea kako treba izgledati, a ne torres, sturrige i ostatak tumpleka. :) |
Essien cipela?:D
|
U 60min izlazi mata, maluda ide na njegovo mjesto, lampard odlazi na mjesto malude, a essien ulazi na mjesto lamparda. :D
Po potrebii ulazi kalou na mjesto anelke. :) Oni imaju stvarno spektar nogmetaša tako da nije problem. :) Torresa bi prodao u NK Žepće. Ne bi mi taj više igral. :) Zamjena za drogbu može biti anelka u špici, kalou i kakuta. Curca be gone! :D |
Pa da jucer nije bilo Fernanda pisali bi 0 golova:D
edit:steta Essiena da sjedi na klupi,takvog zadnjeg rotvajlera nema na trzistu:) |
Da je bio drogba pisali bi više od jednog gola. :p Ma da je anelka glumio špicu imali bi više od jednog gola. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:09. |