![]() |
ma dobro... mislim drama kao žanr, isti qrac drugo pakovanje.
|
@hammer_of_thor
Da, serija je stvarno zarazna kad pocnes malo pratiti, a za Housa nemam sto reci osim da je car :cool: |
Ne znam dal je samo meni, ali ovaj Community će mi biti najbolja uloga Chevy-a u životu :P
|
Izasla prva dva nastavka cetvrte sezone Californication
|
Pogledao sam prvu sezonu Modern Family i vrlo dobra je. A Sofia Vergara je kraljica totalna, osim šta je izvanzemaljski zgodna.
|
Citiraj:
|
Californication
Reći ću 2 stvari samo. 1. Pre***no. Ako se po prve dvije jutro poznaje, biti će odlična sezona 2. Addison Timlin |
zena mi doma zabrijala na neku novu (ajd nije bas nova kad vec postoji druga sezona) seriju, mislim da se zove glee... uopce se ne usudjujem ni pogledat, skuzio sam samo da se radnja odvija u srednjoj skoli i da je nekakvo pjevanje u djiru...
|
Meni je Beverly Hills bio bolji od Gleea :D hehe Nemoj gledati (moj savjet).
Ako već tražiš nekaj high school tematike. Freaks and Geeks je def. preporuka. |
U nedostatku novog stiva ubo sam The Walking Dead
Pogledao sve u jednom dahu, svakako preporuka. Video 9/10 Audio 6/10 IMDB ocjena 9.1 |
Citiraj:
|
fakat nemam blage. Engleske ne skidam, tu i tam za filmove HR kad treba za staru, ali serije nikad.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Hvala hvala, krivo sam ja napisao, treba mi za ovu leakanu 4. sezonu.
|
Gledam Fringe i izgleda mi kao da su epizode u drugoj sezoni pomješane.
U prvoj epizodi druge sezone Agent Charlie Francis je ubijen, a njegovo lice je preuzeo neki lik "s one strane" šta je negdje oko treće epizode i razotkriveno kad ga je agentica Olivia Dunham ubila. Sad gledam jedanaestu epizodu i u njoj se ponovno pojavljuje Agent Charlie Francis koji je već 10 epizoda mrtav. Po IMDBu je sve OK i takav redosljed imam. Opis epizoda je isti. ??????? |
Sve je "OK". Njima je ostala ta jedna epizoda, pa su ju emitirali umjesto neke nove bili tokom neke pauze ili tak neš. Ne sjećam se više. Komentirali smo ovdje svojevremeno. Očito im je sve zbrda zdola kao i serija. :P
|
To je epizoda koja je bila producirana kao dio prve sezone, ali je nisu emitirali. Bila je prikazana kao specijal tek na kraju zimske pauze u drugoj sezoni.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma oni su to mislili da će ih ukinuti, pa da ispucaju sve epizode. :D Teško da će preživjet dalje od ove treće sezone. |
Upravo odgledao i 2. sezonu Sons of Anarchy i mogu samo reći - jebote kakva serija!
Priča doslovno ljepi za ekran, akcija, likovi, zapleti, totalno nenadani obrati, ma prejebeno, mogao bi odgledati cijelu sezonu u jednom danu. Crni humor, sarkazam i prerealnu glumu da ne spominjem, ovo je masterpiece, 10/10. Kreće se na Season 3. |
Zaboravio si spomenuti genijalan soundtrack.:)
Ja sam na sredini 3. sezone i sve mi je žao kaj bude tak brzo završilo. Nova sezona je najavljena, samo ko bude čekal 9 mj. 2011(nadam se da budu našli neki termin prije)... |
Citiraj:
Zadnja serija je brutalna. Cemu bi jos prigovorio. One njihove masovne pucnjave ... ili su svi coravi ili su napuseni do jaja ili pucaju corcima. Koliko rokacine, covjek bi pomislio da ce pobiti pola grada, a na kraju sve zavrsi sa 3 ogrebotine. Dosta lose izrezirano. Citiraj:
Kako to dobro zvuci u DTS-u, najezim se svaki put kad ju cujem. Riding through this world, all alone God takes your soul; you're on your own The crow flies straight, a perfect line On the Devil's back until you die This life is short, baby that's a fact Better live it right, you ain't coming back Gotta raise some Hell before they take you down Gotta live this life Gotta look this world in the eye Gotta live this life 'till you die You better have soul, nothing less Cos when it's business time, it's life or death The King is dead, the light goes on Don't lose your head when the deal goes down Better keep your eyes on the road ahead Gotta live this life Gotta look this world in the eye Gotta live this life until you die |
Citiraj:
Ali to je samo jedna od nelogičnosti koja ne utječu puno na samu kvalitetu, a i pitanje je kako odradit pucnjave, a da ti ostanu svi likovi serije na broju. P.S. Zanimljivo kako cijela tematika serije neodoljivo podsjeća na GTA serijal, pogotovo San Andreas. |
Gledam svakim danom Two and a Half Man i svaki dan se sve vise mogu nasmijat, od gluposti koje rade, do provala njihovih :D
|
Ako netko još uvijek nije pogledao Boardwalk Empire ... pogledajte ju ... isplati se :)
|
XBMC mi javlja da je vani nova sezona "V" :stoopid: Bacam se u trosjed :goood: :dajpivu:
Nadam se da ju nece zasrati ko prvu sezonu |
Pogledao nedavno Pawn Stars seriju ... nije loša onak za pogledati
Više o seriji: http://www.history.com/shows/pawn-stars |
Pogledao Boardwalk Empire, odlična je serija, sad treba čekati novu sezonu :(
Počeo danas gledat It's Always sunny in Philadelphia,onoliko koliko sam vidio ok komedijica za skratit vrijeme... :) |
Pogledao konačno Capricu do kraja.
Koliko god bila zbrda zdola sa vremena na vrijeme ova sezona mi je ostavila puno bolji i kompletniji dojam od jedne Battlestar Galactice. Baš me zanima sljedeća sezona! |
The IT Crowd smijeh i pol :D
|
ja poceo gledat merlin-a pred malo , i bas laganini serija za opustanje :)
|
Nova sezona V-a malo meh :o
|
Krenuo s Sons of anarchy, zasada u 4 seriji prve sezone dosta radnje i zanimljivo je gledat 7/10 zasada.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Anyway, ak je istina šteta. Samo za zadnje epizode se isplatilo pregrmiti one loše. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |