![]() |
Baš sam sad malo igrao sa M4A1 sa Thermal Scopeom na Underpass mapi
Fora mapa, puno raslinja i mjesta za sakrivanje, ali opet vidi se gotovo svaki pokret. Ovaj Thermal nije od neke koristi, mape nisu dovoljno velike da se može fino iz daljine sa tim nadgledati. Citiraj:
Najbolji čaj (zasad meni) svih vremena je Frankov Jabuka i Cimet :nuts: :care: Samo što se rijetko u kojim trgovinama nađe |
Vector mi je dosada najmocnija puskica :D
I da, vec sam imao 17 kill streak :D hebeni ppk koji je cucao iza nekog zida me zaustavio :( :D |
Citiraj:
Citiraj:
Ali meni Vector rula. Busm ih sve do jednoga :D |
Citiraj:
LorD ClockaN je skinuo i sve mu radi. |
Citiraj:
|
odigrao, deinstalirao... moje misljenje o igri - smece
prica je koma... da vakav zaplet gledate u nekom filmu, glavnu ulogu bi vjerojatno imao dudikoff i film bi gledali punih... a da, ne bi ga gledali jer nije vrijedan tih 2 sata vaseg zivota, isto kao ni ova igra. AI je glup od glup i glupljeg, ali se ne primjeti jer ih ima na milijun i na svakog jednog kojeg ubijete, spawna ih se stotinjak... sta ne prestaje dok ne dodete do iduceg skriptiranog pointa. radnja linearna da ne moze biti linearnija... koliko god puta prelazili igru, vjerujem da se isti neprijatelji uvijek stvaraju na istom mjestu, iste kretnje, iste putanje, a sama radnja ne ide dalje dok ne napravite nekakav napredak kada se skripta prebaci na iduci "level". grafika je ok... detalji u igri su dobro razradeni, dramaticna glazba sucks big time. ono sto je NFS prema simulacijama voznje, to je i CoD za pucacine koje igraju pravi dlakavi muskarci (nisam dlakav i preferiram simulacije voznji rade nego ovakve gluposti) :D |
Vector probao i nije mi baš nešto!! previše je rastrošan :):)
|
Citiraj:
da li prolazi GO-CARD pod master plaćanja? |
igram singleplay.. nije loš. vrlo orginalna scena na aerodromo-ubijanje civilaca XD!
nekako mi je draži CODMW1..ima dušu.. CODMW2 dobra grafika, nije neki pomak naspram jedinice..ali je x puta zahtjevnije... igrivost na nivou.. sve u svemu.. igra je opravdala ocekivanje. ne možete pljuvati po prici.. cod nema konkrenciju..da bi mogli usporedjivati..i pljuvati po njemu. |
Jos jedno pitanje: Da li igra ima ogranicen broj mogucih instalacija? taj DRM ili kako se vec zove?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
cini se da cu i ja morat kupit igru :(
I to vjerovatno prekko nekakvog oglasa posto 400kn ne planiram dat,a kutija i igra mi ne trebaju,samo steam key,ovo preko xfirea zvuci odlicno,jos kad bi imao paypal :( |
Evo ja danas preso singleplay kampanju. Mislim da mi je trebalo nekih 7-8 sati, mozda cak i manje. Ima bolju pricu i bolje misije od prvog(4.) dijela ali opet nije prica do kraja ispricana.(Fali epilog)
|
Citiraj:
7, 8!?!?!? WTF pa mislim da ju u dobra 3-4h pređeš... ako ne i manje |
evo ipak kupio igru preko
http://callofduty.gamesplanet.com/ca...ame-xfire.html e sad dal treba downloadat igru da se dobe keyevi, ili samo da napravim reinstal postojeće igre i sačekat da dode key mailom? Za kolko vremenski stigne key, plačeno go cardom. I da li mogu platit još jedan za frenda il moram kod njega doma pokretat? Ima sve ko i ja samo treba original key... |
Da, i ja sam prešao za neka 4,5h i zaćudio se kad je završila:stoopid: ja mislio ono bit će igranja kad ono sve krače od kračeg počeli su fušariti s obzirom na cijenu koju košta:fuming:.
Nisam probao igrati na net-u ali probat ću nadam se. |
Citiraj:
|
Nova peticija: http://www.petitiononline.com/mw2pcpr/petition.html
Citiraj:
|
Citiraj:
key ti odmah dodje mailom! |
Citiraj:
|
Retorično pitanje, pošto sam dosad vidija 101 petitiononline peticiju.... Je li ikad bilo šta od toga? Prvo i onbsovno je da takav oblik peticije ne vrijedi nigdje u svijetu, pa ni u nas, možeš se slobodno potpisat kao Franjo TUđman ili Tito:) A drugo i ono još bitnije, neće ih "pokosit" ni negativna reklama, jer broj od 5xxx je smiješan, da je taj broj i 100x veći je i dalje smiješan;)
Osobno je meni i cijeli taj "pokret otpora" smiješan? Ko tko nek igra, tko hoće neka kupi, tko neće, ima piratsku verziju na svakom koraku, tko neće ni to, neka preskoči:) Sve ostalo mi baš nema smisla, al ono...100 ljudi, 100 čudi... MP me ne zanima, SP sam počeo i zamrzao za sada jer sam u stisci s vremenom...sudit neću dok ne završim, ako uopće završim, za sada mogu reć da mi je ono..prolazno, ok u biti. Možda zato šta nisam ima neka mega očekivanja, recimo OFDR koji sam nedavno zgotivio, mi je dosta bolji, a sa Armom neću uspoređivat jer je drugi žanr, doduše i OFDR je trebao bit, al nisu baš uspjeli u tome... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Šta reče pa uteče.... LMAO
|
Čovječe... Taman sam se uživio u igru kad ono.. kraj! A još sam na Veteranu igrao.. :stoopid:
Multiplayer će mi, nadam se, bit bolji od MW1, al za 400kn sam očekivao bar 12h napucavanja u SP-u.. :( |
Zapeo u teksturi izgleda, u Act2, prva misija kad trebam izaći iz bugija, izađem van i nemogu dalje! Skačem, okrećem se al se nemogu pomaći ni centimetra!
Ima li pomoći kakve? |
Mislim da nece biti nista od tih peticija, radi ovog:
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni je bitno da se sad za zimske dane mogu malo napucavat. Kad/ako će mi dosadit prodat ću ju i bok.
|
Citiraj:
Zakljucak je taj da je igra izbacena vecinom za konzole, nije uopce ciljana na ljude koji igraju u klanovima nego vise za casual igrace (jer se tu lova najvise okrece) i za napucavanje na publicu koje preraste u jedno veliko zivciranje ako se ima ogroman ping... |
Eo posto nisam preko tjedan mogao uhvatiti vremena za igranje,igrao nekih 1,5h danas CoD...Igra mi je pre-pre dobra,stvarno dugo nisam igrao tako nesto dobro! I sto je najbolje,optimizirana je! na 1680x1050 sa 4xAA i sve na Extra ne padaju FPS-i ispod 60...prosjek je cca 90...svaka cast! A ne ova njesra danas neoptimizirana..:S
MP sam probao malo,ali necu ga igrati dok ne prijedjem SP,to uvijek tako radim :) |
@ Lord Clockan
Jel si ti imao kakvih problema sa skidanjem fajlova? Meni je drugi fajl odnostno treći link stao na 83% posto i dalje neće. |
Citiraj:
|
Citiraj:
skidaj sa nekim download managerom. ja sam koristio jDownloader |
Ja koristim onog kojeg su mi poslali u mailu, tj. link. Valjda će uspjet skinut.
|
Ljudi htio bih vas samo upozorit da NIKAKO ne posjećujete slijedeću stranicu: hxxp://www.iwgames.tk i NIKAKO, ali baš NIKAKO ne upisujete svoje Steam podatke tamo. Ja sam dobio link na tu stranicu od nekog idiota iz MW2 Croatia grupe na Steamu i mislio da se trebam logirat na steam i kad ono dobijem na mail da sam podnio zahtjev za promjenu passworda i e-maila i više se nemogu logirat na Steam. Kasnije sam skužio da je stranica lažna.
Odmah sam poslao poruku Steam podršci da mi je netko oteo account i sad čekam odgovor. Ima cijela procedura oko toga. Čak sam trebao skenirat stražnji dio uputa gdje se nalazi serijski broj i tamo napisat još svoj Steam username. Molim vas ne budite glupi kao ja :hitthewal: i pazite gdje upisujete svoje podatke. |
haha
pa .tk baš i nisu normalne i sigurne domene |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pao si na najočitiju prevaru.. :suicide: Stvarno ne treba puštat svakoga na internet. :D |
Ma čim vidis .tk bježi ja sam u cijelom zivotu vidio jednu dobru stranicu sa .tk domenom.
Bolje se drzat dalje od tih stranica |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:23. |