PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty: Modern Warfare 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=143208)

hammer_of_thor 20.11.2009. 01:04

Baš sam sad malo igrao sa M4A1 sa Thermal Scopeom na Underpass mapi

Fora mapa, puno raslinja i mjesta za sakrivanje, ali opet vidi se gotovo svaki pokret.

Ovaj Thermal nije od neke koristi, mape nisu dovoljno velike da se može fino iz daljine sa tim nadgledati.

Citiraj:

Autor St-M (Post 1489785)
uzivas u toplom caju s okusom vanilije i jagode (smece frankovo ali ukusno, moja preporuka).

Baš imam punu kutiju u kuhinji, nije loš, ali može proči
Najbolji čaj (zasad meni) svih vremena je Frankov Jabuka i Cimet :nuts: :care:
Samo što se rijetko u kojim trgovinama nađe

Apacer ft Bozja 20.11.2009. 01:39

Vector mi je dosada najmocnija puskica :D
I da, vec sam imao 17 kill streak :D hebeni ppk koji je cucao iza nekog zida me zaustavio :(
:D

Moree 20.11.2009. 01:50

Citiraj:

Vidim da ti je napeta "kutija", ako ces se j**** sa carinom, cekanjem, postarinom itd... slobodno.

Ma u pravu si ti da jedino me to sad brine dali je se taj sajt smatra legitimnim download stranicom od strane Steama :stoopid:

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 1489805)
Vector mi je dosada najmocnija puskica :D
I da, vec sam imao 17 kill streak :D hebeni ppk koji je cucao iza nekog zida me zaustavio :(
:D

Meni je najveci killstreak 27! Ali koji bed nisam imao Nuke opremljen, zaboravio! :D To mi je bezveze sto nemozes postavit razlicite killstreakove za svaki weapon slot. Nije mi isto jel igram Team Dethmatch ili Demolition :nono:
Ali meni Vector rula. Busm ih sve do jednoga :D

Vendetta 20.11.2009. 13:15

Citiraj:

Autor Moree (Post 1489807)
Ma u pravu si ti da jedino me to sad brine dali je se taj sajt smatra legitimnim download stranicom od strane Steama :stoopid:

Citaj malo prethodne stranice, to je od xfire-a, dakle sve je uredno.
LorD ClockaN je skinuo i sve mu radi.

sinisa1989 20.11.2009. 13:34

Citiraj:

Autor St-M (Post 1489822)
Citaj malo prethodne stranice, to je od xfire-a, dakle sve je uredno.
LorD ClockaN je skinuo i sve mu radi.

Ja se nadam da ću i ja danas pa javim.:chears:

Omega 20.11.2009. 13:56

odigrao, deinstalirao... moje misljenje o igri - smece

prica je koma... da vakav zaplet gledate u nekom filmu, glavnu ulogu bi vjerojatno imao dudikoff i film bi gledali punih... a da, ne bi ga gledali jer nije vrijedan tih 2 sata vaseg zivota, isto kao ni ova igra.

AI je glup od glup i glupljeg, ali se ne primjeti jer ih ima na milijun i na svakog jednog kojeg ubijete, spawna ih se stotinjak... sta ne prestaje dok ne dodete do iduceg skriptiranog pointa.

radnja linearna da ne moze biti linearnija... koliko god puta prelazili igru, vjerujem da se isti neprijatelji uvijek stvaraju na istom mjestu, iste kretnje, iste putanje, a sama radnja ne ide dalje dok ne napravite nekakav napredak kada se skripta prebaci na iduci "level".

grafika je ok... detalji u igri su dobro razradeni, dramaticna glazba sucks big time.

ono sto je NFS prema simulacijama voznje, to je i CoD za pucacine koje igraju pravi dlakavi muskarci (nisam dlakav i preferiram simulacije voznji rade nego ovakve gluposti) :D

LorD ClockaN 20.11.2009. 13:59

Vector probao i nije mi baš nešto!! previše je rastrošan :):)

Tihomir111 20.11.2009. 14:20

Citiraj:

Vidim da ti je napeta "kutija", ako ces se j**** sa carinom, cekanjem, postarinom itd... slobodno.

Za 295 kn sjedis doma skidas igru i uzivas u toplom caju s okusom vanilije i jagode (smece frankovo ali ukusno, moja preporuka).

da li prolazi GO-CARD pod master plaćanja?

BraBUS 20.11.2009. 15:25

igram singleplay.. nije loš. vrlo orginalna scena na aerodromo-ubijanje civilaca XD!

nekako mi je draži CODMW1..ima dušu.. CODMW2 dobra grafika, nije neki pomak naspram jedinice..ali je x puta zahtjevnije... igrivost na nivou.. sve u svemu.. igra je opravdala ocekivanje.

ne možete pljuvati po prici.. cod nema konkrenciju..da bi mogli usporedjivati..i pljuvati po njemu.

Moree 20.11.2009. 16:10

Jos jedno pitanje: Da li igra ima ogranicen broj mogucih instalacija? taj DRM ili kako se vec zove?

DeadMan+ 20.11.2009. 16:25

Citiraj:

Autor Moree (Post 1489989)
Jos jedno pitanje: Da li igra ima ogranicen broj mogucih instalacija? taj DRM ili kako se vec zove?

kad jednom ukucas key u Steam to je to, na kojem god racunalu se ulogiras svojim Steam account-om mozes s njihovih servera instalirati sve igre koje si kupio

sinisa1989 20.11.2009. 16:49

Citiraj:

Autor BraBUS (Post 1489948)
igram singleplay.. nije loš. vrlo orginalna scena na aerodromo-ubijanje civilaca XD!

nekako mi je draži CODMW1..ima dušu.. CODMW2 dobra grafika, nije neki pomak naspram jedinice..ali je x puta zahtjevnije... igrivost na nivou.. sve u svemu.. igra je opravdala ocekivanje.

Pa ja nisam zamjetio da je x puta zahtjevnija. Možda malo gladnija memorije nego MW1, ali ne previše.
Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 1490002)
kad jednom ukucas key u Steam to je to, na kojem god racunalu se ulogiras svojim Steam account-om mozes s njihovih servera instalirati sve igre koje si kupio

E to je i mene zanimalo i drago mi je da nemoram brinut o backup-u.

Constantine 20.11.2009. 18:03

cini se da cu i ja morat kupit igru :(
I to vjerovatno prekko nekakvog oglasa posto 400kn ne planiram dat,a kutija i igra mi ne trebaju,samo steam key,ovo preko xfirea zvuci odlicno,jos kad bi imao paypal :(

DanielDJ 20.11.2009. 18:19

Evo ja danas preso singleplay kampanju. Mislim da mi je trebalo nekih 7-8 sati, mozda cak i manje. Ima bolju pricu i bolje misije od prvog(4.) dijela ali opet nije prica do kraja ispricana.(Fali epilog)

LorD ClockaN 20.11.2009. 20:49

Citiraj:

Autor DanielDJ (Post 1490073)
Evo ja danas preso singleplay kampanju. Mislim da mi je trebalo nekih 7-8 sati, mozda cak i manje. Ima bolju pricu i bolje misije od prvog(4.) dijela ali opet nije prica do kraja ispricana.(Fali epilog)

7, 8!?!?!? WTF

pa mislim da ju u dobra 3-4h pređeš... ako ne i manje

Tihomir111 20.11.2009. 21:15

evo ipak kupio igru preko

http://callofduty.gamesplanet.com/ca...ame-xfire.html

e sad dal treba downloadat igru da se dobe keyevi, ili samo da napravim reinstal postojeće igre i sačekat da dode key mailom? Za kolko vremenski stigne key, plačeno go cardom. I da li mogu platit još jedan za frenda il moram kod njega doma pokretat? Ima sve ko i ja samo treba original key...

ECHO 20.11.2009. 21:17

Da, i ja sam prešao za neka 4,5h i zaćudio se kad je završila:stoopid: ja mislio ono bit će igranja kad ono sve krače od kračeg počeli su fušariti s obzirom na cijenu koju košta:fuming:.
Nisam probao igrati na net-u ali probat ću nadam se.

sinisa1989 20.11.2009. 21:45

Citiraj:

Autor Tihomir111 (Post 1490191)

e sad dal treba downloadat igru da se dobe keyevi, ili samo da napravim reinstal postojeće igre i sačekat da dode key mailom? Za kolko vremenski stigne key, plačeno go cardom. I da li mogu platit još jedan za frenda il moram kod njega doma pokretat? Ima sve ko i ja samo treba original key...

http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1512

Vendetta 20.11.2009. 22:36

Nova peticija: http://www.petitiononline.com/mw2pcpr/petition.html

Citiraj:

This petition has been formed in order to request that Infinity Ward, the developers of Call of Duty: Modern Warfare 2, to review their decision with regards to the following:

- Support for an in-game console;
- Support for the “/record” feature;
- Support for the lean feature;
- Support for auto-balancing;
- Support for multiple profiles;
- Support for better Graphics and FOV control;
- Support for actual ping readouts in ms (not graphs);
- Support for a tournament game type (like Promod);

Dedicated Server/IWNet specific:

- Support for mod tools and modded Dedicated Servers;
- Support for Punkbuster enabled Dedicated Servers;
- Support for Dedicated Server admins to choose player numbers (Max: 50);
- Support for PC gamers to choose if they wish to connect to an IWNet P2P server or a Dedicated Server (hosted by clans/individuals, etc)

The PC Community strongly believes that with the lack of these basic features, in comparison to Call of Duty 4: Modern Warfare that the future of Modern Warfare 2 looks bleak and also raises a further concerning outlook for the future of the PC Gaming Community.

We would like to see that Infinity Ward recognises our feedback/concerns and communicates with the PC Community. We feel that up to this point we have been treated as an inferior customer because we do not play a console platform. We hope that this petition (post Modern Warfare 2 release) will help us to overcome the worsening relationship that Infinity Ward currently have, with the PC Community and will help us to again, regain a strong and mutually beneficial relationship.

It is requested that all signatories only sign once (and as themselves) so that this petition accurately represents the views/concerns/feedback of the PC Community.

LorD ClockaN 20.11.2009. 23:17

Citiraj:

Autor Tihomir111 (Post 1490191)

moraš uninstalirat staru i downloadat novu, jer nova ima drugačiji installer nego tvoja stara verzija..

key ti odmah dodje mailom!

sinisa1989 20.11.2009. 23:44

Citiraj:

Autor St-M (Post 1490250)

Zasad ima 5921 potpisa. Baš me zanima jel će uvest što od ovog navedenog.

Mr.Ex.President 21.11.2009. 00:15

Retorično pitanje, pošto sam dosad vidija 101 petitiononline peticiju.... Je li ikad bilo šta od toga? Prvo i onbsovno je da takav oblik peticije ne vrijedi nigdje u svijetu, pa ni u nas, možeš se slobodno potpisat kao Franjo TUđman ili Tito:) A drugo i ono još bitnije, neće ih "pokosit" ni negativna reklama, jer broj od 5xxx je smiješan, da je taj broj i 100x veći je i dalje smiješan;)

Osobno je meni i cijeli taj "pokret otpora" smiješan? Ko tko nek igra, tko hoće neka kupi, tko neće, ima piratsku verziju na svakom koraku, tko neće ni to, neka preskoči:) Sve ostalo mi baš nema smisla, al ono...100 ljudi, 100 čudi...

MP me ne zanima, SP sam počeo i zamrzao za sada jer sam u stisci s vremenom...sudit neću dok ne završim, ako uopće završim, za sada mogu reć da mi je ono..prolazno, ok u biti. Možda zato šta nisam ima neka mega očekivanja, recimo OFDR koji sam nedavno zgotivio, mi je dosta bolji, a sa Armom neću uspoređivat jer je drugi žanr, doduše i OFDR je trebao bit, al nisu baš uspjeli u tome...

Rino 21.11.2009. 00:39

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1490343)
Osobno je meni i cijeli taj "pokret otpora" smiješan...MP me ne zanima

Nije ni čudo da ti je smiješan!

Veki-os 21.11.2009. 01:08

Citiraj:

Autor Rino (Post 1490357)
Nije ni čudo da ti je smiješan!

Hm,da,omašio je ceo futbal :D

bozzomfeeder 21.11.2009. 01:42

Šta reče pa uteče.... LMAO

Nybelung 21.11.2009. 01:46

Čovječe... Taman sam se uživio u igru kad ono.. kraj! A još sam na Veteranu igrao.. :stoopid:

Multiplayer će mi, nadam se, bit bolji od MW1, al za 400kn sam očekivao bar 12h napucavanja u SP-u.. :(

Pupo 21.11.2009. 14:11

Zapeo u teksturi izgleda, u Act2, prva misija kad trebam izaći iz bugija, izađem van i nemogu dalje! Skačem, okrećem se al se nemogu pomaći ni centimetra!

Ima li pomoći kakve?

MadBoY 21.11.2009. 14:13

Mislim da nece biti nista od tih peticija, radi ovog:
Citiraj:

"The PC version of Modern Warfare 2 has actually outsold the PC version of Call of Duty 4: Modern Warfare in its first week," wrote Bowling, "making it the most successful PC version."
Ocito da ljudi vole konzolaske portove na PC-u :)
Citiraj:

Autor Omega (Post 1489868)
AI je glup od glup i glupljeg, ali se ne primjeti jer ih ima na milijun i na svakog jednog kojeg ubijete, spawna ih se stotinjak... sta ne prestaje dok ne dodete do iduceg skriptiranog pointa.

Naisao sam na par blesavih situacija. Negdje na pocetku igre pise da moram slijediti nekog Cpt, i nakon nekih 10min daljnjeg napucavanja, skuzim da se ovaj kreten nije maknuo jer nisam pritisnuo neku glupu tipku da ovi pocnu pucat (neka puska, ja sam ju unistio sam, ali ocito da nista ne smijem sam uradit :D).

sinisa1989 21.11.2009. 17:57

Meni je bitno da se sad za zimske dane mogu malo napucavat. Kad/ako će mi dosadit prodat ću ju i bok.

veve 21.11.2009. 18:03

Citiraj:

Autor St-M (Post 1490553)
Glavni dio COD-a je MULTIPLAYER , to ce se igrati naredne dvije godine, ovaj novi nije po standardu samo zato sto nema dedie i lean (nekima i ne fali), sve ostalo je poboljsano, ja neznam sta bi vi ?!?
A to sto nema dedie samo znaci da ga pirati ne mogu igrat, pa tako ni ja. I drago mi je zbog toga! Puna mi je kapa citercina sa falsim igrama u Codu 4.

Pa bas mu i to fali da nema dedicated servera, a ovo s citerima necu ni komentirati jer ih ima i s jedne i druge strane, a pogotovo im je sad MW2 na raspolaganju jer ima losi sistem zastite i nemogucnost naknadnog dodavanja neke zastite.

Zakljucak je taj da je igra izbacena vecinom za konzole, nije uopce ciljana na ljude koji igraju u klanovima nego vise za casual igrace (jer se tu lova najvise okrece) i za napucavanje na publicu koje preraste u jedno veliko zivciranje ako se ima ogroman ping...

mislav_os 21.11.2009. 18:17

Eo posto nisam preko tjedan mogao uhvatiti vremena za igranje,igrao nekih 1,5h danas CoD...Igra mi je pre-pre dobra,stvarno dugo nisam igrao tako nesto dobro! I sto je najbolje,optimizirana je! na 1680x1050 sa 4xAA i sve na Extra ne padaju FPS-i ispod 60...prosjek je cca 90...svaka cast! A ne ova njesra danas neoptimizirana..:S

MP sam probao malo,ali necu ga igrati dok ne prijedjem SP,to uvijek tako radim :)

sinisa1989 21.11.2009. 20:25

@ Lord Clockan
Jel si ti imao kakvih problema sa skidanjem fajlova?
Meni je drugi fajl odnostno treći link stao na 83% posto i dalje neće.

DanielDJ 21.11.2009. 20:31

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 1490166)
7, 8!?!?!? WTF

pa mislim da ju u dobra 3-4h pređeš... ako ne i manje

A dobro, mozda sam malo pretjerao. Al stvarno je prekratka.

LorD ClockaN 21.11.2009. 21:07

Citiraj:

Autor sinisa1989 (Post 1490676)
@ Lord Clockan
Jel si ti imao kakvih problema sa skidanjem fajlova?
Meni je drugi fajl odnostno treći link stao na 83% posto i dalje neće.

nisam

skidaj sa nekim download managerom.

ja sam koristio jDownloader

sinisa1989 21.11.2009. 21:10

Ja koristim onog kojeg su mi poslali u mailu, tj. link. Valjda će uspjet skinut.

CyberT 21.11.2009. 22:40

Ljudi htio bih vas samo upozorit da NIKAKO ne posjećujete slijedeću stranicu: hxxp://www.iwgames.tk i NIKAKO, ali baš NIKAKO ne upisujete svoje Steam podatke tamo. Ja sam dobio link na tu stranicu od nekog idiota iz MW2 Croatia grupe na Steamu i mislio da se trebam logirat na steam i kad ono dobijem na mail da sam podnio zahtjev za promjenu passworda i e-maila i više se nemogu logirat na Steam. Kasnije sam skužio da je stranica lažna.

Odmah sam poslao poruku Steam podršci da mi je netko oteo account i sad čekam odgovor. Ima cijela procedura oko toga. Čak sam trebao skenirat stražnji dio uputa gdje se nalazi serijski broj i tamo napisat još svoj Steam username. Molim vas ne budite glupi kao ja :hitthewal: i pazite gdje upisujete svoje podatke.

LorD ClockaN 21.11.2009. 22:44

haha

pa .tk baš i nisu normalne i sigurne domene

CyberT 21.11.2009. 22:46

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 1490770)
haha

pa .tk baš i nisu normalne i sigurne domene

Da, sad mi to baš pomaže. :(

Nybelung 21.11.2009. 23:05

Citiraj:

Autor CyberT (Post 1490775)
Da, sad mi to baš pomaže. :(

Joj.. Upecali su te.. :roller:

Pao si na najočitiju prevaru.. :suicide: Stvarno ne treba puštat svakoga na internet. :D

Wolfblade 22.11.2009. 00:00

Ma čim vidis .tk bježi ja sam u cijelom zivotu vidio jednu dobru stranicu sa .tk domenom.
Bolje se drzat dalje od tih stranica

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:23.