PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   ADM.hr / Acquisitum Magnum (informacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=81799)

Afx 03.05.2012. 01:32

Jel se može nekako "povratit" garancija na hardware ? Izgubio sam račun pa me zanima. :(

RAUL 03.05.2012. 08:07

Citiraj:

Autor Afx (Post 2155217)
Jel se može nekako "povratit" garancija na hardware ? Izgubio sam račun pa me zanima. :(

Jedino ako ti je prodavac voljan izaci u susret,pa da ti izda kopiju racuna

Wolverine 04.05.2012. 11:47

Ak imaš kutiju proizvoda na kojoj je barkod onda im nije problem isprintat kopiju računa.

Pupo 04.05.2012. 15:53

S tim da ako se radi o grafi, barkod je vjerojatno i na njoj.

thesaint255 11.06.2012. 15:57

Opet ADM se pokazao uslužnim i efikasnim,slozio konfu za susjeda preko njihove web stranice,nazvao i zamolio ako mogu to sloziti isti dan i rekli da nema problema s time da niti se novac nije uplatio za PC,sve u svemu,odlicna usluga i nadam se da ce tako i ostati

mislavgray 16.06.2012. 00:15

Vise puta izasli u susret, nisam imao racun za kuciste, izdali mi novi. Kupljeno preko weba kod njih. H100 reklamirao rjeseno u manje od tjedan dana. Hip hip hura za ADM :) decki su strava i svaka im cast.

IgorRasic 20.06.2012. 13:40

ja imam dobra iskustva s njima.. :)

Juhica2 30.06.2012. 17:37

Dvaput naručivao kod njih dostavom konfiguracije u dijelovima za dalmaciju i nikad problema.

Vrlo su susretljivi i od pomoći u svemu samo da ne dobiju HG spot sindrom vremenom, gdje su oni kasnije postali bahati pa i bezobrazni..

nbafan 30.06.2012. 22:43

AMD rulz

Decki mi uvijek izadu u susret ako mi trebaju neki kablovi i gluposti

vision19 30.07.2012. 19:17

Evo još jedna pohvala. Narudžba preko Interneta, u srijedu oko 11h naručeno, u četvrtak oko 2 stiglo doma (Zg-Vk). Bez ikakvih problema. :)

domis 30.07.2012. 22:54

brzo odgovaranje na mailove, predali overseasu u cetvrtak poslijepodne, u petak navecer vidim da je stiglo u Vž, a kako ne dostavljaju subotom (tako mi rekao lik u overseasu), dogovoril sam se za kavu s kolegom i usput pokupio procesor :)

jedina zamjerka je na 2000kn za besplatnu dostavu, jer sjecam se pred par godina je bilo minimalno 1000kn za besplatnu dostavu :(

Brko 22.08.2012. 07:09

Eto, pohvale i sa moje strane. Dečki su srdačni i odgovaraju na e-mail upit u roku od 2-3 minute i vode brigu o robi koju isporučuju i pravovremenu obavještavaju o promjenu statusa nardužbe.
Ovo je moje prvo trgovanje sa dotičnom firmom, ali ujedno ne i zadnje :D

domy_os 22.08.2012. 13:31

Imaju li oni nekakav web RMA? Prije 10-ak dana sam poslao ploču na reklamaciju i od tada ni traga ni glasa. Poslao sam im i mail i opet ništa...

Tko snosi troškove slanja robe kod reklamacije? Mobilni internet mi zaštekava pa ne mogu baš pregledavati temu od početka do kraja.

Alfa_R 22.08.2012. 13:57

Ti prema njima, oni prema tebi.

Tarjan 22.08.2012. 15:33

Jos jedna pohvala. Jucer nazvao i reda radi pitao za dostupnost dva artikla prije web narudzbe. Covjek preko telefona uzeo podatke i danas oko 14h su bili kod mene placani pouzecem :chears:

bahrija30 23.08.2012. 17:28

moram ih i ja pohvaliti-najviše kupujem kod njih(jer jeftini),inače iz Koprivnice ,,.nazovem ih kad mi kaj treba-rezerviram-sutradan čeka roba spakirana-tata to preuzme plati i mirna bosna:)..sa reklamacijama neam iskustva-hvala bogu još nikaj nije krepalo,a hrpu toga već uzel od njih!Dečki samo tak nastavite!

NinjaZec 14.09.2012. 13:45

Je ljubazni su kad prodaju, a na garanciji ti kažu da ju možes objesit mačku o rep.
Konkretno mi je lik reko da ako hoću da ih mogu i tužit da će on na sudu reć da sam si ja sam isprintao papir sa garancijom, imao sam 60 mjeseci na hard a oni su to u međuvremenu promijenili na 3 godine. Dakle sranje i to za pisljivi hard disk.

Također rekao mi je da mi garancija vrijedi ali ako si sam posaljem u ameriku hard!

Sve u svemu zaobilazim u širokom luku!

Rade0n 14.09.2012. 21:18

Citiraj:

Autor NinjaZec (Post 2235029)
Je ljubazni su kad prodaju, a na garanciji ti kažu da ju možes objesit mačku o rep.
Konkretno mi je lik reko da ako hoću da ih mogu i tužit da će on na sudu reć da sam si ja sam isprintao papir sa garancijom, imao sam 60 mjeseci na hard a oni su to u međuvremenu promijenili na 3 godine. Dakle sranje i to za pisljivi hard disk.

Također rekao mi je da mi garancija vrijedi ali ako si sam posaljem u ameriku hard!

Sve u svemu zaobilazim u širokom luku!

Uopće nema veze što tamo neki prodavač priča, postoje propisi i zakoni u vezi reklamacija, ako oni nešto krše onda ih se fino prijavi inspektoratu, a ti se prije reklamacije informiraj koja su tvoja prava.
Uglavnom, nemoj biti naivan i vjerovati tipu u trgovini.

Alfa_R 14.09.2012. 22:43

Lijepo napravi ovo:

Napiši dopis u kojem ih pitaš da ti kažu koliku garanciju imaš na hard, zašto su ti je usmeno odbili i priloži kopiju njihovog original računa. Pošalji to u kuverti preporučeno s povratnicom i gledaj rasplet.
Lagano, zar ne?

Imaš li i jamstvene?

Master_Hrc 17.09.2012. 12:09

Hehe.....sad su poceli i bez srama ciganit...prije su to bar pokusali na fino zamaskirati....nemoj im to pustiti ninja....poslusaj Alfu (lol) i salji prvo dopis....
:chears:

darkydark 25.09.2012. 19:58

Danasnja reklamacija

Nakon zadnjeg debakla u ADM-u s maticnom i povratom novca evo ugodnog iskustva:

Jucer uzo Samsung 830 128gb. Boot winsi nije bio nista kraci nego sa f3 spinpointom. Crystal Mark brzine seq citanja i pisanja bile cca 80mb/s, a ostale jos veca katastrofa.

Danas ujutro zovem, velim problem i donesem disk i u roku 3 sata me frajer zove da je odobrena zamjena za drugi i da dodjem podic. Za razliku od zadnji put bili super ljubazni, al ruku na srce nisam trazio povrat nofca :)

iprodano 27.09.2012. 15:25

Evo, ja ću ih pohvaliti. Imao sam dvije veće narudžbe putem interneta i sve je prošlo uredno i došlo mi je na kućnu adresu (Osijek) u rečenom roku i sigurno zapakirano.

Pozdrav.

kasper_sky 28.09.2012. 12:32

Imam pitanje za sve koji vidim hvale ovaj shop.
Pošto uskoro kupujem neke dijelove vidim da je ponuda, a i cijena veoma dobra. Dali bi se moglo reć da su najbolji ili ima boljih. Ono šta tražim kod dućana je da ono šta je online dostupno da i isti dan kupim.

Starsylph 11.10.2012. 16:19

Vidim da svi hvala ADM.
No, nisam iz Zg-a pa me zanima da li imaju besplatnu dostavu npr. na sjever Hrvatske (Vž) ?
I to cijeli sastavljeni komp.

Dal je sastavljanje besplatno ?

Ako se nesto dogodi, jel se mora dugo cekati na servis osim cekanja slanja postom?

Kad bi birali izemđu Future i ADM koje bi izbrali za to ?

Dal dostava koju imaju, ima garanciju da ce dostaviti komp bez lomljenja tj. ako se nesto dogodi prilikom dostave dal je kupac podržan ?
Hvala.

Chiron 11.10.2012. 16:31

Citiraj:

Autor Starsylph (Post 2253157)
Vidim da svi hvala ADM.
No, nisam iz Zg-a pa me zanima da li imaju besplatnu dostavu npr. na sjever Hrvatske (Vž) ?
I to cijeli sastavljeni komp.

Dal je sastavljanje besplatno ?

Ako se nesto dogodi, jel se mora dugo cekati na servis osim cekanja slanja postom?

Kad bi birali izemđu Future i ADM koje bi izbrali za to ?

Dal dostava koju imaju, ima garanciju da ce dostaviti komp bez lomljenja tj. ako se nesto dogodi prilikom dostave dal je kupac podržan ?
Hvala.

sastavljanje je besplatno ako su sve komponente kupljene kod njih i dostava besplatna ako prelazi 1000 kn.. iako je kod nas sve skuplje nego vani, adm je jedan od jeftinijih..što se lomljave tiče mislim da to nemaš problema sve bude zapakirano do bola u kartonima i stiroporu jer ide overseasom tako da ne bi trebalo bit problema.. uostalom sve to možeš pitati njih preko weba..

Starsylph 11.10.2012. 16:40

Citiraj:

Autor Chiron (Post 2253160)
sastavljanje je besplatno ako su sve komponente kupljene kod njih i dostava besplatna ako prelazi 1000 kn.. iako je kod nas sve skuplje nego vani, adm je jedan od jeftinijih..što se lomljave tiče mislim da to nemaš problema sve bude zapakirano do bola u kartonima i stiroporu jer ide overseasom tako da ne bi trebalo bit problema.. uostalom sve to možeš pitati njih preko weba..

Pitat cu al radije prije pitam iskustva ljudi.
Dal testiraju komp prije nego ga posalju ?
Dal bi vi radije izabrali ADM ili Futuru it obzirom na svu uslugu/servis?

QuidZz 11.10.2012. 16:50

Testiraju.
Naruci iz Future It.

spoke 08.12.2012. 23:10

Evo ja sam imao pozitivno iskustvo. :)

Kupio memoriju, nije mi radila - nisam mogao ući ni u BIOS.
Odnesem je na servis - odmah su je provjerili i njima radi.
Na licu mjesta su provjerili da li postoji BIOS update za moju ploču i bilo ih je nekoliko.

Savjetovali su mi da updejtam BIOS i ako onda ne bude radilo da će mi zamijeniti RAM.

Nakon updejta biosa komp je s novom memorijom proradio. Uspješno je prošao i memtest+ .

Lijepo od njih što su bili spremni bez ikakvih komplikacija zamjeniti ram iako nije bila njihova pogreška.

Rino 05.01.2013. 02:17

Do sada samo pozitivna iskustva s Adm-om!

Za razliku od nekih drugih trgovina osoblje je do najsitnijih detalja upoznato s hardware-om.

Što se RMA-a tiče nikada nisam imao problema...sve prošlo u najboljem redu!

Radije ću potrošiti novce kod njih nego u nekim webshopovima koji možda sutra propadnu.

Starsylph 05.01.2013. 09:04

Kakav je ADM što se tiče naručivanja PC-a iz drugog grada ?
Ako je potreban servis kasnije jel se dugo čeka (udaljenost 100 km) ?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:08.