![]() |
Jel se može nekako "povratit" garancija na hardware ? Izgubio sam račun pa me zanima. :(
|
Citiraj:
|
Ak imaš kutiju proizvoda na kojoj je barkod onda im nije problem isprintat kopiju računa.
|
S tim da ako se radi o grafi, barkod je vjerojatno i na njoj.
|
Opet ADM se pokazao uslužnim i efikasnim,slozio konfu za susjeda preko njihove web stranice,nazvao i zamolio ako mogu to sloziti isti dan i rekli da nema problema s time da niti se novac nije uplatio za PC,sve u svemu,odlicna usluga i nadam se da ce tako i ostati
|
Vise puta izasli u susret, nisam imao racun za kuciste, izdali mi novi. Kupljeno preko weba kod njih. H100 reklamirao rjeseno u manje od tjedan dana. Hip hip hura za ADM :) decki su strava i svaka im cast.
|
ja imam dobra iskustva s njima.. :)
|
Dvaput naručivao kod njih dostavom konfiguracije u dijelovima za dalmaciju i nikad problema.
Vrlo su susretljivi i od pomoći u svemu samo da ne dobiju HG spot sindrom vremenom, gdje su oni kasnije postali bahati pa i bezobrazni.. |
AMD rulz
Decki mi uvijek izadu u susret ako mi trebaju neki kablovi i gluposti |
Evo još jedna pohvala. Narudžba preko Interneta, u srijedu oko 11h naručeno, u četvrtak oko 2 stiglo doma (Zg-Vk). Bez ikakvih problema. :)
|
brzo odgovaranje na mailove, predali overseasu u cetvrtak poslijepodne, u petak navecer vidim da je stiglo u Vž, a kako ne dostavljaju subotom (tako mi rekao lik u overseasu), dogovoril sam se za kavu s kolegom i usput pokupio procesor :)
jedina zamjerka je na 2000kn za besplatnu dostavu, jer sjecam se pred par godina je bilo minimalno 1000kn za besplatnu dostavu :( |
Eto, pohvale i sa moje strane. Dečki su srdačni i odgovaraju na e-mail upit u roku od 2-3 minute i vode brigu o robi koju isporučuju i pravovremenu obavještavaju o promjenu statusa nardužbe.
Ovo je moje prvo trgovanje sa dotičnom firmom, ali ujedno ne i zadnje :D |
Imaju li oni nekakav web RMA? Prije 10-ak dana sam poslao ploču na reklamaciju i od tada ni traga ni glasa. Poslao sam im i mail i opet ništa...
Tko snosi troškove slanja robe kod reklamacije? Mobilni internet mi zaštekava pa ne mogu baš pregledavati temu od početka do kraja. |
Ti prema njima, oni prema tebi.
|
Jos jedna pohvala. Jucer nazvao i reda radi pitao za dostupnost dva artikla prije web narudzbe. Covjek preko telefona uzeo podatke i danas oko 14h su bili kod mene placani pouzecem :chears:
|
moram ih i ja pohvaliti-najviše kupujem kod njih(jer jeftini),inače iz Koprivnice ,,.nazovem ih kad mi kaj treba-rezerviram-sutradan čeka roba spakirana-tata to preuzme plati i mirna bosna:)..sa reklamacijama neam iskustva-hvala bogu još nikaj nije krepalo,a hrpu toga već uzel od njih!Dečki samo tak nastavite!
|
Je ljubazni su kad prodaju, a na garanciji ti kažu da ju možes objesit mačku o rep.
Konkretno mi je lik reko da ako hoću da ih mogu i tužit da će on na sudu reć da sam si ja sam isprintao papir sa garancijom, imao sam 60 mjeseci na hard a oni su to u međuvremenu promijenili na 3 godine. Dakle sranje i to za pisljivi hard disk. Također rekao mi je da mi garancija vrijedi ali ako si sam posaljem u ameriku hard! Sve u svemu zaobilazim u širokom luku! |
Citiraj:
Uglavnom, nemoj biti naivan i vjerovati tipu u trgovini. |
Lijepo napravi ovo:
Napiši dopis u kojem ih pitaš da ti kažu koliku garanciju imaš na hard, zašto su ti je usmeno odbili i priloži kopiju njihovog original računa. Pošalji to u kuverti preporučeno s povratnicom i gledaj rasplet. Lagano, zar ne? Imaš li i jamstvene? |
Hehe.....sad su poceli i bez srama ciganit...prije su to bar pokusali na fino zamaskirati....nemoj im to pustiti ninja....poslusaj Alfu (lol) i salji prvo dopis....
:chears: |
Danasnja reklamacija
Nakon zadnjeg debakla u ADM-u s maticnom i povratom novca evo ugodnog iskustva:
Jucer uzo Samsung 830 128gb. Boot winsi nije bio nista kraci nego sa f3 spinpointom. Crystal Mark brzine seq citanja i pisanja bile cca 80mb/s, a ostale jos veca katastrofa. Danas ujutro zovem, velim problem i donesem disk i u roku 3 sata me frajer zove da je odobrena zamjena za drugi i da dodjem podic. Za razliku od zadnji put bili super ljubazni, al ruku na srce nisam trazio povrat nofca :) |
Evo, ja ću ih pohvaliti. Imao sam dvije veće narudžbe putem interneta i sve je prošlo uredno i došlo mi je na kućnu adresu (Osijek) u rečenom roku i sigurno zapakirano.
Pozdrav. |
Imam pitanje za sve koji vidim hvale ovaj shop.
Pošto uskoro kupujem neke dijelove vidim da je ponuda, a i cijena veoma dobra. Dali bi se moglo reć da su najbolji ili ima boljih. Ono šta tražim kod dućana je da ono šta je online dostupno da i isti dan kupim. :chears: |
Vidim da svi hvala ADM.
No, nisam iz Zg-a pa me zanima da li imaju besplatnu dostavu npr. na sjever Hrvatske (Vž) ? I to cijeli sastavljeni komp. Dal je sastavljanje besplatno ? Ako se nesto dogodi, jel se mora dugo cekati na servis osim cekanja slanja postom? Kad bi birali izemđu Future i ADM koje bi izbrali za to ? Dal dostava koju imaju, ima garanciju da ce dostaviti komp bez lomljenja tj. ako se nesto dogodi prilikom dostave dal je kupac podržan ? Hvala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dal testiraju komp prije nego ga posalju ? Dal bi vi radije izabrali ADM ili Futuru it obzirom na svu uslugu/servis? |
Testiraju.
Naruci iz Future It. |
Evo ja sam imao pozitivno iskustvo. :)
Kupio memoriju, nije mi radila - nisam mogao ući ni u BIOS. Odnesem je na servis - odmah su je provjerili i njima radi. Na licu mjesta su provjerili da li postoji BIOS update za moju ploču i bilo ih je nekoliko. Savjetovali su mi da updejtam BIOS i ako onda ne bude radilo da će mi zamijeniti RAM. Nakon updejta biosa komp je s novom memorijom proradio. Uspješno je prošao i memtest+ . Lijepo od njih što su bili spremni bez ikakvih komplikacija zamjeniti ram iako nije bila njihova pogreška. |
Do sada samo pozitivna iskustva s Adm-om!
Za razliku od nekih drugih trgovina osoblje je do najsitnijih detalja upoznato s hardware-om. Što se RMA-a tiče nikada nisam imao problema...sve prošlo u najboljem redu! Radije ću potrošiti novce kod njih nego u nekim webshopovima koji možda sutra propadnu. :chears: |
Kakav je ADM što se tiče naručivanja PC-a iz drugog grada ?
Ako je potreban servis kasnije jel se dugo čeka (udaljenost 100 km) ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:08. |