PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   TES 4 Oblivion (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35992)

thuNdeR 22.07.2006. 23:23

ja sam sad na ''spies'' i nemrem nači lockpickove:(

Delta S4 22.07.2006. 23:32

Kupi kod onog tipa ispred zidina Imperial Citya...vrti se malo oko gradskih zidina pa ćeš ga naći. Mislim da je tamo negdje blizu City Islea.
A loskpickove možeš kupiti i ako si u Dark Brotherhoodu kod onog Khajita u skloništu Darkovaca.

thuNdeR 26.07.2006. 18:48

omg pogledajte ovo

http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33857719

SniperWolf 26.07.2006. 21:49

http://i63.photobucket.com/albums/h1...Tower/Amap.jpg
jeli netko bio tamo?
:D

Pajser 28.07.2006. 01:57

1 privitaka
Citiraj:

Autor $$kiLL3Rr
ja sam sad na ''spies'' i nemrem nači lockpickove:(

Alat koji bi svaki pravi bravar trebao imati je The SKELETON KEY!: CoolRamb
Privitak 6371
Ne puca i otvara sve živo.
Ne sjećam se više točno gdje sam ga pokupio, mislim u jednom od shrine questova oko Leyawiina.

EDIT:
Skeleton key -> Nocturnal Shrine

Pajser 31.07.2006. 23:01

Jel zna netko kako se zove mod u kojem se može nositi po 5 prstenja na svakoj ruci,više ogrlica, hlače i kosulja ispod oklopa i 'robe' preko oklopa?

EDIT:
Pronašao. Evo ako nekog zanima: Capes and Cloaks i Unlimited amulets and rings(nije baš ono sto sam tražio al može posluzit svrsi).

A evo i još nekih zanimljivih modova koji poboljšavaju Oblivion:
3rd person Crosshair
Whistle Mod (dogs and horses) - Dozivanje Konja ili pasa
Tamriels Glittering Geology
All Shapes And Sizes
Better Oblivion
Cities alive at night
Diamok Giant races
PJs Lightning Strikes
Lock bash
Louder Nirnroots
More arrows recovered
Natural enviroments
Natural wildlife
NPCs with jobs
Visually Enchanted weapons
Wolf packs
Sagerbliv Creature Balance Fixes
Jason1s pilotable pirate ship + Safe Water: goood :
Cats & Rats :)
Extreme Marksman :)
http://www.tessource.net/files/cache/index.html

Jelc 01.08.2006. 00:23

Citiraj:

Autor SniperWolf

To je neki mod?

Sky 01.08.2006. 10:29

Nije, to je dio jednog questa, samo se ne mogu sjetiti kojeg, mislim za jednog Daedra princa...uglavnom, zaspali čarobnjak kojeg trebaš ukokati...dosadno...
BTW, Oblivion sam prešao i već dulje vrijeme nisam osjetio potrebu da ga ponovo odigram. Ali zato sad razmišljam o dvadeset i kojem prelasku Fallouta 2...ili devetom prelasku Deus Exa...

žile 01.08.2006. 11:51

Citiraj:

Autor Sky
BTW, Oblivion sam prešao i već dulje vrijeme nisam osjetio potrebu da ga ponovo odigram.

Baš,mada ga nisam obrisao.Slučajno sam prebrzo prešao glavni quest,a sa sideovima se nisam mogao zadovoljit:D .Mada ću probat opet zaigrat kad se vratim s mora.

E.T. 01.08.2006. 15:09

Citiraj:

Autor Sky
BTW, Oblivion sam prešao i već dulje vrijeme nisam osjetio potrebu da ga ponovo odigram. Ali zato sad razmišljam o dvadeset i kojem prelasku Fallouta 2...ili devetom prelasku Deus Exa...

I ja isto (Fallout 7 puta zavrsio igru, 20-tak puta jos igra pa odustao negdje na pola, Baldurs gate 2 - 2 prelaska i nebrojeno puta zapoceo igrat)...
BTW kakav ti je Vampire bloodlines... ja sam ga igrao vrlo malo al evo jucer sam gledao Underworld2 pa mi dosao gust ponovno...

Pajser 01.08.2006. 16:24

Evo da se i ja uključim, Diablo II:Lord of Destruction prešo sa svim likovima na nightmare, a sa nekima i po dva puta (Druid, Necromancer i Paladin - svaki put drugačijim stilom borbe).

jed2i 01.08.2006. 17:32

malo ot,

prekjucer mi zafalilo mjesta na hardu i gledam kaj da maknem
i odlucim se na oblivion
bas kako je sky rekao presao sam glavni quest i nisam ga odigrao vise
s druge strane fallout II sam presao ravno 33 puta i dode mi da ga odigram opet

kad ce taj fallout III.....

Sky 01.08.2006. 21:56

@ ET : Bloodlines su ok, zabavna igra.
@ jed2i : mene je strah F3...igra će morati biti nešto iz drugog svemira u odnos na kakicu koju nam danas serviraju da postigne slavu F2...ipak je F2 igra koju majka ne rađa dvaput...

Jelc 08.08.2006. 11:26

Ja još tu i tamo zaigram Oblivion, malo prosurfam netom i kad mi se nabere kolekcija modova, novih questova i slično instaliram i othaklam malo...

thuNdeR 08.08.2006. 22:41

mene čopilo na tjedan dana al sad više ne igram:(

Pajser 08.08.2006. 22:53

LAST MAN STANDING: Machineg

Čopilo me na svaki dan(svaki drugi) po pol sata/sat.

MASTER SVIH GUILDOVA I SLIČNIH UDRUŽENJA je moj moto.:burn:

Sand 09.08.2006. 14:54

Nisam igrao ovakav žanr skoro nikad, ali me lijepe slikice zaintrigirale. I prije nego što sam dobio oblivion, sam listao malo ovaj thread, i vidio da je netko napisao da se može brzo završiti glavni quest. I tako kad sam ga dobio 2 tjedna nisam dirao martina, već hodao naokolo i radio svašta. I onda jednu noć se zapitam, kako je Martin, odem do njega i prođem glavni quest za 3 sata. Smiješno. Postao sam samo još poslije glavni u Mage guildu i to je to. Potpuno me pustilo.
Oblivion vrata sam odmah na početku zatvarao za 2-3 minute, jer sam imao invisibility spell, tako da sam išao ravno prema kamenu. Novaca imam 55000, i ne znam koliko kuća i vila i... Sve zadane questove sam prošao osim ***************... duha watchmana gdje nisaqm našao ključ za kapetanove odaje.
I to je to. Necu brisat igru, želio bi mođda proć, kad nađem vremena, kao lik sa teškim oklopom. Mada ne vidim neke velike razlike.

žile 09.08.2006. 19:47

Citiraj:

Autor Sand
I tako kad sam ga dobio 2 tjedna nisam dirao martina, već hodao naokolo i radio svašta. I onda jednu noć se zapitam, kako je Martin, odem do njega i prođem glavni quest za 3 sata.

Tako sam ja igrao morrowind.I igrao 6mj. i kusur;)
E to je bio komad igre,a ja ju tek 2004. igrao.Bio level 63.I slučajno formatiro i nisam spasio sejvove: hitthewa

Pajser 13.08.2006. 00:38

Da malo pomaknemo ovaj thread gore evo jednog screenshota:D
http://images6.theimagehosting.com/Screen334.th.JPG
E tako, sad idemo malo isprobat lopovsku asocijaciju;)

P.S.Ajmo ljudi šaljite malo screenshotove, znam da vas sigurno ima još hrpa koji igrate.

Sand 16.08.2006. 20:01

Bloodgrass, gdje se može kupiti, jel se sjeća itko? Negdje sam vidio to na početku kod nekog trgovca, ali se ne sjećam više. OG su sva zatvorena...

@Pajser stavi si BT mod

Nasao!

Pajser 18.08.2006. 22:48

Citiraj:

Autor Sand (Post 494551)
Sve zadane questove sam prošao osim ***************... duha watchmana gdje nisaqm našao ključ za kapetanove odaje.

Citiraj:

Autor Sand (Post 499700)
@Pajser stavi si BT mod

Ključ koji ti treba za quest sa duhom ti drži jedan od duhova u onom nasukanom brodu, pretraži ostatke duhova koje si ubio.:beer:

Hvala na preporuci za mod,to sam već prije probao stavit al mi se igra počela rušit pri snimanju saveova, možda se nije slagao sa nekim drugim modovima koje imam, al probat u opet.

P.S. Ako nisi prešao Sanguine shrine quest - PREPORUČAM, ali naravno sa modom Two sisters(mislim da se tako zove): roller :
Inače preporučam sve shrine questove, svi zanimljivi i isplativi.

Jelc 18.08.2006. 22:57

Meni se igra rušila kod nekih modova dok nisam stavio zadnju zakrpu.
Sad je ok.

Evo nešto malo extremnije:D

NukeGrenade

Use this mod to change the specs on the "Flare" spell. It gives it a "little" boost. 3000 fire damage in 3000 ft for 25 secs on target. Magicka cost? Only 5. Kills everything it touches, knocks out "non killable" NPCs for the 25 sec spell duration. Not recommended for actual quests due to the number of accidental bystander casualities. Great for stress relief. Enjoy!

Obratiti pažnju na "3000 fire damage in 3000 ft for 25 secs on target":p

Za opuštanje, sejvati igru i razoriti pola grada.
A dobro je i za čišćenje pećina od onih iritantnih goblina...

Skinuo sam i probao sinoć.

http://www.3ddownloads.com/RPG/The%2...ukeGrenade.esp

Pajser 19.08.2006. 21:25

Citiraj:

Autor Jelc (Post 501283)
Meni se igra rušila kod nekih modova dok nisam stavio zadnju zakrpu.
Sad je ok.

Evo nešto malo extremnije:D

NukeGrenade

Instaliro zakrpu, sad radi,THNX.

NukeGrenade -> BOOOMbastično: roller :

Sand 20.08.2006. 17:18

Ispred Brume, stražar iz Anvila ubije srnu, nakon toga, stražar Brume krene njega ubijat sa lukim i strelicama, ovaj ni makac, traje dobrih 10 minuta dok ga ne ubije, tokom tih 10 minuta ja krenem ubijati stražara iz Brume, drugi Brumovci dođu i počnu ubijat mene, a Anvilovac se počne boriti uz mene!?!?!?! Nisam mogao vjerovat.

Pajser 20.08.2006. 22:42

Zanimljivo,
što uopće radi stražar i Anvila kod Brume: lol2 :

SniperWolf 21.08.2006. 15:43

AI se zna nekad zblesirati... :D
vidio sam takve situacije bezbroj puta..

Pajser 22.08.2006. 01:18

Ma svaka majka bi ga poželila za zeta, jedino ćemo mu ovo dolje izbrisat iz dosjea i naravno pozvati stiliste da ga malo dotjeraju.
http://img168.imageshack.us/img168/2813/scruj3.th.jpg

vga killer 22.08.2006. 01:27

Upravo sam si instalirao igru, al nazalost nis od igranja. Izgleda da moja grafulja nije to u stanju pokrenut, nis ne vidim na slici. Šmrc :(

Jelc 22.08.2006. 02:14

Citiraj:

Autor vga killer (Post 503382)
Upravo sam si instalirao igru, al nazalost nis od igranja. Izgleda da moja grafulja nije to u stanju pokrenut, nis ne vidim na slici. Šmrc :(

Mislim da bi trebao moći igrati ako imaš zadnju zakrpu.

vga killer 22.08.2006. 02:17

Hmmm, khm, nemam ;) al bum skinul pa bum probal. tnx na savjetu

Al bogme je moju grafu vrijeme odavno pregazilo

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:52.