![]() |
Citiraj:
može isto i u pm-boxu? hvala. |
A mene sad totalno ubija to što je ovak taj brzi odgovor tak raširen,jel može za rezera da bude raširen a za nas onak kak je bilo staro:D,ili da barem ima u opcija izbor oćeš manji ili veći brzi odgovor,jer ovo mi nikako ne paše:(
|
Citiraj:
|
Meni je baš gadno ovak...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Čini mi se da je i napredno odgovaranje nešt pomaknuto u desno a mislim da je bilo u sredini,oćemo nazad staro:) |
Sada je puno preglednije odgovaranje na postove nego je bilo prije, pogotovo u ''naprednom'' odgovaranju.
OT: @Lihto - što je s onim logoima :D |
Citiraj:
Ako treba otvorit ću anketu pa neka većina odluči:D:chears: |
u svezi mog problema sa forumom. evo slike kad upalim forum:wtf2:
http://www.imagesforme.com/out.php/i47563_pcecudno.jpg ne kuzim u cemu je spika. sve ostale stranice rade kak spada, no zakaj se shebo pce nemam pojma...ako nema poznatog ljeka, ide reinstal ffa za pocetak...ko zna kaj si je on umislio :) :) |
Citiraj:
ako ne uspiješ pronaći, please javi ostatak programa koji su vezani. ne možemo pomoći ako ne znamo detalje (antivirus, firewall, verzija windowsa (koji update) da li radi u IE6 ili IE7 i Operi,) možeš kliknuti i na view source na stranici pa javiti da li tamo možda nešto piše. kako god bilo, mi nismo apsolutno ništa mijenjali, i kod nas sve radi :) |
Hvala Horza:care::chears::chears::fala:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ovak ipak "normalnije" izgleda to sve.
|
a meni bash nice bilo onak heh
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Neka malo poveća i svi zadovoljni.
|
Ma treba samo dodat strijelice u quick reply,fino ima gore i dolje,sad još treba dodat lijevo i desno i to je to,svako si podesi koliko misli i gotovo:)
|
ili ne zahebavati horzu i pustiti kako je sada. sada je ok i mislim da 90% foruma želi da ovak ostane.
|
a ona ekstenzija za FF koja omogućava rastezanje tih prozorčića? :) ja sam imao jednovrijeme i uredno je radila :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče horze ne zezam ga nego, ono onako mi je bilo bolje i točka. |
Citiraj:
hmmm...budem dalje izvidio stvar pa javim. |
Citiraj:
|
Meni se čini da se FF a pogotovo nadogradnjama (sa 2 na 3 i na nove bete) zna malo pogubiti. Meni se također svašta događalo. Možda prvo probati kao što reče horza izbrisati cash a ako ne ide onda uninstall, brisanje ručno svega pa ponovno install... Zgodno je prije toga napraviti backup sa MozBackup-om (ima beta koja radi i sa betom FF3).
|
proba da ne bi bilo još database errora
|
Hmmm...
Youtube, spoiler, wiki wrap? Svaka vam dala. |
Citiraj:
|
Hvala! :beer: :beer:
|
Možda malo update-ati kolekciju smileova? http://www.imagesforme.com/out.php/i47949_frogsmile.gif
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:33. |