![]() |
A šta će se dogoditi kada nastupi Brexit za mjesec dana, a ti imaš karticu sa UK binom?
|
To je samo plasticna kartica. Kao sto azijati peglaju svoje mc kartice kod nas, peglat cemo i mi engleske mc kartice po eu/hr. Ne vidim sto bi se lose moglo dogoditi jer curve nije racun na koji mozes primati placu pa je bitna drzava kao kod npr monese ili revoluta.
|
Ima li još tko problema s prebacivanjem sa Zabe na Revolut?
Cura pokušava već par dana, odbija joj prebaciti i prije nego dođe do autorizacije od banke. Prošlih mjeseci je radilo sve normalno. Meni na PBZ-u sve radi normalno. Oboje imamo GB IBAN. |
maloprije baš prebacio sa Zabe na Revolut bez ikakvih problema
|
Nek proba clear cache i app data od aplikacije + reinstall.
|
Ima li još netko problema sa službom za korisnike? Čekam već 2 dana da se udostoje odgovoriti.
|
radi li revolutno placenje netflixa?
|
U pravilu radi, iako je navodno bilo slučajeva da je ljudima odbijalo karticu kod registracije zbog stranog BIN-a. Meni se uredno naplaćuju s fizičke Mastercardice.
|
ne radi, provjereno:
"There was an error processing your payment information. Please check that all fields are filled out correctly and try again." svaki puta |
Meni radi već 12 mjeseci bez problema.
|
Masteri su bili (a cini mi se i ovi novi sada dostupni) sa hr bin-om. Sve Vise su bile uk bin. Mozda je tu caka, visa ne ide uz hr account?
|
Kako bi taj Revolut funkcionirao s isplatama iz stranih kladionica? Ima li porezna uvid u to? najmanji problem bi bio platiti porez na dobitak, problem je što je to kod nas zabranjeno jer se država ne može dva puta automatski naplatiti.. A strane kladionice imaju pun k bolju ponudu za klađenje.
|
Citiraj:
Citiraj:
Isto kao i sa isplatama kripta ili trgovanja dionicama na Revolutu. Ti bi teoretski to trebao sam prijaviti poreznoj i platiti porez. Poreza nema uvida u ovo i sumnjam da im Revolut sam šalje podatke, ali u slučaju da porezna zatraži, valjda bi dali... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Meni je u nekom trenutku prestalo raditi preko profila koji sam kreirao za Zabu. Ali radi ako odaberem "Debitna ili kreditna kartica" i tamo ukucam podatke s Maestra. Obrisao sam i ponovo kreirao profil, ista stvar. IBAN je prenešen u Litvu.
|
panda505: jee da, selektirao sam maestro a ne mastercard:_) potvrdjujem, radi. thnx,
btw. kako se delete-a kartica iz sa accounta? |
Citiraj:
|
Nema nitko friški info za dobivanje besplatno fizičke kartice?
I dalje bi morao platiti 40kn ako želim fizičku |
PBZ card je od 1.12. uveo "Naknadu za uplate u korist drugih platnih instrumenata" od 2,5%
Revolut je jedan od "drugih platnih instrumenata", naravno :) |
Citiraj:
|
Kako sam odjebo prije 5 godina rba jer su eri pay pala i ebay bili zaostali retardi, tako cu sad lagano i pbz.ima di ima roki moj
|
Evo sad uplatio 90 kn na Revolut iz PBZ da vidim jel uzimaju proviziju, nisu uzeli.
|
ipak REvolut ne prolazi za free trial mjesec dana netflix-a, samo maestrro- master/visa ili paypal, a na paypal sam zakacio revolut:_)
|
Citiraj:
onda kontra uzimajo do sad su uzimali za primitak iz revoluta 1€ tj 7.5kn |
e da, kako ako recimo imam viška novca na revoultu, da pošaljem na svoj račun u erste?
Povezao sam svoju visa erste, znam dodati 90kn ali ne znam kako u drugom smjeru napraviti transakciju |
Citiraj:
Ovo se odnosi samo na Visu Premium, odnosno bivši Amex, ne na debitne kartice tekućeg računa. I to je okej, ta kartica je i prije imala naknadu za podizanje gotovine. |
@ag008 Plaćanja - prenesi - bankovni račun
|
Citiraj:
Ovo nema veze s priljevom i 1 eurom. Pazljivine citati - PBZ card Ma ste se raspisali, ups :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da ti sad idu isključivo nove VIŠA kartice sa UK binom... Barem je moja takva, osim ako se nešto u zadnje vrijeme mijenjalo... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Neko vrijeme su MC opet u igri, ali ne sjecam se koji bin je u djiru. Virtualna je (jos uvijek) visa
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:41. |