PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2018 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=290342)

GoGzS 27.05.2018. 17:02

E ajmo vidit hoce li princ Albert pit iz tenisice :D

dean225 27.05.2018. 17:04

Jebate.. Oni svi imaju istog frizera. Užas :roller:

Brko 27.05.2018. 17:09

Citiraj:

Autor dean225 (Post 3198184)
Zašto danas nije Bezveze izašao SC kao na 2 utrke prije ove? :lol2:

Ric se spasio do kraja. Max iznenadio. :lol2:

Ko za napast nije bilo potrebe :( Alonso je izašao u escape zoni, a sudar bez dijelova otpalih također u zoni koja ima izlaz. Obje situacije, a staza čista :)

Fascinantno je da prvih 6 je završilo kako je krenulo, a da je Alonso ostao 7. bilo bi ih 7 :)

Izuzetno mi je drago da je Ric dobio. Nek odjebe RBR i ode ili u Ferrari ili Mečku da imam konačno za nekog navijat u top bolidu :) i da nabere jednog ili drugog prvaka u istom autu :)
Citiraj:

Autor dean225 (Post 3198187)
Jebate.. Oni svi imaju istog frizera. Užas :roller:

Kao i svi današnji momci u trendu :D

Sent from Usreo Mobara

Gabre 27.05.2018. 17:20

Ricci je možda i najbolji vozač na stazi danas.

Zaslužena pobjeda 100%, nadmoćno cijeli vikend.

Alonso Bad luck, no možda i bolje, jer bi ga gasly
bio pretekao :D

Williams rasulo, potop, tsunami. Stroll dva puta razvalio gumu od ogradu valjda :D

Leclerc hebacki maznuo, ostao bez kočnica, iako meni više izgleda da je bio preblizu i ostao bez prednjeg downforcea

Dosadnjikava trka sve u svemu

gil 27.05.2018. 17:38

To je bila utrka?

Brko 27.05.2018. 17:39

Zadnja utrka u monaku je bila 2008. Sve kasnije kita marjanova više manje.

Sent from Usreo Mobara

Gabre 27.05.2018. 17:51

1996 i Panis :D

Brko 27.05.2018. 17:58

One hit wonder :D

Sent from Usreo Mobara

aski 27.05.2018. 19:12

Meni je najgore od svega sto uopce mijenjaju gume. Ove hypersoft drze skoro 30 krugova kod nekih. US 50+ krugova.

Neka stave HS za rusenje rekorda i ovu hard komponentu da kruze i aj bok...

Jako losa utrka.

Gledam sad Indy 500. Jos gore. Tek u 48 krugu malo akcije. Lanjski pobjednik Takuma Sato se sudario.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Lewis 28.05.2018. 01:49

Kad nisam danas zaspao gledajuci valjda necu nikad, koja dosada od utrke to je za poludit, treba ti 3 sec brzi bolid da uopce mozes probat preticat.

Max_Damage 28.05.2018. 06:57

Sva sreća pa sam bil na firmi, malo popil, došel oko 9, pogledal utrku na preskokce a ni tad nikakvih zanimljivosti. Bring on Canada. Šuška se da Ferrari ima upgrade motora. Ćemo vidjet kaj bu od toga

Gabre 28.05.2018. 06:59

Kimi u bulju ko inače.

It was boring.

Car

Brko 28.05.2018. 07:21

Alonso je bilo malo rječitiji. On je rekao "most boring race ever" :) a Hamilton "it wasn't a race".

Tako da osim glamura prije i razvrata nakon utrke po jahtama i hotelima, taj Monako ne nudi ama baš ništa.

Sent from Usreo Mobara

Lewis 28.05.2018. 09:33

Ali nije ni samo to (znamo da u Monacu nece biti puno preticanja) ali prijsnjih godina je bilo raznih kamikaza poteza prije tunela u onom najsporijem zavoju i onda jos na izlazu iz tunela skoro svaki durgi krug, sad je tamo jedino MAX preticao i to je to za cjelu utruku :(.

Brko 28.05.2018. 10:06

Nije samo Max. Vidiš da se Ocon maknuo Hamiltonu na tom dijelu :D

Sent from Usreo Mobara

Lewis 28.05.2018. 10:10

Je u pravu si, i Gasly je preteko Alonsa cim mu je crko mjenjac :D.

dean225 28.05.2018. 18:22

Čitam da je Mercedes naredio Oconu da pusti Hamiltona. Haahahhahaa.. pa jel to moguće?:lol2:

Brko 28.05.2018. 18:30

Čuj, kako je Sauber Ferrarijeva momčad GODINAMA, izgleda da si je Merceds isto tako nabavio ekipu koja im može ponekad malo uskočiti :) ništa čudno, zar ne?

Tijekom prijenosa kad su pokazali snimku, SkySport ekipa je onako kroz lagani smijeh rekla "We can see Mercedes and Force India working together..." :D

Uz druge vozače, imamo i druge momčadi:
Ferrari - Sauber
Mercedes - Force India
Red Bull - Toro Rosso

Za sada su McLaren, Haas (donekle), Renault i Williams nezavisni :D

Nikky 28.05.2018. 18:41

Koji kua zavidavaju onu umjetnu šikanu dole, bilo je puno zabavnije bez nje, vidi stare snimke / verzije.

Brko 28.05.2018. 18:47

Pričaš o šikani nakon izlaska iz tunela? Nekad je čak i zid bio tamo :)
Slažem se da je ne treba. Jednom sam probao u igri F1 2017 na free practice protutnjati bez kočenja :) super je, ali mislim da bi bilo mrtvih kasnije. I preusko je za današnje ionako preziheraške sigurnosne aspekte.

Ali definitivno će nešto morat mjenjat u Monaku i Barceloni. Za sada ubi bože dosadne 2 utrke.

Kanada je poslovično dobra i zanimljiva i to mi je jedna od najdražih staza, pa još ako kakva kišica ukenja, to bude festival samo takav. Valjda bude Gabre išal na tu utrku :D

Sent from Usreo Mobara

Nikky 28.05.2018. 19:04

Da, na tu šikanu mislim, ma samo nek slože po 3 reda guma livo / desno, dovoljno za sigurnost + zabava zagarantirana.

SRV 28.05.2018. 19:14

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3198545)
Čuj, kako je Sauber Ferrarijeva momčad GODINAMA, izgleda da si je Merceds isto tako nabavio ekipu koja im može ponekad malo uskočiti :) ništa čudno, zar ne?

Tijekom prijenosa kad su pokazali snimku, SkySport ekipa je onako kroz lagani smijeh rekla "We can see Mercedes and Force India working together..." :D

Uz druge vozače, imamo i druge momčadi:
Ferrari - Sauber
Mercedes - Force India
Red Bull - Toro Rosso

Za sada su McLaren, Haas (donekle), Renault i Williams nezavisni :D

Kad McLaren nije htio kupit Manor, a taman bi imali gdje i tusiti visak vozaca.:D:D:D

Gabre 28.05.2018. 19:24

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3198555)
Pričaš o šikani nakon izlaska iz tunela? Nekad je čak i zid bio tamo :)
Slažem se da je ne treba. Jednom sam probao u igri F1 2017 na free practice protutnjati bez kočenja :) super je, ali mislim da bi bilo mrtvih kasnije. I preusko je za današnje ionako preziheraške sigurnosne aspekte.

Ali definitivno će nešto morat mjenjat u Monaku i Barceloni. Za sada ubi bože dosadne 2 utrke.

Kanada je poslovično dobra i zanimljiva i to mi je jedna od najdražih staza, pa još ako kakva kišica ukenja, to bude festival samo takav. Valjda bude Gabre išal na tu utrku :D

Sent from Usreo Mobara

Ne ide Gabre... :(

Kad sam vidio kakve cifre traže za ulaz, smrzao se.

A na isti dan mi pada predstava od curica za koju cijelu godinu idu na sate, pa ionako ne mogu.

Prki 28.05.2018. 19:36

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3198555)

Sent from Usreo Mobara

Tursku nek vrate,e tamo se vidjelo tko je junak a tko to samo misli da je,jedna od rijetkih staza onoga čije se ima ne izgovara a da valja.Uz Monzu i Spa najdraža staza.

Gabre@A što ti kukaš za cijenu karata,pa bar vi u Švicarskoj imate dobre plaće :)

Brko 28.05.2018. 21:45

Turska je bila odlična staza, pogotovo 2010 utrka je bila bomba. Jedini Tilke-drom koji je dobar. Za Valenciju, Indiju i Koreju mi nije žao da su ispale, čak ni za Maleziju toliko. Ali za Tursku je.
Nakon A1 Ringa, jedina njegova dobra kreacija. Vrijedni spomena su mi još Baku i Austin. Sve ostalo je qrac.

partwish 28.05.2018. 23:24

Daaaa, Turska i zavoj osam... Predivno... Rado bih mijenjao Monaco za VN Turske.

Prki 29.05.2018. 10:57

Da da famozni triple 8.Al ne samo taj zavoj cijela staza je mrak,šteta što ju je u Turskoj sazidao a ne u nekoj zemlji otvorenijoj za moto sport,recimo kod nas :).
A kad smo kod nas šta bi s onom stazom što se pravila negdje oko Zg ako se ne varam,to je nešto počelo prije par godina i od onda ništa?

aski 30.05.2018. 07:47

To onaj projekt u Bistri? Mozda bude jednom nekad staze. Mi smo jadni jer imamo nespobnjakovice za bilo sto globalno.
90-tih je bila prilika za F1.

Procvjeta citavi kraj od utrke i staze. Tko ne vjeruje neka malo potrazi po netu za Spa. Staza u selebarama gdje sve smrdi po kravama. Jedino sto je u sred ljeta hladno u PM :D

Turska je 2010. bila show. Red Bull je imao toliko downforcea da je osmicu prolazio punim gasom. I onda sudar 😂

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Gabre 30.05.2018. 19:09

makao se bernie sa stolice, propala i bistra.

propala je ona i s njim, a sada su sanse apsolutno nikakve.

Prki 30.05.2018. 21:22

Moralo je to stat još za Bernija,o tome se pričalo prije 10-12g,zanima me koliko su daleko ošli i jel ima kakve naznake da se nastavi,možda da Rimcu ponude da napravi Elektro Autodrom.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:58.